Union County College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fiind primul colegiu comunitar din New Jersey, Union County College se angajează să ofere o educație accesibilă și la prețuri accesibile de arte liberale rezidenților județului Uniune. Accentul pe excelență ne determină misiunea de a dezvolta noi programe și cursuri care să reflecte cerințele globale în continuă schimbare.

Misiunea noastră este ghidată de angajamentul nostru de a împuternici studenții să își atingă obiectivele, oferind acces la rezidenți din județul Union, la învățământ superior de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Fiind un colegiu comunitar cuprinzător cu o populație de studenți diversă, oferim programe de carieră, programe de transfer, educație pentru dezvoltare și oportunități de învățare continuă, cu accent pe excelență în tot ceea ce facem.

Union County College se angajează să servească județul Uniunii într-un mediu dedicat succesului studenților. Colegiul se străduiește să promoveze studenților un sentiment de responsabilitate pentru propria lor dezvoltare și o înțelegere a obligațiilor lor ca membri ai unei societăți democratice.

Locații

Cranford

Address
Springfield Avenue,1033
07016 Cranford, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: