Summer at Smith College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Programele de vară Precollege la Smith College oferă oportunități stimulative intelectuale și unice pentru femeile tinere de liceu care doresc să-și urmeze interesele academice în clasă și în afara ei. În fiecare an, aceste programe oferă peste 200 de femei tinere libertatea de a explora subiecte provocatoare și interesante, de a-și consolida programele de studii universitare și de a experimenta experiența de licență Smith în timp ce trăia și studiază cu alți studenți motivați și ambițioși din întreaga lume. Smith salută la aceste programe tinere femei de multe naționalități și diverse medii rasiale și socio-economice care formează împreună o comunitate intelectuală extraordinară. Mediul de învățare este practic, colaborativ, exploratoriu, provocator și bogat în modele de rol. Membrii facultății Smith oferă atenție personală în clasă, încurajând în același timp interesele și pasiunile elevilor și ajutându-i să-și dezvolte noi abilități academice. Participanții primesc un gust al vieții colegiului pe frumoasa campusă de 147 de acri a lui Smith, cu clădirile sale acoperite cu iederă, grădinile magnifice și Paradise Pond. Elevii locuiesc împreună în case de colegiu, iar studenții din Smith servesc ca supervizori rezidenți și asistenți didactici. Toate mesele sunt servite în sălile de luat masa din casă. Campusul Smith este la doar câțiva pași de centrul orașului Northampton, Massachusetts, citat în mod regulat printre cele mai bune orașe de colegiu și cele mai bune orase mici din artă din țară. Elevii țin cursuri și ateliere în fiecare zi și pot alege dintr-o varietate de activități culturale, sociale, atletice și artistice organizate pe timp de noapte și în weekend. Aici femeile tinere sunt luate în serios și sunt inspirate să exceleze - ca oameni de știință, oameni de știință, scriitori, cercetători și lideri.

Pentru studenții internaționali

Programul Smith College Precollege întâmpină anual studenții străini din întreaga lume în programele noastre. Veți observa că clasele noastre mici, asemănătoare cu experiența de licență de la Smith, oferă o învățătură excepțională într-un mediu în care femeile sunt luate în serios și sunt inspirați să exceleze în calitate de lideri. Smith este situat în regiunea de nord-est a Statelor Unite, o zonă cu unele dintre cele mai ridicate concentrații de studenți internaționali din întreaga țară.

Competența în limba engleză

Atunci când aplicați pentru un program, vă rugăm să ia în considerare atât interesul dumneavoastră și familiaritatea cu subiectul, precum și nivelul de competență în limba engleză. Pentru a reuși în programele noastre provocatoare, trebuie să fii destul de competent în limba engleză pentru a ține pasul cu cursurile din clasă, să participi la discuții în grup, să citești și să scrie limba engleză într-un ritm rapid și să comunici și să te conectezi cu colegii tăi. Competența dvs. în limba engleză este esențială pentru a avea o experiență pozitivă.

Testele britanice de competență (TOEFL sau IELTS) sunt necesare pentru cetățenii internaționali. Ele sunt necesare pentru ca elevii să fie instruiți într-o altă limbă decât limba engleză. Dacă un student a fost instruit în limba engleză timp de doi ani sau mai puțin, aceștia trebuie să prezinte rezultatele testelor de competență în limba engleză. Elevii care au fost instruiți în limba engleză timp de trei ani sau mai mult nu sunt obligați să prezinte scoruri.

Vă rugăm să rețineți că cerința de testare se bazează pe cetățenie, nu pe locul în care elevul frecventează școala.

Se recomandă următoarele scoruri:

  • TOEFL: Vă recomandăm un scor TOEFL minim de 90
  • IELTS: Vă recomandăm un scor minim IELTS total de 6.5

Viața la Smith

O mare parte a experienței tale va fi o simțire reală pentru viața colegiului și viața independentă. Împingeți-vă într-un cadru campus care vă va inspira, cu avantajul suplimentar de îngrijire de supraveghere și de orientare de la un director rezident și stagiari.

Trăi

Bucurați-vă de o cameră într-una dintre frumoasele case ale lui Smith, fiecare cu o cameră de zi care servește ca o bază de locuit excelentă. Elevii stau în casele Talbot, Lamont, Gillett și Northrop. Casele Smith au camere single și duble, iar majoritatea participanților vor avea un coleg de cameră.

Fiecare casă are propria sa sală de mese, iar mâncarea lui Smith este delicioasă și hrănitoare. Se oferă trei mese pe zi. Personalul de servire a mesei găzduiește diete fără gluten, vegetarian și vegan. De asemenea, aceștia colaborează cu participanții care au alte restricții legate de regimul alimentar.

O zi obisnuita

Cursurile se desfășoară între orele 9:00 și 16:00. După aceea, puteți folosi toate facilitățile campusului (Smith are două săli de sport, o piscină interioară, pistă de interior și în aer liber și facilități de tenis, terenuri de squash, studio de dans, teren de crochet și un centru de fitness Smith este, de asemenea, acasa, la un muzeu de arta distins, o gradina botanica premiata si o sera), si mergi pe excursii pe teren, care sunt incluse ca parte a scolii dumneavoastra (muzica, teatru) pentru dupa-amiaza, seri si weekend-uri. Există întotdeauna o activitate organizată pentru a vă alătura - sau puteți petrece timpul cu prietenii dvs. din program. Fiecare program oferă câteva activități proprii în afara sălii de clasă, dar planificăm, de asemenea, activități pe care toți elevii vor dori să le participe. Există, de asemenea, getaways opționale, care necesită o taxă separată.

A LUA LEGATURA

Biroul de programe de vară

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefon: 413-585-4455
Fax: 413-585-4344
Email: summerprecollege@smith.edu

Locații

Northampton

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: