West Hills College - Coalinga

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul West Hills, Coalinga este un colegiu public, de doi ani, situat în orașul Coalinga, California. Coalinga este situat central, la mijlocul drumului dintre Los Angeles și San Francisco. West Hills College este complet acreditat de Comisia de Acreditare a Comunităților și Colegiilor Junior (Asociația de Vest a Școlilor și Colegiilor).

Colegiul West Hills este situat în Valea Centrală a Californiei, una dintre cele mai productive regiuni agricole din lume. Locația centrală este ideală pentru studenții interesați să trăiască și să studieze într-o comunitate rurală mică, în timp ce continuă să aibă acces la multe dintre atracțiile principale din California.

Coalinga este o comunitate rurală mică, sigură, situată la aproximativ 100 de kilometri de Fresno, în inima Californiei, în vestul Statelor Unite. Coalinga este situat la trei ore de San Francisco și Los Angeles, precum și parcurile naționale Yosemite, Sequoia și Kings Canyon și coasta dinamică din California. Clima mediteraneană subtropicală uscată este excelentă pentru activități în aer liber.

Locații

Coalinga

West Hills Community College District

Address
300 Cherry Lane
93210 Coalinga, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 559-934-2100

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră