Texas State Technical College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Texas State Technical College ( TSTC ) este o instituție coeducațională de doi ani de învățământ superior care oferă cursuri de studii în învățământul profesional tehnic pentru care există cerere în statul Texas. Texas State Technical College de Stat din Texas contribuie la dezvoltarea educațională și economică a statului Texas, oferind programe orientate ocupațional cu sprijinirea activității cursurilor academice, punând accent pe domenii tehnice și profesionale avansate și emergente extrem de specializate pentru certificate sau diplome asociate.

Absolvenții Texas State Technical College sunt foarte apreciați de afaceri și industrie pentru etica muncii, cunoștințele și abilitățile la locul de muncă. Fie că un student are în vedere să-și îmbunătățească abilitățile sau doar să înceapă o nouă carieră, unul dintre numeroasele campusuri ale Texas State Technical College este un loc minunat pentru a vă pregăti pentru o slujbă plătită în economia vibrantă din Texas.

Locații

Waco

Address
Campus Drive,3801
76705 Waco, Texas, Statele Unite ale Americii

Sweetwater

Address
Homer K. Taylor Drive,300
79556 Sweetwater, Texas, Statele Unite ale Americii

Hutto

Address
Innovation Boulevard,1600
78634 Hutto, Texas, Statele Unite ale Americii

Harlingen

Address
North Loop 499,1902
78550 Harlingen, Texas, Statele Unite ale Americii

Abilene

Address
East Highway 80,650
79601 Abilene, Texas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: