Southwestern Michigan College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Southwestern Michigan

Acreditare & Misiunea noastra

Vino să vedem ce ne diferentiaza de alte colegii Michigan.

Acreditari / Afilieri

De la aderarea la rândurile altor prestigioase colegii Michigan în 1964, Colegiul Southwestern Michigan a extins continuu curriculum-ul său și oferă acum mai mult de 30 de grade asociat. Acreditați de Comisia Learning Superior al Asociației Centrale de Nord de colegii și școli, Colegiul Southwestern Michigan este, de asemenea, un membru al Asociației Americane de Colegii comunitare.

Colegiile și universitățile se angajează periodic într-un proces de autoevaluare și revizuire externă pentru a-și reînnoi statutul de acreditare. Colegiul Southwestern Michigan completat de auto-studiu și a fost re-acreditat prin 2021.

Valorile de bază

Valorile de bază ale Colegiul Southwestern Michigan descrie convingerile care direcționează colegiul în tot ceea ce face.

"Excelența cu o atingere personală" este un principiu de lucru care ne îndrumă acțiunile. De înaltă calitate este inerentă în tot ceea ce face Colegiul Southwestern Michigan.

Avem un angajament de a fi manageri responsabili de resurse colegiu: resurse umane prin promovarea creșterii, satisfacție, și a emancipării; resurse financiare prin operarea cu un buget echilibrat și investirea în viitor; resursele fizice prin menținerea unei instalații de fizică de înaltă calitate.

Noi credem în "Cunoaștere pentru toți". Ca singura instituție de învățământ superior din district, Colegiul Southwestern Michigan are responsabilități duale de a oferi pregătire postsecondară de carieră pentru cei care caută cursuri de muncă imediate și cursuri de colegiu și de grade pentru cei care caută diplome de bacalaureat.

Avem un angajament de a fi un colegiu centrat pe cursanți, dezvoltând studenții printr-o experiență de viață colegică totală și oferindu-le servicii secolului XXI. Declarația de misiune Misiunea Colegiul Southwestern Michigan este de a servi comunitatea noastră prin asigurarea accesului la nivel local la prețuri accesibile la pregătirea și colegiu de educație de carieră postsecundar de înaltă calitate - inclusiv experiența totală de viață colegiu.

Locații

Dowagiac

Address
58900 Cherry Grove Road Dowagiac, MI 49047
Dowagiac, Michigan, Statele Unite ale Americii

Niles

Address
33890 U.S. Highway 12 Niles, MI 49120
Niles, Michigan, Statele Unite ale Americii