Southwestern Oregon Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ai venit International Students! Sud-vest Oregon Community College este un stat, pe deplin acreditat, de doi ani, comunitate colegiu care pregătește studenții internaționali pentru a reuși în educația lor, în timp ce îmbrățișează pe deplin cultura americană într-o comunitate vibrantă. Elevii pot câștiga grade asociat sau programe complete de certificate pe termen scurt, în mai mult de 50 de domenii academice. De asemenea, avem un-site pe Institutul Culinar pentru a urma o carieră în arta culinară și coacere & Arte Patiserie. Pentru studenții care doresc să completeze o diplomă de licență, Sud-Vest Oregon Community College este un loc excelent pentru a finaliza primii doi ani de o diplomă de licență (program de pregătire 2 + 2 de transfer) înainte de transferul la o universitate de patru ani, cum ar fi Universitatea din Oregon sau oricare dintre universitățile Oregon de stat și alte colegii și universități din statele Unite.

Programe Studenții internaționali de la SWOCC au fost create special pentru a asigura o experiență educațională și personală de succes în rândul studenților noștri internaționali precum și pentru a promova înțelegerea interculturală. Servicii pentru studenții internaționali includ academice și consiliere de imigrare, consiliere personală și evenimente / activități speciale. Ne-am angajat să ajute studenții internaționali se adapteze la un mediu educațional și cultural diferit.

Experiență sud-vest! Aici veți găsi o atmosferă personală și grija cu facultatea și personalul care iau un interes în tine și viitorul tău. Suntem siguri că veți vedea în curând că Southwestern este cu adevărat o casă departe de casă.

Notă:

vorbitori nativi de limba engleza din Australia Canada, Noua Zeelandă, și Regatul Unit nu sunt obligate să furnizeze dovada de limba engleză de competență. cetățeni americani interesați în studiile în străinătate pot contacta Programe Student Biroul Internațional pentru mai multe informații.

ISP Student Marturii

Jumpei I. din Japonia (transferat la Universitatea din Oregon)

Pur și simplu pune, nu pot imagina un studiu mai bun în străinătate decât de program ce oferă SWOCC. Din ziua în care am sosit de la Tokyo, a fost stimularea vie în Oregon și experiența de a studia în Coos Bay mi-a permis să se dezvolte ca individ și de a descoperi propriile talente.

În campus, dimensiunea mai mică de clasă ma ajutat să participe activ la discuțiile de clasă. Profesori au fost foarte prietenos și angajarea și am fost în măsură să mențină relații mare cu ei. Trebuie să interacționeze și să petreacă timp de calitate cu oameni interesanți în fiecare zi. Comunitatea care SWOCC este este destul de minunat, de asemenea. Am avut privilegiul de a se implica în teatru muzical, iar experiența a fost doar de neprețuit. Ei au fost foarte acceptarea și îngrijirea și întotdeauna ma împins pentru a obține mai mult.

Nu pot să nu mai vorbim de frumos de Nord-Vest vremea, de asemenea, care mi-a adus alinare fizică și mentală. Acum am o curiozitate mult mai largă, dorința de a păstra eu educat, și nici o teama de a accepta noi provocări.

Yumezo Densaki de la Osaka, Japonia (transferat la Universitatea Southern Arkansas)

Primul meu colegiu din SUA a fost în California, și m-am bucurat de viata american. Dar am simțit că trebuie să se schimbe împrejurarea că am fost mereu cu mulți japonezi, vorbind limba mea maternă. Acum doi ani, am decis să transfere la SWOCC.

Persoanele din SWOCC au fost minunat și natură, și a existat un mediu de mare pentru a studia și să vorbească limba engleză pentru mine. De asemenea, am participat la programul de baseball. Am avut practica în fiecare după-amiază, dimineața devreme work-out de trei ori pe săptămână, și m-am dus la cursuri în dimineața. Ca să fiu sincer, a fost greu pentru mine să combine baseball și temele, dar zilele mele erau pline de emoție!

În acest sezon 2013 ani, am fost un aruncator de conducere al echipei. și i-au transferat la Universitatea Southern Arkansas cu burse de baseball din 2013 toamna. Sunt atât de interesant pentru a juca aici și de a studia managementul afacerilor. SWOCC ma făcut puternic. Sunt foarte bucuros ca am venit la SWOCC.

Reagan S. de la British Columbia, Canada

Am venit la SWOCC să joace baschet și să studieze justiția penală, dar am ieșit din doar primul meu an cu mai mult decât aceste două lucruri. SWOCC mi-a dat șansa de a învăța de la profesori minunați, joacă baschet, și, de asemenea, trăiesc într-un loc frumos.

La capătul academic al acesteia, SWOCC lasă-mă să fie interactiv în toate clasele dvs. cu clasa de dimensiuni mici și o mare varietate de oameni de la diferiți pași în viață. La capătul atletic, ei au facilități sportive minunate, cu un program foarte prideful.

SWOCC, de asemenea, mi-a dat șansa de a trăi și de a experimenta frumoasa coasta de vest. Lacului din campus, plaje vaste, și drumeții fără sfârșit se adaugă ceva special la experienta.

Sarah K. din Japonia

M-am dus la Oregon coasta Institutul Culinar (OCCI). Am învățat foarte multe și, de asemenea, a făcut mulți prieteni. Am învățat multe din bucătăria din întreaga lume din Europa, Asia, American.

Mi-a plăcut cât de mici erau clase. Dimensiunea mea de clasă a fost mai puțin de 30 de ani și vârsta variat. A fost frumos să lucrez cu oameni noi si, de asemenea, cu oameni care au avut mulți ani de experiență. De asemenea, mi-a plăcut că instructorii bucătar au avut timp să lucreze cu student în parte. Nu am avut doar o experiență mare de gătit și de copt, dar am avut, de asemenea, unele clase academice, cum ar fi matematica, scris, vorbire, și etc aceste clase au ajutat într-un termen lung și mi-a făcut un bucatar mai bun și mai inteligent.

De asemenea, mi-a placut merg la OCCI din cauza dreptului de locuințe de student în campus! Am fost o plimbare de cinci minute de școală și de viață în campus a fost distractiv. Trebuie să întâlnesc oameni noi, nu numai de la OCCI, ci și din sud-vest Community College.

Există o mulțime de a face pe sport campus, cluburi, și avem, de asemenea, un lac. Memoria mea cele mai preferate altele decât cele de gătit cu prietenii mei a fost club de fotbal de interior. Există o mulțime de făcut pentru toată lumea să se bucure.

Ryohei K. din Shiga, Japonia

Cand aveam 18 ani, am decis să merg în SUA pentru a studia limba engleză și să joace baseball acolo după absolvirea liceului. Mergând la altă țară și care trăiesc acolo de unul singur, nu a fost ușor pentru băiat în vârstă de 18 de ani, care întotdeauna au fost cu familia și prietenii săi. Fiind susținute de mulți oameni, cu toate acestea, am fost în stare să meargă la SWOCC din SUA este cel mai impresionant loc pentru mine. Totul era nou acolo. Am întâlnit mulți oameni noi, și a avut o mulțime de șanse pe care n-aș avea dacă am rămas în Japonia. Am fost unul dintre un membru al echipei de baseball SWOCC, iar ceea ce am primit de la acest program nu poate fi explicat prin cuvinte. Am avut colegii mari și antrenori mari. Desigur, obtinerea de note bune și baseball în același timp, nu a fost ușor, dar zilele petrecute în această echipă cu colegii de echipă și antrenori mei sunt, evident, comoara mea.

Sunt atât de recunoscător tuturor celor care m-au sprijinit în timp ce am fost în SUA Vă mulțumesc foarte mult, iar eu chiar sper că pot vedea oameni care i-am întâlnit acolo din nou într-o zi.

Shelby P. din Colorado, Statele Unite ale Americii

Cadrele didactice de la SWOCC sunt cu adevarat remarcabile! Există un echilibru frumos de profesionist și casual, care este într-adevăr să conducă la învățare. Care, împreună cu corpul de student minunat, și-a făcut șederea mea merită și unul care nu sunt susceptibile de a uita.

Ningxin S. de la Shanghai, China

Este uimitor de a studia în SWOCC. prima data cand am venit aici, m-am simțit că este un loc minunat pentru a studia. Campus este mare, iar oamenii sunt prietenosi. Clasa este mic, astfel încât să puteți avea o mulțime de șansa de a vorbi cu profesorul tău. Mai mult decât atât, este ușor de a deveni un prieten pentru ei. Studenții de aici sunt maleabilă, și ei într-adevăr salutat internațional ca mine. Până în prezent, am avut deja mulți prieteni americani, și le iubesc atât de mult.

Daca aveti si sunt bune la un subiect, puteți avea o șansă de a deveni un tutore în laborator meditații. Este o experiență valoroasă pentru toată lumea. Carcasa este de asemenea bun. Este liniștit și în condiții de siguranță. Te va iubi modul în care ai venit aici.

Oricum, dacă sunteți în căutarea o educație colegiu, SWOCC este cea mai buna alegere. Poti afla tot ce vrei aici, și să devină o persoană mai bună. Îmi place SWOCC atât de mult, și voi termina studiul meu al doilea an de aici și pentru a obține gradul meu asociat. Nu voi uita momentul în care am petrecut în SWOCC.

Locații

Golful Coos

Address
1988 Newmark Avenue
97420 Golful Coos, Oregon, Statele Unite ale Americii