Sullivan County Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la SUNY Sullivan, un colegiu comunitar cuprinzător din sistemul SUNY (State University of New York). Ne-am angajat să vă ajutăm să vă pregătiți pentru viitor, fie că veți obține primul loc de muncă, să vă transferați la un colegiu sau universitate de patru ani sau să vă îmbunătățiți abilitățile personale și profesionale.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Misiunea noastră

SUNY Sullivan oferă programe și resurse care educă, inspiră și împuternicește studenții și comunitatea mai largă. Prin excelență în predare și învățare, pregătim studenții pentru o lume diversă și interconectată și susținem schimbările economice și sociale pozitive din județul Sullivan și nu numai. Modelăm acțiuni durabile și promovăm o cetățenie responsabilă din punct de vedere social, ecologic și economic printr-o cultură generală de excelență.

Campusul nostru

Campusul nostru rural, de 405 acri, este amplasat în Munții Catskill pitorești, la mai puțin de două ore de New York City și Albany. Prezintă o serie de nouă clădiri interconectate, plus Paul Gerry Fieldhouse. Clădirile noastre din campus, inclusiv Teatrul Seelig situat în centrul complexului, au fost proiectate de firma de arhitectură Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Studenții noștri (din toamna 2014)

La colegiu au fost înscriși 1.647 de studenți (930 cu normă întreagă și 717 cu jumătate de normă), reprezentând un grup demografic divers de persoane. În plus, 71 la sută dintre acești studenți sunt rezidenți ai județului Sullivan.

Acreditarea noastră

SUNY Sullivan este acreditat de Comisia de Stat din Mijlociu în învățământul superior, situat la 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Curricula noastră este aprobată de Universitatea de Stat din New York și Departamentul de Educație al Statului New York. Toate programele de învățământ sunt aprobate pentru pregătirea veteranilor în conformitate cu legile publice pertinente, iar colegiul este aprobat de Serviciile pentru cetățenie și imigrări ale SUA, un birou al Departamentului SUA pentru Securitatea Internă, pentru participarea studenților străini. Documentele de acreditare și licențiere pot fi revizuite online sau prin intermediul Biroului vicepreședinte pentru afaceri academice și studențești.

Programele noastre de afaceri sunt acreditate la nivel național de Asociația Școlilor de Colegii de Afaceri și Programe pentru oferirea programelor sale de afaceri care culminează cu asociatul de știință și asociat cu diplome de știință aplicată.

Curriculumul de asistente medicale este acreditat de și înregistrat la Departamentul de educație de stat din New York, Biroul de licențe profesionale.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Sullivan durabil

Durabilitatea este în centrul a ceea ce facem la SUNY Sullivan. Angajamentul nostru față de responsabilitatea socială și de mediu informează totul, de la operațiunile din campusul nostru până la programa noastră.

Am încorporat practici durabile în operațiunile campusului nostru timp de mai mulți ani, inclusiv un sistem geotermic pentru încălzirea și răcirea clădirilor noastre și, mai recent, instalarea unei tablete fotovoltaice de 3 kW și a unei turbine eoliene de 2,5 kW pentru instruirea hands-on a energiei regenerabile. În 2015, SUNY Sullivan a încheiat un contract de achiziție a energiei electrice cu Sullivan Solar Garden, LLC, care a inclus instalarea unei ferme solare de nouă acre, 2,15 MW (modulul PV) 7056 în campus.

Studenții SUNY Sullivan au ajutat la instalarea unui acoperiș verde de pe campus, care a ajutat la reducerea costurilor de încălzire și răcire, iar studenții noștri colectează și compostează peste 3000 de kilograme de resturi de alimente în fiecare an folosind o zonă de compost forțat de forță din campus. Am adăugat stații de umplere a sticlelor de apă, instalații sanitare cu flux redus și am modernizat sistemele noastre de iluminare și automatizare a clădirilor pentru a ne îmbunătăți eficiența energetică și am instalat iluminat solar exterior pentru a clarifica o cale de mers care duce la câmpul nostru de baseball. Avem o grădină comunitară ecologică și am construit o grădină de balot de paie - o inițiativă întreprinsă de programul nostru de onoare și de studentul de mentenanță și management al clădirilor ecologice. O parte din alimentele cultivate în grădina noastră sunt folosite de serviciile de luat masa din campus, avansând în continuare numeroasele inițiative de sustenabilitate ale Chartwells. Ne actualizăm continuu Inventarul de emisii de gaze cu efect de seră și punem în aplicare strategii pentru reducerea deșeurilor și actualizăm politicile noastre de cumpărare pentru a reflecta mai bine angajamentul nostru pentru sustenabilitate.

Aceste și alte eforturi ajută la reducerea costurilor noastre de energie, la eficientizarea instalațiilor noastre și la reducerea impactului asupra mediului. Cu toate acestea, angajamentul nostru pentru sustenabilitate nu se termină aici.

SUNY Sullivan devine rapid un lider în educația durabilă. Gradul nostru asociat de mentenanță și management al clădirilor ecologice și cursuri de studii de durabilitate pun bazele unei noi forțe de muncă „green-guler”. Programul nostru de studii de mediu oferă o abordare bazată pe știință pentru abordarea problemelor ecologice complexe de astăzi. De asemenea, ne-am angajat să infuzăm durabilitatea pe parcursul programelor noastre, începând cu o clasă de metamorfoză. Cursul de metamorfoză promovează o cultură a excelenței prin performanțele individuale și prin finalizarea unui proiect de serviciu de clasă orientat spre sustenabilitate. Avem chiar ateliere și cursuri non-credit pentru a vă extinde abilitățile personale sau profesionale legate de sustenabilitate.

Locații

Loch Sheldrake

Address
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Loch Sheldrake, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră