Read the Official Description

Conducerea Academiei african urmărește să transforme Africa prin identificarea, dezvoltarea, și conectarea următoarea generație de lideri africani. Formula noastra Leadership Development este relativ simplu:

Potențial

Noi pieptene Africa de tineri care arată scânteia de inițiativă; care văd ce poate fi și să depună eforturi pentru a face acest lucru.

Practica

Tinerii lideri finaliza un program intensiv de creștere intelectuală și dezvoltarea de conducere hands-on.

Oportunitate

Tinerii lideri sunt ghidate de o rețea puternică de-a lungul calea de a impactului de transformare în Africa.

Despre noi

Conducerea Academiei african urmărește să permită o pace durabilă și prosperitate în Africa, prin dezvoltarea și conectarea viitori lideri de pe continent. Cea mai mare nevoie Africa este lider etic și antreprenoriale. De prea multe ori, investim în abordarea simptomelor de conducere rău în Africa: dam pături, alimente, medicamente și celor afectați de război, sărăcie și foamete. Dar aceste eforturi nu se va opri dacă nu vom dezvolta lideri care împiedică războaie de la care apar, în primul rând, antreprenorii care creează locuri de muncă, și oamenii de știință care cresc durabil producția de alimente și accesul la asistență medicală.

Formula noastra de dezvoltare de leadership este relativ simplu: noi credem că, prin identificarea tinerilor lideri cu potențial imens, care să le permită să practice de conducere, precum și conectarea acestora cu posibilități de transformare, putem dezvolta și abilitarea viitor Nelson Mandela, următorul Wangari Maathai, și Africa Bill Gates.

Impact nostru

Noi am demonstrat in mod constant excelenta si au fost martorii succes remarcabil cu curriculum-ului nostru pilot. Studentii nostri au fost plasate în universitățile de frunte la nivel mondial, inclusiv: Harvard, Yale, Brown, Cornell, Duke, Universitatea din New York, MIT, Stanford, Oxford, London School of Economics, Universitatea Ashesi, Universitatea din Cape Town, și mai mult. Studentii nostri absolvenți au câștigat până acum împreună peste $ 35M în premii burse.

Tinerii lideri ALA au început deja face un impact asupra Africii. Ei au lansat 44 non-profit și nonprofit întreprinderi încă de la începuturile, iar multe dintre aceste întreprinderi continuă să prospere în campus și în țările de origine ale studenților ca organizații durabile.

Forumul Economic Mondial a recunoscut cinci ALA tinerilor antreprenori pentru organizațiile inovatoare care le-au lansat în țările lor de origine. Două echipe de absolvenți ALA din clasa inaugural a câștigat 10.000 dolari Kathryn Davis Premiul pentru Pace pentru proiectele lor din Kenya și Maroc. În plus, Leadership Academy din Africa continuă să primească tot mai recunoaștere internațională.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

African Leadership Academy

African Conducerea Academiei Modelul Uniunea Africană (ALAMAU) este o simulare a Uniunii Africane, oferind o platformă pentru tineri lideri pentru a explora mecanismele i ... [+]

Despre noi

African Conducerea Academiei Modelul Uniunea Africană (ALAMAU) este o simulare a Uniunii Africane, oferind o platformă pentru tineri lideri cu vârste cuprinse între 14 și 19 pentru a explora mecanismele interne ale Uniunii Africane, precum și de a practica diplomației internaționale prin asumarea rolurilor liderii africani. Această conferință oferă delegaților posibilitatea de a studia problemele africane complexe, să înțeleagă interesele și pozițiile țărilor africane, și să învețe să negocieze cu succes, fără a compromite interesele naționale. ALAMAU are drept scop de a împuternici tinerilor lideri de a modela cooperarea internațională în timp ce celebrarea diversității și promovarea unității pan-african.... [-]

Africa de Sud Roodepoort Johannesburg
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Africa de Sud
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Roodepoort
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Johannesburg
    )

)
1
March 2019
Full-time
5 zilele
Campus

Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

African Leadership Academy

African Conducerea Academiei Global Scholars Programul (GSP) este un program de dezvoltare de conducere de 3 săptămâni pentru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 de ... [+]

Despre GSP

African Conducerea Academiei Global Scholars Programul (GSP) este un program de dezvoltare de conducere de 3 săptămâni pentru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 de ani de peste tot în lume. Acesta este condus de renumitul facultate de conducere antreprenorială Academiei, absolvenți de program de doi ani al Academiei, iar Educatori din diverse medii profesionale. GSP este o oportunitate pentru tineri de a învăța și de a dezvolta abilitățile de leadership antreprenoriale necesare pentru a deveni lideri ai secolului 21 și agenții globale de schimbare pozitivă. Participanții vor învăța BUILD - un model de gândire de proiectare pentru elaborarea unei abordări centrată pe om la rezolvarea problemelor comunității și să aplice aceste cunoștințe la un site de Servicii Comunitare din Johannesburg. Prin care lucrează în diverse echipe, participantii SGP construiască legături puternice la nivel mondial în timp ce câștigă o înțelegere mai profundă a Africii și a lumii.... [-]

Africa de Sud Roodepoort Johannesburg
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Africa de Sud
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Roodepoort
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Johannesburg
    )

)
1
July 2019
Full-time
19 zilele
Campus

Citiți mai multe în limba engleză

ALA Summer - A video tour of the Global Scholars Program