Summit University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Summit University (SU) este o școală de mister modernă - un mediu rar în care știința și religia se întâlnesc. Curriculumul nostru vizează știința religiei și adevărata bază spirituală a tuturor științelor. Pentru a ajuta studenții să pătrundă în misterele înțelegerii unificate, holistice, învățarea personală prin transformare este standardul nostru de cursuri. Elevii se scufundă într-o serie de subiecte în domeniile religiei, spiritualității, culturii și științei și găsesc oportunități ample pentru munca experiențială prin exerciții introspective și interactive, meditații și lucrări de rugăciune.

O experiență cu adevărat unică, Summit Universit împerechează studiile academice și învățarea profesională cu învățăturile mistice și metafizice. Studenților li se oferă instrumentele pentru a vedea dincolo de afacerile acestei lumi până la semnificația mai profundă din spatele lor. Ei primesc, de asemenea, instrumente spirituale cheie pentru a se transforma - subliniind credința Summit Universit că cei care se transformă transformă lumea.

Locații

Montana

Address
Summit University
63 Summit Way
Gardiner, Montana 59030-9314
USA

59030-9314 Montana, Kansas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: