Read the Official Description

International Football Academy FCV, cu sediul la Stamford, oferă cursuri de fotbal academice pentru fotbaliștii aspiranți în vârstă de 14 ani și peste.

Fost studenți au găsit Pathways în cluburi profesioniste de fotbal din Regatul Unit , Europa , SUA sau la un nivel semnificativ mai ridicat în țara lor de origine, mulți dintre ei reprezentând echipele naționale. Cursurile variază de la o săptămână la trei ani, toate combinând fotbalul și educația.

Ceea ce oferim

FCV International Football Academy este de o natură rezidențială cu cazare la fața locului, mese și bunăstarea studenților inclusă și este foarte supravegheată și condusă la un club de fotbal profesionist și un standard de colegiu.

Facilitățile academiei de fotbal includ utilizarea unui teren de stadion, terenuri de pregătire de cea mai bună calitate, un centru de studiu, facilități de sală de gimnastică și de interior, unde obiectivul este de a descoperi talentul următor, în urma unei perioade de coaching intensiv, menită să îmbunătățească jocul fiecărui individ, educație pentru a vă satisface nevoile.

FCV International Football Academy oferă o varietate de cursuri, inclusiv cursul de doi ani BTEC Sports Studies, realizat de centrul de excelență sportivă la nivel mondial Loughborough College, unul dintre partenerii de educație ai Academiei.

Înființată în 1909, Colegiul Loughborough a stabilit o reputație mândră și de lungă durată pentru furnizarea de niveluri excelente de pregătire de înaltă calitate în Marea Britanie.

Academia de fotbal poate oferi acum cursuri studenților cu normă întreagă, care încep cu noi în luna ianuarie a fiecărui an, precum și în septembrie și pot oferi cursuri cu jumătate de normă studenților noștri de scurtă durată.

Limba engleză, nivelurile și gradele "A" pot fi studiate, de asemenea, la Academie.

Tot personalul are calificările relevante și politicile de protecție a copilului. Există seminarii, ateliere de lucru, vizite la jocuri de fotbal, vorbitori de oaspeți incluzând unele dintre cele mai mari nume din fotbal, divertisment de seară, exerciții de teambuilding și multe alte activități care sunt benefice pentru dezvoltarea dvs. de fotbal și fac cursul plăcut.

Daca te simti tu sau fiul tau are capacitatea, talentul si dorinta de a juca jocul profesionist, atunci aderarea la FCV International Football Academy poate dovedi a fi cea mai importanta decizie din viata lui.

Programs taught in:
Engleză