Citește Descrierea Oficială

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) este un institut de învățământ independent, care a fost înființat inițial în 1995 în Budapesta, Ungaria. Din 1995, AIC s-a transformat într-un cunoscut furnizor de educație de calitate în Europa. AIC a dezvoltat constant noi programe și și-a deschis porțile pentru mai mulți studenți internaționali din diferite campusuri europene.

AIC oferă programe pentru studii internaționale de liceu, programe de fundație după liceu pentru a se pregăti pentru universitățile europene. AIC oferă, de asemenea , programe BS, MS și DBA de la FEDE pentru diplomele europene.

Misiune

Avicenna International College pregătește și își educă elevii pentru a fi cetățeni responsabili, pentru a se bucura de învățare, pentru a se dezvolta academic și pentru a urma un învățământ superior de succes. Pasiunea pentru cunoaștere și învățarea pe tot parcursul vieții este o parte integrantă a educației noastre.

Avicenna este o comunitate grijulie, sigură și extrem de academică, cu accent pe „abordarea holistică”, „rezolvarea problemelor” și „învățarea interactivă”.

Avicenna promovează respectul reciproc pentru sine și pentru ceilalți și implică elevii în construirea unei case departe de casa lor.

Avicenna International College , care utilizează o abordare și un stil proprii de Avicenna, oferă cursuri de licență și non-grad, în timp ce sfătuiește studenții și îi ocupă prin conceptul său „pod”.

Educația / pregătirea non-gradului, extinderea învățării limbilor mondiale, formarea în artă și carieră, publicarea cărților și a materialelor extracurriculare, dezvoltarea de conținut internet și multimedia sunt printre misiunile AIC.

Studiem și recunoaștem continuu nevoile academice și științifice ale cursanților noștri, proiectăm și dezvoltăm produse și servicii moderne pentru aceste nevoi. Produsele și serviciile noastre vor fi disponibile pentru toți cursanții noștri.

Avicenna International College este dedicat să fie partener al succesului studenților săi din întreaga lume.

Oportunități viitoare pentru studenții AIC

După absolvirea AIC, majoritatea studenților noștri se alătură celor mai bune universități europene, britanice și americane pentru a-și finaliza studiile. Multe universități caută în mod activ admiterea studenților AIC datorită calității superioare a educației la AIC.

Alți absolvenți ai AIC, care au finalizat programele de fundație în asistență medicală, IT, turism și management hotelier sau în alte domenii sunt fericiți să găsească un loc de muncă și să fie bine plătiți pe piața europeană.

Viitoarea ta Universitate

Multe universități europene, din Marea Britanie și din America de Nord recunosc studenții noștri absolvenți. Pentru studii medicale, absolvenții noștri se situează printre cei mai buni în universități precum Universitatea Semmelweis (Ungaria), Universitatea Szeged (Ungaria), Universitatea Charles (Republica Cehă), Universitatea Comenius (Slovacia), alte câteva universități din Italia, Spania, Serbia, Slovenia, Turcia și alte țări.

Acei studenți care finalizează programul de fundație NCUK își pot continua anul internațional la AIC și apoi se pot muta la o universitate parteneră din Marea Britanie pentru a-și finaliza diplomele de BA / BS sau MS.

Următoarele universități din Marea Britanie GARANȚIE și admitere pentru studenții noștri puternici în engleză și științe:

 • Universitatea Aston
 • Universitatea din Birmingham
 • Universitatea din Bradford
 • Universitatea din Bristol
 • Universitatea din Huddersfield
 • Universitatea din Kent
 • Universitatea Kingston din Londra
 • Universitatea din Leeds
 • Universitatea Leeds Becket
 • Universitatea Liverpool John Moores
 • Universitatea Manchester
 • Manchester Metropolitan University
 • Universitatea Queen Mary din Londra
 • Universitatea din Salford, Manchester
 • Universitatea din Sheffield
 • Universitatea Sheffield Hallam
Programe predate în:
 • Maghiar
 • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Avicenna International College

NCUK - IFY Business Stream este un program excelent pentru Anul Fundației, care pregătește studenții AIC pentru admiterea garantată la o universitate parteneră din Marea ... [+]

Program excelent pentru anul fundației

NCUK - IFY Business Stream este un program excelent pentru Anul Fundației, care pregătește studenții AIC pentru admiterea garantată la o universitate parteneră din Marea Britanie sau studii la orice altă universitate de prestigiu din Europa, Australia sau SUA. Studenții vor primi o educație puternică în engleză generală și academică pe parcursul acestui curs de un an. De asemenea, vor fi oferite subiecte speciale legate de studiile lor universitare viitoare. Examenele semi-finale și finale sunt organizate de NCUK. Studenții de succes vor câștiga un certificat foarte valoros al NCUK.

Administrarea afacerilor și multe alte domenii conexe la nivel de BA și MA sunt căutate de mulți studenți internaționali, în special din țări precum India, Nepal, Iran, Turcia și țări africane. Acești studenți ar dori să învețe fundamentele afacerii într-un colegiu sau universitate bine-cunoscut și să câștige o diplomă de renume. Programul NCUK în afaceri (IFY) îi va asigura pe studenții Avicenna să ajungă la o universitate britanică de înaltă calitate și să obțină o diplomă care va deschide multe uși în fața lor. Studenții vor lua 3 module și engleză academică. După ce a completat toate cerințele, NCUK va acorda studenților cu succes IFY. De asemenea, NCUK ajută Departamentul de admitere AIC pentru a plasa studenții noștri absolvenți într-una dintre universitățile din Marea Britanie.... [-]

Ungaria Budapesta
Aprilie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Avicenna International College

NCUK este un consorțiu recunoscut la nivel mondial de universități de top din Marea Britanie, care oferă servicii educaționale de înaltă calitate pentru studenții din Mar ... [+]

Învățământ de rang înalt

NCUK este un consorțiu recunoscut la nivel mondial de universități de top din Marea Britanie, care oferă servicii educaționale de înaltă calitate pentru studenții din Marea Britanie și internaționali să se pregătească pentru Marea Britanie și alte universități. Anul Fundației Internaționale (NCUK - IFY) este conceput pentru studenții internaționali pentru a garanta intrarea la o universitate parteneră și pentru a oferi abilitățile necesare studiilor de succes la anii 1 și 2. Programul este predat pe parcursul unui an și este evaluat prin examene interne și externe și lucrări de curs. În acest program al fundației este construit un modul puternic de engleză academică (EAP).... [-]

Ungaria Budapesta
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Avicenna International College

Programul Fundației Germane (GFP) de la Avicenna este conceput pentru studenții care au terminat liceul și intenționează să își continue studiile la o universitate din Ge ... [+]

GFP se concentrează pe dezvoltarea abilităților de limbă germană

Programul Fundației Germane (GFP) de la Avicenna este conceput pentru studenții care au terminat liceul și intenționează să își continue studiile la o universitate din Germania, Austria sau Elveția, unde limba de predare va fi germana. GFP se concentrează pe dezvoltarea abilităților de limbă germană ale studenților. Toți studenții eligibili pot solicita acest curs, dar cunoașterea prealabilă a limbii germane nu este o cerință.

Pentru a aplica la orice program de fundație AIC, veți urma următorii pași:Trimiteți formularul de cerere completat pentru unul dintre programele fundației AICScrisoare de admiterePregătiți cererea și documentele de înregistrareTransferați taxa de școlarizare și taxa de asigurare către AICSistemul de e-mail și comunicare AICVisa Schengen maghiarăAranjament de călătorie... [-]
Ungaria Budapesta
Aprilie 2020
Germană
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Avicenna International College

Programul Fundației de Afaceri Avicenna (BFP) este conceput pentru studenții internaționali care au terminat liceul și ar dori să își continue studiile în Europa în unive ... [+]

BFP va oferi o bază puternică în engleză generală și academică

Programul Fundației de Afaceri Avicenna (BFP) este conceput pentru studenții internaționali care au terminat liceul și ar dori să își continue studiile în Europa în universitatea bazată pe limba engleză. BFP va oferi o bază puternică în engleză generală și academică pentru studenți și va oferi, de asemenea, o anumită înțelegere a subiectelor de bază legate de afaceri. Absolvenții noștri se pot aplica la orice universitate europeană sau nord-americană.

Administrarea afacerilor, economia, activitatea bancară, marketingul, relațiile internaționale, dreptul și IT în marketing se numără printre domeniile de studiu pe care absolvenții Programului Fundației de Afaceri (BFP) pot alege să își continue studiile într-una dintre universitățile europene de limbă engleză.... [-]

Ungaria Budapesta
Aprilie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Interview with Alireza Ebrahimi

Interview with Amirreza Khodaparast