Texarkana College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrul Texarkana College @ TexAmericas Center a fost înființat în 2011 pentru a oferi cursuri de instruire și educație pentru cei care lucrează la Red River Army Depot și Centrul TexAmericas și pentru a oferi acces mai ușor la învățare în partea de vest a zonei de servicii Texarkana College . Locul de instruire constă din două săli de clasă polivalente mari și aproximativ 17.000 de metri pătrați de atelier / spațiu de laborator pentru instruirea forței de muncă. Sunt oferite credite academice, cursuri de formare continuă CEU și cursuri specifice forței de muncă și specifice industriei.

Texarkana College prezent, Texarkana College oferă cursuri cu două credite la următoarele licee din zona noastră de servicii: Atlanta, Avery, Bloomburg, DeKalb, Hooks, Simms, Liberty-Eylau, Linden-Kildare, Maud, McLeod, New Boston, Pleasant Grove, Queen City, Redwater și Texas High.

Locații

Texarkana

Address
North Robison Road,2500
75599 Texarkana, Texas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: