York County Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

York County Community College ( YCCC ) este un loc minunat pentru a-ți începe educația, a-ți îmbunătăți abilitățile sau pentru a începe cariera viselor tale! York County Community College oferă studenților săi clase mici, cu facultate și personal orientat spre studenți, programe de curs flexibile care se potrivesc muncii și familiei și o experiență educațională personală și provocatoare pentru studenți de toate vârstele.

York County Community College oferă programe academice, de carieră și de transfer în timp ce servește pentru a promova dezvoltarea culturală, economică și a forței de muncă în județul York și statul Maine.

La York County Community College , sărbătorim succesul individual al fiecărui student. În timp ce recunoaștem progresul academic ca pe o parte importantă a călătoriei lor, apreciem valoarea experienței de viață, dezvoltarea personală, conștiința de sine și urmărirea învățării. Ne-am angajat să împuternicim fiecare student pentru a-și atinge întregul potențial academic și pentru a-și atinge obiectivele personale.

Locații

Wells

Address
College Drive,112
04090 Wells, Maine, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: