Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Texas A & M University - Texarkana

Misiune

Ca membru al Texas A & M University System, Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) este o universitate regională cuprinzătoare, care oferă studenților cu experiențe educaționale academic provocator, angajarea și recompensarea prin predare de calitate, burse, servicii de sprijin financiar pentru studenți, co-curriculare de programare, cercetare, și de servicii. Prin atenția personală a facultății și a personalului nostru, elevii au oferit posibilitatea de a dobândi cunoștințele, abilitățile și aptitudinile pentru a deveni lideri în profesia lor ales și să se pregătească pentru oportunitățile de servire într-un mediu global.

Cadre universitare puternice

  • 24 de licență și 13 programe de studii postuniversitare
  • Clasele predate de facultate doctorally pregătit, nu de predare asistenți
  • clase mai mici, cu un 18: elev-la-facultate raport de 1

Comunitatea vibrant

La TAMUT, Oferim mai multe moduri pentru elevi să exploreze viața campus în afara sălii de clasă cu evenimente co-curriculare, sociale și de atletism, viața greacă și mai mult de 40 de organizații studențești.

Facilități noi

  • extins recent 375-acri campus
  • Printre facilitățile moderne de la Bringle Lake Village sala de ședere pe-campus

Educație la prețuri accesibile

  • Peste 15 milioane de $ în ajutor financiar și burse acordate în 2015-2016
  • 65% din studenții eligibile pentru ajutor financiar

De mare valoare

La TAMUT, Noi oferim studenților noștri o educație de înaltă calitate, care este cea mai mică dintre costul de participare a universităților de patru ani în Texas, precum și în regiunile Arkansas, Oklahoma și Louisiana.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Texas A&M University Texarkana

Programul intensiv in limba engleza (IEP) pregătește studenții internaționali pentru a avea succes în programe academice sau o carieră profesională prin oferirea academic ... [+]

Programul intensiv Engleză (IEP) Misiunea noastră

Misiunea Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) Programul intensiv Engleză (IEP) este aliniat cu misiunea universității, care este de a oferi studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințele, abilitățile și aptitudinile pentru a deveni lideri în profesia lor ales și să se pregătească pentru oportunitățile de servire într-un mediu global.

O Programul IEP TAMUT lui încearcă să ofere experiențe globale, internaționale pentru studenți și facultate TAMUT așa cum este reflectată în misiunea sa. Pentru studenți și cercetători internaționali, programul urmărește să ofere academic provocator, angajarea și recompensarea experiențe educaționale, oferind o calitate engleza ca a doua limbă (ESL), servicii de predare și de sprijinire a studenților. Prin atenția personală, administrarea noastră IEP și facultate depune eforturi pentru a ajuta studenții participanți în dezvoltarea abilităților lingvistice, academice și profesionale, care va ajuta la achiziționarea lor abilitățile de adaptare culturale necesare pentru a funcționa și să aibă succes într-o societate globală în care limba engleză este primar limba de comunicare.... [-]

Statele Unite ale Americii Texarkana
Contactează şcoala
Engleză
La zi
16 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

TAMUT International Student

A&M Welcome Student

Texas A&M University Texarkana
Address
7101 University Ave.
75503 Texarkana, Texas, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 903-223-3000