Wellesley College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Wellesley este cunoscut pentru excelența educației sale, pentru frumusețea decorului său, pentru talentul său talentat și pentru unicitatea culturii campusului său.

Dar, mai presus de toate, Wellesley este cunoscut pentru mii de femei realizate, grijulii pe care le-a trimis în lume de peste 100 de ani - femei care se angajează să facă diferența.

O experiență educațională transformatoare

În fiecare an, aproximativ 2400 dintre femeile de vârstă superioară din lume sunt provocate să depășească așteptările personale și intelectuale cele mai înalte. Maestrul absolvenților Wellesley demonstrează spectrul profesional și profesional, iar influența pe care o exercită - fie în comunitățile proprii, fie pe scena mondială - este un testament al unei experiențe de licență unificată.

Comunitatea academică plină de viață a lui Wellesley acordă o mare importanță unei anchete riguroase, probante și unei gândiri credibile și trans-disciplinare. Abordarea colaborativă a burselor îi încurajează pe elevi să pună întrebări, să dezbată și să își rafineze punctele de vedere, nu numai unul cu celălalt, ci și cu facultatea noastră de clasă mondială, adesea lucrand direct cu ei pe proiecte inovatoare.

O educație Wellesley promovează cel mai înalt nivel de pregătire pentru "lumea reală" în absolvenții săi, în ceea ce privește abilitatea de a gândi, de a acționa și de a contribui semnificativ și eficient la domeniile alese de interes.

Avantajul "Angajament complet"

Filosofia academică a lui Wellesley se extinde la funcționarea Colegiului. Vocea studenților este esențială pentru luarea deciziilor aici; studenții servesc în comitetele majore ale Consiliului de Administrație, participă la căutarea facultăților și contribuie la planificarea strategică.

Elevii participă la o gamă largă de proiecte extracuriculare: Colegiul și comunitatea înconjurătoare și zona mai mare din Boston oferă sute de stagii, proiecte de advocacy și avantajele rare de a fi un membru vital al celui mai mare "hotspot" academic din țară.

Se așteaptă să fie angajat pe deplin în timp ce la Wellesley, elevii poartă acest sentiment de implicare intenționată și angajament personal pe tot parcursul vieții. E semnalul unei femei Wellesley.

Un mediul campusului Envied

Sensul însuși al scalei mediului natural uluitor, în care clădirile sunt așezate cu gânduri, disting poziția fizică a lui Wellesley în orașul clasic New England din Wellesley, Massachusetts, aflat chiar în afara orașului Boston.

Acasă la instituții de conducere, cum ar fi Institutul Albright, Centrul Științelor Sociale Knapp, Muzeul Davis, Centrul pentru științele umane din Newhouse și Centrele Wellesley de renume mondial pentru femei, resursele lui Wellesley sunt un magnet nu numai pentru comunitatea înconjurătoare și metropolitană zonă; ele atrag atenția și oamenii de știință din întreaga lume.

Angajamentul față de femei

Totul despre Wellesley College își exprimă angajamentul față de femei și oferindu-le o experiență educațională inegalabilă care onorează și cultivă nu numai ceea ce este mai bun despre fiecare dintre ele și propriul lor potențial, ci despre ceea ce femeile oferă lumii noastre.

Misiunea lui Wellesley

"Pentru a oferi o excelenta educatie artistica liberala pentru femeile care vor face o diferenta in lume."

Non Ministrari sed Ministrul. "Să nu fiu slujit, ci să slujim" proclamă motto-ul lui Wellesley, surprinzând în patru cuvinte latine misiunea Colegiului: Să ofere o excelentă educație artistică liberală pentru femeile care vor face diferența în lume.

Femeile inteligente, serioase, aleg Wellesley deoarece oferă una dintre cele mai bune educații artistice liberale - și medii de învățare totale - disponibile oriunde. Dar ei absolvesc cu un grad foarte apreciat și patru ani de neuitat. Ei pleacă ca "femei Wellesley", pregătite în mod unic pentru a aduce contribuții personale și profesionale semnificative la "lumea reală" - și pentru a fi influențe majore în ea.

Colegiul preeminent pentru femei, Wellesley este cunoscut pentru rigoare intelectuală, convingerea sa în importanța durabilă a serviciului (și punerea acestei credințe în practică) și cultivarea sa în studenți a unei abordări incluzive, pragmatice a conducerii.

Wellesley crede în

Efectuarea unei diferențe

Fiecare femeie poate - și ar trebui - să aducă o contribuție semnificativă la lumea ei. Există o recunoaștere tot mai mare că emanciparea și conducerea femeilor sunt esențiale pentru propria lor avansare și pentru schimbările sociale la nivel mondial. Wellesley și alumniile sale au susținut și susținut dezvoltarea și autonomia intelectuală și socială a femeilor de peste 100 de ani.

Disciplina de gândire

Ancheta și intelectualitatea conduc la o gândire disciplinată. Wellesley îi provoacă pe studenți să exploreze pe scară largă, să interogheze îndeaproape și să transforme ideile, perspectivele și experiențele disparate în sinteza creativă, care duc la noi niveluri de înțelegere. O cultură de colaborare (cu facultatea noastră de clasă mondială, precum și cu colegii ei) perfecționează obiceiurile intelectuale ale unui elev, își întelege judecata și își sporește sentimentul de măiestrie, în timp ce o învață să ia o poziție și să o apere cu convingere.

Valorificarea diversității

Nu există un beneficiu mai mare pentru dezvoltarea intelectuală și socială - și pentru vitalitatea unei comunități academice - decât implicarea directă și explorarea unor puncte de vedere și experiențe nefamiliare. Wellesley îi încurajează pe studenți să încerce idei noi, să încerce noi cursuri de acțiune și să interacționeze autentic cu alții ale căror convingeri sau alegeri îi provoacă pe ale lor.

Conducerea pragmatică

O educație arte contemporană liberală trebuie să consolideze abilitățile de lider în lumea reală. Rigolele unei educații Wellesley fac parte din ceea ce face ca absolvenții noștri să fie atât de eficienți "în lume". Dar femeile Wellesley sunt de asemenea învățate să fie gânditori strategici care pot "citi" medii, naviga în provocările lor și pot aduce oamenii împreună pentru a realiza poartă.

Serviciu

Știind cum să servești este un element-cheie al conducerii efective. Liderii adevărați inspiră mai mult decât controlul și își dedică intelectul și energia muncii grele de a crea un sentiment de angajament, responsabilitate și un scop comun în căutarea unei viziuni. Wellesley sa dedicat de mult ideii despre care fostul președinte Wellesley, Diana Chapman Walsh, a descris ca "o conducere demnă de încredere", iar abonarea la acest ideal este parte integrantă a experienței Wellesley.

Locații

Wellesley

Address
Central Street,106
02481 Wellesley, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră