Youth for Understanding USA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce CCP cu YFU?

Colegii comunitare YFU USA oferă o mulțime de beneficii pentru a ajuta studenții internaționali să reușească în programele lor de colegiu:

SUPORT: colegii comunitare oferă clase mai mici, cu mai multă atenție personală din partea profesorilor. YFU USA are, de asemenea, un coordonator special în fiecare campus pentru a vă ajuta cu întrebările și problemele dumneavoastră.

COST: Doriți să economisiți bani? Colegiile comunitare sunt mai ieftine decât universitățile de patru ani, iar colegiile partenere ale YFU USA au convenit asupra ratelor speciale de școlarizare, economisind bani pe măsură ce lucrați pentru obținerea diplomei de licență.

DIVERSIFICAREA CURRICULUMULUI VITAE: Participarea la un program de schimb YFU USA demonstrează angajatorilor viitori că aveți abilitățile necesare pentru etica muncii și rezolvarea problemelor pentru o piață globală.

Ce poate face YFU pentru tine?

SUPORTUL ACADEMIC: La YFU, știm că este important să avem un plan academic puternic încă de la început. Personalul nostru instruit vă va ajuta cu selecțiile cursului și vă asigurați că rămâneți "pe drumul cel bun" pentru transfer după programul dvs. de doi ani.

CONSILIERI DE ADMITERE: Personalul YFU USA și coordonatorii din campus vă vor ajuta în procesul de selectare și de aplicare la o universitate din opțiunile de transfer disponibile la colegiul partener.

Program comunitar de colegiu

Dacă aveți vârsta cuprinsă între 17 și 23 de ani și ați absolvit școala secundară, este posibil să fiți eligibil să participați la programul comunitar al Colegiului comunitar YFU din SUA!

YFU USA oferă următoarele programe

 • ESL pentru a vă îmbunătăți nivelul de limba engleză
 • Gap Experiență: Semestrul sau Anul
 • Semestru sau An universitar
 • De doi ani de gradul asociat cu calea opțiune

Servicii suport

Rețeaua de personal și voluntari ai rețelei YFU din SUA oferă studenților sprijinul de care au nevoie în noua lor viață în SUA:

 • Coordonatorii campusului pentru a vă ajuta să navigați în școală
 • Managerii de suport instruiți pentru a ajuta la orice probleme
 • Asigurarea medicală pentru a vă menține sănătoasă
 • Personalul experimentat vă îndrumă prin procesul de obținere a vizei
 • Aeroport și asistență pentru călătorii

2 2: Calea spre o diplomă de licență

Programul PCC al SUA de la YFU din SUA vă poate face să începeți cu o diplomă de licență. Elevii care finalizează cu succes programul de studii de doi ani pot fi eligibili să se transfere la o universitate de patru ani! Colegii comunitare YFU din SUA oferă căi spre multe universități excelente.

Dormitor sau homestay? E alegerea ta.

Studenții YFU pot să trăiască într-un dormitor în viața colegilor americani sau să trăiască într-o familie pentru a experimenta viața de familie din America.

VIAȚA DORMITORIE: Condițiile de viață în campus oferă multe modalități de a facilita trecerea la colegiu:

 • Acces ușor: totul se întâmplă chiar în fața ușii!
 • Economisiți timp: mai puțin timp petrecut în călătorie spre și din campus înseamnă mai mult timp pentru a studia, a juca sau a dormi!
 • Implicați-vă: cineva din clădirea dvs. ar putea deveni noul dvs. cel mai bun prieten.

Locații

Washington

Address
Youth For Understanding USA 641 S St, NW Suite 200
DC 20001 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii