University of California, San Diego - Extension International Programs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la programele internaționale de extindere a Universității din California din San Diego

Programele internaționale UC San Diego Extension oferă instrucțiuni de cea mai înaltă calitate, în care oamenii pot învăța la potențialul lor maxim. Academicieni de calitate, în combinație cu dotările superbe ale campusului nostru, serviciile de asistență pentru studenți și mediul natural idilic, garantează cele mai bune oportunități posibile pentru succesul și satisfacția dvs.

Programele internaționale de extindere UC San Diego este alegerea perfectă pentru, credite universitare, programe de certificate profesionale și cursuri de limba engleză.

Beneficiile unei experiențe internaționale motivează mii de oameni să studieze în Statele Unite în fiecare an. Pe măsură ce căutați avansarea academică și dezvoltarea abilităților pentru a vă stimula cariera, vă veți îmbunătăți înțelegerea interculturală și veți obține un avantaj competitiv pe piață. După 9 luni de studii consecutive, puteți solicita o pregătire practică opțională (OPT) și puteți primi autorizația de angajare pentru a solicita un loc de muncă în SUA timp de 12 luni. Angajamentul Universității din California San Diego (UC San Diego) față de excelența academică se reflectă în calitatea înaltă a instruirii și a curriculumului din programele descrise pe acest site. Vă urez bun venit la UC San Diego și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă îmbarcați în experiența unei vieți!

Vă urez bun venit la UC San Diego și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă îmbarcați în experiența unei vieți!

Acreditare

UC San Diego este acreditat de către Asociația Occidentală a Școlilor și Colegiilor (WASC). Extensia UC San Diego - ca toate celelalte școli, colegii și departamente UC San Diego - este acreditată de WASC prin Universitate. Toate cursurile și programele de certificare oferite de UC San Diego Extension au fost dezvoltate și administrate în conformitate cu politica de extindere și regulamentele Senatului Academic al Universității din California.

Elevi

Programele internaționale UC San Diego Extension vă oferă abilitățile și avantajul competitiv care vă ajută să vă atingeți obiectivele de studiu sau de carieră. Mulți dintre studenții noștri continuă să găsească succes în SUA sau în țara lor de origine, după studiile la UC San Diego Extension.

„După terminarea unui master de finanțe cantitative la o altă universitate, obiectivul meu a fost acela de a realiza un profil profesional mai bine rotunjit, mai cuprinzător, care să potențeze fondul meu de finanțe cantitative prin extinderea spectrului meu de funcționare în aplicațiile de afaceri din lumea reală. UC San Diego m-a ajutat să ating aceste obiective atât prin certificatele de Management de proiect, cât și de Business Management. Mă simt acum împuternicit cu un set divers de instrumente din diverse discipline. Indiferent dacă este vorba de finanțe, afaceri, contabilitate sau management de proiect, certificatele pe care le-am luat la UC San Diego au crescut cu adevărat valoarea pe care o pot oferi unei companii, precum și oricărei întreprinderi în care aleg să mă aventurez.

Aș recomanda cu siguranță programele de la UC San Diego oricărei persoane interesate să-și conecteze numele la un sistem educațional prestigios, clasat printre cele mai bune din lume. "

Felipe Correa Maal (Columbia)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

San Diego

Cunoscut drept „cel mai fin oraș al Americii”, San Diego are peste 100 de kilometri de plaje magnifice, munți de până la 2.000 de metri și cel mai bun climat pe tot parcursul anului din Statele Unite. Temperatura medie din San Diego este de 21 ° Celsius, cu ierni blânde și veri perfecte. Fiind cel mai mare oraș al Californiei și cel de-al optulea oraș din Statele Unite, San Diego este plin de viață și cultură. San Diegans sunt oameni relaxați, prietenoși și activi, din culturi și medii foarte diverse.

Universitatea din California, San Diego

Situat pe peste 5 kilometri pătrați de pădure cu vedere la Oceanul Pacific, Universitatea din California, San Diego are o locație cu adevărat spectaculoasă și mediul intelectual bogat al uneia dintre primele 15 universități de cercetare din lume. UC San Diego a fost fondată de savanți excepționali cărora nu le era teamă să-și asume riscuri pentru a redefini înțelepciunea convențională. Astăzi universitatea continuă să impulsioneze inovația pentru a promova societatea, a propulsa creșterea economică și a îmbunătăți lumea noastră. De câțiva ani, UC San Diego a fost clasată pe locul 1 al universității publice din țară de Washington Monthly, pe baza impactului pozitiv pe care universitatea îl are asupra țării.

Universitatea din California, Extensia din San Diego

Universitatea din California, Extensia San Diego este divizia de educație profesională și servicii publice a UC San Diego. Învățat de instructori experți în domeniile lor, cursurile de extindere UC San Diego oferă cele mai avansate cunoștințe și o perspectivă de vârf într-o gamă largă de industrii. Studenții de extindere beneficiază de informații aplicabile imediat, de o rețea profesională și academică de colegi și de o mai bună înțelegere a culturii americane.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

UC San Diego Programe internaționale de extindere

Programele internaționale de extindere UC San Diego sunt situate pe campusul UC San Diego frumos și prestigios. Programele internaționale este secțiunea Extensiei UC San Diego care oferă oportunități studenților și profesioniștilor internaționali de a studia în străinătate la Universitatea din California, San Diego. Programele internaționale de extindere UC San Diego includ: cursuri de limba engleză și predarea limbii engleze ca limbi străine (TEFL), certificate oferite de UC San Diego English English Institute; certificate în Managementul afacerilor și proiectelor; și programe de credit universitare care permit studenților să ia clase în aproape toate departamentele academice din campusul Universității din California, San Diego.

În plus față de ofertele noastre de cursuri, Programele internaționale au personal de înaltă experiență în serviciile studenților internaționali pentru a ajuta cu fiecare aspect al studiului în străinătate.

instructori

Extensia UC San Diego are instructori unici calificați care oferă cele mai bune în educația și instruirea în clasă. La UC San Diego Extension, ne mândrim cu instructorii noștri și credem că acestea sunt inima experienței Extension. Deoarece instructorii de extensie sunt selectați cu atenție și experți în domeniul lor, aceștia aduc atât expertiză actualizată în materie, cât și pasiune pentru împărtășirea cunoștințelor lor în contextul clasei.

Locații

San Diego

Address
University of California, San Diego
San Diego, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră