Solano Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Solano face parte din sistemul de colegii publice din California din 112 campusuri din 72 de districte. Cursurile lui Solano se țin în fiecare semestru în fiecare an (primăvara și toamna), plus sesiunile de vară. Programarea flexibilă, concepută pentru confortul studenților, include cursuri de zi, seară și sâmbătă, ținute în și în afara campusului și prin internet, televiziune, studiu la domiciliu și studiu de călătorie. Clase pe termen scurt, formate de intrare deschisă / ieșire deschisă și ateliere și seminarii de interes special adaugă la această flexibilitate de programare.

Misiunea Solano Community College este de a educa o populație de studenți diversificată din punct de vedere cultural și academic, provenită din comunitățile noastre locale și nu numai. Suntem dedicați învățării și realizării studenților și să ne ajutăm elevii să își atingă obiectivele educaționale, profesionale și personale. Solano transformă viețile studenților cu educație universitară, cursuri de transfer, educație profesională și tehnică, programe de certificare, dezvoltare și formare a forței de muncă, educație pentru abilități de bază și oportunități de învățare continuă.

Locații

Fairfield

Address
Suisun Valley Road,4000
94534 Fairfield, California, Statele Unite ale Americii

Vallejo

Address
Columbus Parkway,545
94591 Vallejo, California, Statele Unite ale Americii

Vacaville

Address
North Village Parkway,2001
95688 Vacaville, California, Statele Unite ale Americii

Vallejo

Address
Ascot Parkway,1695
94591 Vallejo, California, Statele Unite ale Americii

Fairfield

Address
Suisun Valley Road,4000
94534 Fairfield, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: