Read the Official Description

Centrul internațional de studiu

Centrul de Studii Internaționale pregătește studenți internaționali pentru o serie de diplome de licență și de studii postuniversitare la Universitatea din Huddersfield. Veți fi parte a Universității din prima zi și veți avea tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a trece ușor la gradul ales.

Calea spre învățământul superior

Există un curs la Centrul Internațional de Studii pentru a se potrivi tuturor intereselor și ambițiilor de carieră. Programele sunt furnizate de Grupul de Studiu în colaborare cu Universitatea din Huddersfield. De la pregătirea bacalaureatului până la master, cursurile noastre sunt concepute astfel încât să vă ajute să îndepliniți cerințele de limbă engleză și academică de care aveți nevoie pentru a studia la Universitatea din Huddersfield. Cu clase mici și predare și sprijin dedicat, vă vom ajuta să vă adaptați studiilor în Regatul Unit.

Odată ce ați finalizat cu succes programul la Centrul de Studii Internaționale și ați obținut notele necesare, puteți să vă înscrieți în gradul de licență sau postuniversitare aleasă.

Pregăti pentru universitate

Sunteți student la Universitatea din Huddersfield încă din prima zi în campus. Veți studia și veți învăța pe campus și veți avea acces deplin la toate facilitățile Universității, inclusiv biblioteca, sala de sport și Uniunea Studenților. La Centrul de Studii Internaționale veți experimenta predarea în stil universitar și vă veți dezvolta cunoștințele academice, abilitățile de limba engleză și abilitățile de angajare.

Dezvoltarea abilităților de angajare

Toate cursurile de la Centrul de Studii Internaționale au un element integrat de carieră și de angajare pe care îl numim CareerAhead. Vă vom ajuta să vă dezvoltați abilitățile cheie de ocupare a forței de muncă, să descoperiți ce vă predați și să vă pregătiți pentru cariera viitoare.

Alăturați-vă unei comunități globale

Salutăm studenți din întreaga lume și știm cum să vă ajute să vă ajustați și să profitați la maximum de noul dvs. mediu în timpul studierii în Marea Britanie. Ca student internațional, veți face parte dintr-o comunitate largă de oameni din întreaga lume cu 120 de naționalități reprezentate la Universitatea.

Centrul internațional de studiu

Centrul Internațional de Studii vă va ajuta să faceți primul pas spre o carieră de succes. Bazat în inima universității din campusul Huddersfield, oferim programe de pregătire a gradului special concepute pentru studenții internaționali. Cursurile noastre vă vor pregăti pentru provocările de studiu la nivel de grad și vă dota cu cunoștințele academice, de studiu și abilitățile de limba engleză aveți nevoie pentru a reuși la Universitatea din Huddersfield.

De ce Universitatea din Huddersfield?

Universitatea din Huddersfield este o universitate modernă și inovatoare care este dedicată sprijinirii studenților în ceea ce privește succesul carierei. Printr-o diplomă orientată spre carieră, o predare excelentă și o experiență de învățare favorabilă, elevii de la Huddersfield se găsesc echipați cu abilitățile și încrederea în succesul personal și profesional.

Perspective excelente de carieră

Cariera concentrată, multe dintre care oferă stagii și stagii de muncă, vă va dota cu abilități reale pentru a vă pregăti pentru o carieră după absolvire. Huddersfield este unul dintre primii zece furnizori de cursuri de plasare în Marea Britanie (Agenția de Statistică a Învățământului Superior, 2013/14), cu peste 2000 de studenți finalizând în fiecare an stagii de lucru la companii britanice și internaționale. Universitatea are, de asemenea, doi consilieri de specialitate pentru studenții străini, ca parte a serviciului său de carieră și angajare și a obținut un rating QS 5 stele pentru angajabilitate în 2015.

Profesorii profesori

Personalul universitar din cadrul Universității este profesor profesionist, fiecare membru fiind membru al Academiei de Învățământ Superior (o organizație națională care marchează cei mai buni profesori din Marea Britanie). Veți fi învățați de profesori care sunt experți în domeniile lor și există peste 100 de profesori cu publicații de cercetare și academice de vârf aici.

O experiență de vârf a studenților

Universitatea este a cincea în lume pentru cea mai bună experiență studențească, așa cum au votat studenții internaționali în Barometrul Studențesc Internațional în 2015. Spre deosebire de unele orașe mai mari, Huddersfield oferă un cost relativ scăzut de trai, oferindu-vă mai mult pentru banii dvs. Acest lucru înseamnă că este mai ușor să vă bucurați de tot ceea ce Huddersfield, Universitatea și zonele înconjurătoare au de oferit. Cu o comunitate campus înfloritoare, veți găsi 120 de naționalități reprezentate la Universitatea și peste 100 de cluburi conduse de studenți pentru a vă alătura. Există ceva pentru fiecare interes, de la sport și muzică până la academică, politică și religie. Și dacă crezi că ceva lipsește, poți crea mereu propriul tău.

Dezvoltați-vă potențialul

Programul Internațional de Sprijinire în Învățare este o echipă de specialiști care îi ajută pe studenții internaționali să se adapteze studiilor în Marea Britanie și viața din Huddersfield. Prin sprijinul, îndrumarea și resursele dedicate, puteți obține cele mai bune grade și succese viitoare.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

University of Huddersfield

Anul Fundației Internaționale va dezvolta cunoștințele dvs. academice și abilitățile de limba engleză pentru a vă pregăti pentru primul an de gradul dumneavoastră de lice ... [+]

O Anul Fundației Internaționale va dezvolta cunoștințele dvs. academice și abilitățile de limba engleză pentru a vă pregăti pentru primul an de gradul dumneavoastră de licență ales. Acesta este un program pe trei perioade cu o alegere a patru rute.

Afaceri și Drept, Ospitalitate și Turism, Management, Marketing, Transport și Logistică

Anul Fundației Internaționale de Afaceri și Drept, Ospitalitate și Turism, Management, Marketing sau Transport și Logistică vă va pregăti pentru o diplomă în domenii precum Contabilitate, Finanțe și Marketing.

Veți studia modulele de bază, care sunt subiecte de competențe generale, și module de traseu, care sunt specifice și importante pentru dezvoltarea academică.... [-]

Regatul Unit Huddersfield
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Regatul Unit
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Huddersfield
    )

)
1
August 2019
Full-time
Campus

Citiți mai multe în limba engleză