Youth for Understanding USA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

A studia in strainatate

Marca distinctivă a schimbului cultural YFU deschide mințile și inimile, permite învățarea care transformă viețile și, în cele din urmă, ne ajută să devenim cetățeni ai unei singure lumi. Deși este adevărat că toată călătoria extinde perspectiva și expune călătorul la experiențe noi, programele YFU transformă cine ești și schimbi permanent modul în care vezi.

Studiați programe în străinătate

Prin experiența de schimb, participanții la YFU obțin înțelegere interculturală, învață respect reciproc și dezvoltă un sentiment de responsabilitate socială. Experiența dvs. în străinătate vă oferă competențe de conducere necesare pentru a răspunde provocărilor și pentru a beneficia de oportunitățile unei comunități globale în schimbare rapidă. YFU oferă programe pentru toate vârstele care vă permit să vă scufundați într-o altă cultură, să învățați o nouă limbă și să întâlniți indivizi asemănători care cred în misiunea noastră.

Cu YFU, veți aprecia nuanțele unei limbi străine și vă veți testa încrederea în situații noi. Deși aventura dvs. de învățare YFU va dura doar o perioadă scurtă de timp, călătoria dvs. în străinătate va avea un impact puternic și schimbător de viață. Studiați în străinătate cu YFU pentru a dezvolta o înțelegere a unui loc îndepărtat, precum și o înțelegere a unui loc interior.

Când vă înscrieți la YFU, vă alăturați unei rețele de schimb valutar expert cu o experiență de aproape 65 de ani în peste 70 de țări, dintre care peste 40 sunt disponibile pentru a studia în străinătate. De la finalizarea cererii și cazare la adaptarea la schimb, experți în admitere cu experiență și voluntari sunt aici pentru a vă sprijini la fiecare pas al drumului.

 • Programe de tineret (15-18 ani): Alegeți din programele tradiționale an, semestru sau de vară. Deschisă studenților de liceu din SUA sau absolvenților recenți.
 • Excursii în clasă: o ocazie interesantă pentru mentori, elevii lor de liceu, precum și pentru toți ceilalți studenți interesați să exploreze centre culturale unice pentru 2-3 săptămâni în timpul pauzei de vară.
 • Programe pentru tinerii adulți / adulți (absolvenți de liceu până la vârsta de 26 de ani): Participă la colegiu și / sau participă la programe de voluntariat. Deschis pentru adulții tineri care sunt gata să facă o diferență în lumea de astăzi.

Deveniți un cetățean global

Lucrul uimitor de a studia în străinătate este că experiența este diferită pentru toată lumea. Ceea ce ieșiți dintr-un schimb internațional este unic pentru dvs.:

 • Descoperiți și dezvoltați punctele forte personale cum ar fi încrederea în sine, inventivitatea și încrederea
 • Obțineți o perspectivă nouă, globală și obțineți un sentiment de responsabilitate socială
 • Creșteți competența într-o altă limbă
 • Faceți cunoștință cu oameni remarcabili și construiți prietenii pe tot parcursul vieții
 • Construiți mai bine decizii, rezolvarea problemelor și abilitățile de rezolvare a conflictelor
 • Dezvoltați independența gândirii și adaptabilității în abordarea neașteptată
 • Obțineți un avantaj real în aplicațiile colegiului
 • Consolidarea oportunităților de carieră la nivel mondial

Locații

Washington

Address
Youth for Understanding USA
641 S St, NW

Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră