Avicenna International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) este un institut de învățământ independent, care a fost înființat inițial în 1995 în Budapesta, Ungaria. Din 1995, AIC s-a transformat într-un cunoscut furnizor de educație de calitate în Europa. AIC a dezvoltat constant noi programe și și-a deschis porțile pentru mai mulți studenți internaționali din diferite campusuri europene.

AIC oferă programe pentru studii internaționale de liceu, programe de fundație după liceu pentru a se pregăti pentru universitățile europene. AIC oferă, de asemenea , programe BS, MS și DBA de la FEDE pentru diplomele europene.

Misiune

Avicenna International College pregătește și își educă elevii pentru a fi cetățeni responsabili, pentru a se bucura de învățare, pentru a se dezvolta academic și pentru a urma un învățământ superior de succes. Pasiunea pentru cunoaștere și învățarea pe tot parcursul vieții este o parte integrantă a educației noastre.

Avicenna este o comunitate grijulie, sigură și extrem de academică, cu accent pe „abordarea holistică”, „rezolvarea problemelor” și „învățarea interactivă”.

Avicenna promovează respectul reciproc pentru sine și pentru ceilalți și implică elevii în construirea unei case departe de casa lor.

Avicenna International College , care utilizează o abordare și un stil proprii de Avicenna, oferă cursuri de licență și non-grad, în timp ce sfătuiește studenții și îi ocupă prin conceptul său „pod”.

Educația / pregătirea non-gradului, extinderea învățării limbilor mondiale, formarea în artă și carieră, publicarea cărților și a materialelor extracurriculare, dezvoltarea de conținut internet și multimedia sunt printre misiunile AIC.

Studiem și recunoaștem continuu nevoile academice și științifice ale cursanților noștri, proiectăm și dezvoltăm produse și servicii moderne pentru aceste nevoi. Produsele și serviciile noastre vor fi disponibile pentru toți cursanții noștri.

Avicenna International College este dedicat să fie partener al succesului studenților săi din întreaga lume.

Oportunități viitoare pentru studenții AIC

După absolvirea AIC, majoritatea studenților noștri se alătură celor mai bune universități europene, britanice și americane pentru a-și finaliza studiile. Multe universități caută în mod activ admiterea studenților AIC datorită calității superioare a educației la AIC.

Alți absolvenți ai AIC, care au finalizat programele de fundație în asistență medicală, IT, turism și management hotelier sau în alte domenii sunt fericiți să găsească un loc de muncă și să fie bine plătiți pe piața europeană.

Viitoarea ta Universitate

Multe universități europene, din Marea Britanie și din America de Nord recunosc studenții noștri absolvenți. Pentru studii medicale, absolvenții noștri se situează printre cei mai buni în universități precum Universitatea Semmelweis (Ungaria), Universitatea Szeged (Ungaria), Universitatea Charles (Republica Cehă), Universitatea Comenius (Slovacia), alte câteva universități din Italia, Spania, Serbia, Slovenia, Turcia și alte țări.

Acei studenți care finalizează programul de fundație NCUK își pot continua anul internațional la AIC și apoi se pot muta la o universitate parteneră din Marea Britanie pentru a-și finaliza diplomele de BA / BS sau MS.

Următoarele universități din Marea Britanie GARANȚIE și admitere pentru studenții noștri puternici în engleză și științe:

 • Universitatea Aston
 • Universitatea din Birmingham
 • Universitatea din Bradford
 • Universitatea din Bristol
 • Universitatea din Huddersfield
 • Universitatea din Kent
 • Universitatea Kingston din Londra
 • Universitatea din Leeds
 • Universitatea Leeds Becket
 • Universitatea Liverpool John Moores
 • Universitatea Manchester
 • Manchester Metropolitan University
 • Universitatea Queen Mary din Londra
 • Universitatea din Salford, Manchester
 • Universitatea din Sheffield
 • Universitatea Sheffield Hallam

Locații

Budapesta

Address
Orczy út,3
1089 Budapesta, Ungaria