Read the Official Description

Roma Film Academy de Roma Film Academy de la Roma Film Academy este o organizație academică dedicată culturii și educației în domeniul artei și de divertisment și comunicare audiovizuală. În special, se propune ca un punct de referință în Europa pentru toți cei care sunt interesați să urmeze o carieră în film și televiziune.

Scopul nostru este de a transforma pasiunea studenților noștri într-un loc de muncă: acest rezultat este obținut doar printr-un curriculum construit în fiecare detaliu și în măsură să ofere fiecărui elev instrumentele de care au nevoie pentru a învăța bazele tehnice și teoretice ale subiectului său și alte departamente ale setului, în scopul de a se transforma într-un profesionist poate să comunice și să se mute în ton cu colegii lor din departamentul.

Principiile fondatoare

Angajamentul, flexibilitate și motivație trebuie să fie cuvintele de ordine ale fiecărui elev și în timpul studiilor sale că atunci când sunt introduse în lumea de lucru. Modelul de predare al Academiei noastre, se bazează foarte mult pe schimbul reciproc între profesori și studenți și predarea în special în practică a subiectului de studiu pe care studentul a ales. În acest fel, elevii învață nu numai fundamentele teoretice, ci începe să stăpânească instrumentele tehnice îmbogăți experiența în domeniu, dobândirea siguranței și conștientizarea propriilor capacități.

„Misiunea“ nostru este de a instrui profesioniști care sunt capabili, încă o dată, traseul sa încheiat, să se deplaseze în mod independent în cadrul sectorului pentru care au fost instruiți și se stabilesc prin cunoștințele dobândite pe parcursul experienței lor la instituția noastră . Scopul muncii noastre este de a crea o nouă generație de specialiști în întreaga întregul sector audiovizual.

Cinema, înainte de orice altceva, pasiune și disciplină. Fără acești doi factori întreaga industrie care se mișcă roțile dințate ale acestei lumi complexe nu ar exista. Pasiunea este ceva care nu poate fi predată, dar trebuie să fie canalizate în direcția cea bună.

Etica

Academia păstrarea unui comportament marcat de integritate morală, transparența și valorile de onestitate, corectitudine și bună-credință. Prin urmare, condamnă orice formă de discriminare, care se bazează pe orice diferențe sau gen, orientare sexuală, apartenență la un anumit grup etnic și origine națională și socială, limbă, credință și religie, opinie politică și filosofică, vârsta, starea de sănătate și a diversității fizice și mentale, apropierea de asociații politice și sindicale, cu excepția celor prevăzute în mod expres în standardele aplicabile.

cursuri oferite

cursuri academice

Cursuri academice sunt cursuri profesionale de doi ani, cu participarea obligatorie și limitată. Subiectii de specializare sunt în prezent opt: Scenariu, producție, Direcție, Direcția de Fotografie, sunet, asamblare, Actorie și costum de film. Fiecare curs este urmat de profesioniști de succes care trăiesc și lucrează în cinema în fiecare zi, punerea la dispoziția studenților pe toată experiența și pasiunea înnăscută pentru ambarcațiunile lor.

Obiectivele cursului

Scopul Roma Film Academy de Roma Film Academy de la Roma Film Academy este să direcționeze elevii lor în lumea muncii în film și televiziune, disciplinarea printr - un program educațional variat , care poate stimula și să le îmbogățească atât profesional , cât și personal, pentru a le pregăti și a le face apte să trăiască setul în toate fațetele sale multe, fără teamă, cu umilință, dar, în același timp, conștientizarea propriilor capacități.

Cursurile sunt încredințate în întregime profesioniștilor din film și televiziune în direct și de muncă. Cifrele stabilite, care vor urma elevii pe tot parcursul procesului de formare, oferindu-le cu toată experiența acumulată pe seturi în cazul în care au lucrat și continuă să lucreze. La sfârșitul anului studenții vor fi implicați în producerea unui eseu de 6 minute maxim, în timp ce al doilea an în producția unui film de scurt metraj de 12 minute max.

Structura cursurilor

Fiecare curs este împărțit în module, fiecare dintre acestea fiind legate de o anumită chestiune. Modulele sunt apoi ele însele împărțite în unități de învățământ care, în această privință, dintr-un anumit subiect. Fiecare unitate de învățământ poate lua una sau mai multe clase și / sau exerciții. O lecție sau de foraj poate merge de la o oră până la o zi întreagă, la fel ca în cazul de filmare în afara la sfârșit de săptămână. Participarea este obligatorie, iar numărul este închis.

Parcul profesorilor

Parcul privat profesori RFA este absolut unic și de prestigiu: acestea sunt, de fapt, o parte nu „profesori“ comune, dar reale profesioniști împrumutate de predare. Acestea sunt împărțite între lectori de curs, coordonarea cadrelor didactice, profesori obișnuiți, profesori suplimentari și ingineri, pentru un total de mai mult de 60 de profesioniști din toate cursurile.

Valoarea adăugată a RFA este tocmai alegerea personalului didactic: ele variază de la foarte tehnic ca Stefano Salemme (operatorul Steadicam și operatorul) foști studenți absolvenți plasați recent și deja pe platourile de italieni mai mari, în calitate de electricieni șefi și mașiniști, Stăpânul Tullio Morganti sunet, italian David di Donatello, editorul Paola Freddi, prezent în întreaga scenă europene și internaționale, datorită celor mai recente lucrări cinematografice premiate.

Numărul mare de profesori permite RFA să înregistreze o relație profesor / 2 elevi: 3, sau trei profesori la fiecare doi elevi, îmbunătățirea experienței educaționale a fiecărui student înscris.

limba

Cursurile sunt în limba italiană, cu excepția unor module specifice, în limba engleză. În prezent, cursuri de actorie, producție și direcția sunt cei care au mai multe numărului total de ore în limba engleză, dar din 2014 până în prezent am observat o creștere a orelor de 5% anual limba.

Prin urmare, este necesar să existe un nivel de cunoaștere a limbii italiene mediu / ridicat pentru a fi plasat cu ușurință în realitatea națională; Cu toate acestea, studenții noștri străini pot stăpâni rapid italian și de a lucra atât pe plan intern și pe plan internațional, cu rezultate excelente.

71% dintre studenții noștri sunt angajați la un an după RFA diplomă.

INSTALAȚII ȘI ECHIPAMENTE

structuri

Academia se află în interiorul Cinecittà Studios, care are trei locații, una cu săli de clasă și secretariatul didactic, cu o etapă de sunet și seturi, și unul cu birourile administrative și direcția. Ambianței sonore este punctul de rezistență al Academiei, cu seturi în cazul în care elevii practica pentru fotografii de interior, în timp ce pentru aer liber, studenții au la dispoziție una dintre cele mai prestigioase teatre naturale din Europa, orașul Roma.

echipamentul

Academia, în plus față de a avea la dispoziție un număr de echipamente pentru fiecare departament specific, a stabilit parteneriate de succes cu profesioniști de conducere și sectorul de servicii, care, conform programului de predare sprijinirea activității cadrelor didactice prin furnizarea mijloacelor de recuperare avansat (de ex. RED, Alexa, Canon, Black Magic, Steadicam), proiectoare, sisteme de sunet, și multe altele. Elevii, de asemenea, să efectueze lecții specifice la același serviciu, care vor fi referințele lor profesionale în afara școlii, pregătind astfel principalele instrumente care le vor întâlni pe piața locurilor de muncă.

suport

Roma Film Academy de Roma Film Academy de la Roma Film Academy este întotdeauna foarte atent la nevoile studenților și , în acest scop a creat un număr de diferite tipuri de convenții, atât în ceea ce privește ospitalitatea pe care alte aspecte ale vieții în Capitală.

Elevul, de fapt, este susținut de către departamentul de resurse umane de la momentul înscrierii: găsi o cameră sau o casă pentru a partaja cu alți studenți, adresați-vă medic primar de ingrijire, solicita codul fiscal pentru străini, sunt toate activitățile la care studentul offsite primește sprijinul Secretariatului.

În plus, prezintă cardul oficial RFA aveți dreptul la reduceri pentru diverse servicii: tariful pentru bidon de Cinecitta, reducerile bilete de cinema, librării, operă, până la B

Pentru gratuit studenții noștri pot beneficia de închiriere filme pe DVD de la peste 600 de titluri în colecția privată RFA.

REGLEMENTARE

Codul de etică

Codul stabilește principiile fundamentale la care toți cei care lucrează, de muncă sau de studiu la Academia trebuie să le urmeze. Nerespectarea eticii prezentate în acest cod poate duce la eliminarea imediată de către Academia.

Regulile Academiei

Regulamentul Academia include normele care garantează buna funcționare a structurii de formare și a proceselor sale inerente. Respectarea regulamentului este necesară, dar nu suficientă pentru a opera pentru orice motiv, în cadrul Academiei.

Școala Manualul

Manualul Școala este un set de reguli pentru punerea în aplicare a regulamentului și conține cifre, date, prețuri, ori, costurile, datele și alte informații cantitative. Acesta informațional și non-reglementare, care este, se referă întotdeauna la regulamentele.

Manualul Calității

Manualul Calității oferă o imagine de ansamblu a modului în care este constituită și funcționează ca Academia și servește atât pentru a stabili valori de referință pentru uz intern, atât pentru a ilustra sistemul exterior (sau mai multe organisme de certificare terță parte): constituie referința de bază pentru a verifica aplicarea sistemului, precum și conformitatea cu standardele de referință.

LOCAȚIE

Cinecittà

Studiourile de film Cinecitta sunt la 9 km de centrul Romei, o suprafata de 400.000 de metri pătrați.

Cinecitta este acum hub-ul european al industriei de film pentru producția de filme ciclu complet, ficțiune, televiziune, reclame și videoclipuri muzicale: de la producție, editare, la crearea de efecte speciale.

A producții Cinecittà folosind spații mari de lucru și tehnologii și prin plasarea de aprovizionare închirierea completă a mijloacelor tehnice de recuperare moderne și actualizate.

Acest lucru vă permite să construiască peisajul cel mai impresionant și fantastic și să aducă pe platou, cele mai mari profesioniști din industrie, satisfăcând chiar și cele mai exigente cerințe.

Este de la sine înțeles că pentru studenții la forma RFA in interiorul Studios este o avere mare și reprezintă o oportunitate uriașă: pentru mulți dintre ei, de fapt, trecerea de la învățarea setată la profesionistului și plătit se întâmplă fără prea mult efort în interiorul producțiile pe care ciclic rula la Cinecittà.

Roma

Roma, precum și ca fiind o expresie a lumii occidentale europene istorice, artistice și culturale, este un capital bogat de idei și activități pentru un student care intenționează să se ocupe de a șaptea artă.

Cele mai frumoase și vechi sălile de cinema de arta-house, multe festivaluri de film, Festivalul de Film de la Roma și orarelor de teatru de prestigiu înseamnă că trăiesc în capitală este o experiență artistică, precum și umane, mai dificilă decât oricând.

Va putem oferi cursuri în limba italiană, cu module de limba engleză. Noi nu oferim cursuri în întregime în limba engleză.

Programs taught in:
Italiană

Această școală oferă și:


Roma Film Academy

Cursul de direcție este un curs de doi ani și acoperă toate industriile și cifrele de afaceri conectate la departamentul de regie. Orele sunt plătite aproximativ 1.000, c ... [+]

Cursul de direcție este un curs de doi ani și acoperă toate industriile și cifrele de afaceri conectate la departamentul de regie. Orele sunt plătite aproximativ 1.000, care variază în funcție de producțiile planificate.

Anul - Interpretarea text și fotografii

Formarea de bază a primului an se învârte în jurul înțelegerea structurii filmului, de la concepție, proiectare, implementare scene în primul rând vizual și apoi grupuri de scene. Cei doi piloni ai formării primului an sunt cursurile de Scriptura vizuală cu buget redus și lucrul cu aparatul de fotografiat. În special, ne vom concentra pe construirea de tehnici vizuale-narative (Scenariul), apoi se transformă în scris fotografii (Inquadrature List și Storyboard), care urmează să fie puse în aplicare pe ea însăși. Acolo va alfabetizarea și de formare în managementul set de film (asistent-director) și post-producție (asamblare).... [-]

Italia Rome
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rome
    )

)
1
October 2019
Full-time
2 anii
Campus

Citiți mai multe în limba engleză
Roma Film Academy

Cursul Direcției Fotografia este un curs de doi ani și acoperă toate cifrele industriale și comerciale legate de departamentul de fotografie. Orele sunt furnizate aproxim ... [+]

Cursul Direcției Fotografia este un curs de doi ani și acoperă toate cifrele industriale și comerciale legate de departamentul de fotografie. Orele sunt furnizate aproximativ 950, care variază în funcție de producțiile planificate.

Anul - Set de Fotografie

Teoria fotografica, aparatul de la priza la film digital, lentile, luminile, structura Filmica, procedurile și Set de siguranță, precum și etapele tehnice ale imaginii referitoare la studiul compoziției și încadrarea, sunt punctele focale ale cursului primului an. Ele se dezvolta la sfârșitul anului zonele specifice ale cinematografiei în ansamblu pentru a introduce programul de al doilea an.

II Anul - Direcția de Fotografie... [-]

Italia Rome
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rome
    )

)
1
October 2019
Full-time
2 anii
Campus

Citiți mai multe în limba engleză
Roma Film Academy

Sunetul desigur, este un curs de doi ani și acoperă toate industriile și cifrele de afaceri conectate la departamentul de sunet. Orele sunt furnizate aproximativ 900, car ... [+]

Sunetul desigur, este un curs de doi ani și acoperă toate industriile și cifrele de afaceri conectate la departamentul de sunet. Orele sunt furnizate aproximativ 900, care variază în funcție de producțiile planificate.

Anul - acționare directă Direct Drive

Primul an al Teoria sunetului dintr-un punct de vedere fizic pentru a ajunge să învețe toate tehnicile și instrumentele de inginerul de sunet, sunetele de înregistrare și dialoguri pe platoul de filmare și de locație. La sfârșitul primelor an universitar studenții să ia o perioadă de practică stagiu în laboratorul unuia dintre serviciul audio al școlii partenere, consolidarea și extinderea practicii de mijloace, terminologie și se apropie de închiriere tehnică.... [-]

Italia Rome
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rome
    )

)
1
October 2019
Full-time
2 anii
Campus

Citiți mai multe în limba engleză
Roma Film Academy

Cursul de costum de film este un curs de doi ani și acoperă toate cifrele industriale și de afaceri legate de departamentul de costume. Orele sunt furnizate aproximativ 9 ... [+]

Cursul de costum de film este un curs de doi ani și acoperă toate cifrele industriale și de afaceri legate de departamentul de costume. Orele sunt furnizate aproximativ 950, care variază în funcție de producțiile planificate.

Anul - Istoria și tehnici

Costumele pentru cinema este un element cheie în crearea și construcția personajelor și poveste, precum și aspectul și modul de un film. Ca și în cazul oamenilor, costumul nu poate fi generice, dar este realitatea; acesta este motivul pentru care lucrarea costum poate fi comparată cu cea a unui antropolog. Primul an se concentrează, prin urmare, pe elementele de bază și fundamentale ale istoriei costume de film, organizarea departamentului, măiestrie și tehnici de croitorie, în paralel cu știința de carte limba de film a tuturor departamentelor și tehnologiei informației de bază.... [-]

Italia Rome
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rome
    )

)
1
October 2019
Full-time
2 anii
Campus

Citiți mai multe în limba engleză
Roma Film Academy

Cursul de actorie este un curs de doi ani și acoperă toate industriile și cifrele de afaceri legate de distribuție. Orele sunt furnizate aproximativ 900, care variază în ... [+]

Cursul de actorie este un curs de doi ani și acoperă toate industriile și cifrele de afaceri legate de distribuție. Orele sunt furnizate aproximativ 900, care variază în funcție de producțiile planificate.

Anului - instrumente și tehnici

Primul an actoricească se concentrează pe tehnici de dicție, Educație voce, cântând și mișcarea corpului. Toate aceste subiecte sunt studiate separat cu profesorii lor de referință, iar apoi să fie testate în laborator și în timpul exercițiilor de grup. Înveți să analizeze textul studierea clasicilor Teatru și Cinema Vest. Devine imediat familiarizat cu aparatul de fotografiat în clasă și pe platoul de filmare pentru a afla procedurile și programele de producție de film, cum să lucreze cu lumina, priza de mașină și microfon pe Set, și modul în care să urmeze instrucțiunile directorului.... [-]

Italia Rome
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rome
    )

)
1
October 2019
Full-time
2 anii
Campus

Citiți mai multe în limba engleză
Roma Film Academy

Cursul de producție este un curs de doi ani și acoperă toate cifrele industriale și de afaceri legate de departamentul de producție. Orele furnizate sunt de aproximativ 9 ... [+]

Cursul de producție este un curs de doi ani și acoperă toate cifrele industriale și de afaceri legate de departamentul de producție. Orele furnizate sunt de aproximativ 950, variind în funcție de producția așteptată.

I An

Cursul acoperă toate cifrele industriale și de afaceri legate de producție. În primul an, ne concentrăm asupra aspectelor tehnice ale compoziției departamentului pentru set sau învățăm sarcinile și instrumentele pentru securitate pe set și reglementările în vigoare, studiem rolul de " Asistent Director" (în sensul SUA), al secretarului ediției , al cercetătorului locației și al managerului. Pe lângă gestionarea setului și a trupei, formarea include studiul Bugetului, Spoglio of Screenplays cu Movie Magic , precum și rudimentarea organizării producției executive pentru a introduce programul celui de-al doilea an.... [-]

Italia Rome
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rome
    )

)
1
October 2019
Full-time
2 anii
Campus

Citiți mai multe în limba engleză

Roma Film Academy - Mirrors

Roma Film Academy - Cinema is all around you

Roma Film Academy - Reload, Focus, Achieve

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios Via Tuscolana, 1055
I 00173 Rome, Lazio, Italia