Snow College (Community College)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESCOPERI UTAH

Sculptate de vânt, apă și timp, Utah găzduiește parcuri naționale uluitoare, cumpărături de clasă mondială și o varietate de oportunități de agrement. Ca stat # 1 în națiune pentru creșterea locurilor de muncă, nu există un loc mai bun pentru a obține o educație axată pe pregătirea studenților pentru a reuși pe piața mondială.

Cel mai bun colegiu din America!

Snow College este clasat constant ca una dintre cele mai importante instituții de învățământ din țară, ceea ce îl face locul perfect pentru studenții care doresc să obțină succesul academic într-un mediu distractiv, sigur, în mediul rezidențial. Cu campusuri situate în Ephraim, Richfield și o opțiune de grad online, studenții pot finaliza diplome în Asociatia de Arte, Știință sau Științe Aplicate, cu numeroase certificate de specializare, formare profesională pe termen scurt și diplome, inclusiv licență în licență în inginerie software și o diplomă de licență. în Muzică cu accent pe Muzica comercială.

Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a reuși în educația dvs. la Snow College și, cu cele mai mici locuințe, școlarizare și taxe din statul Utah, puteți face asta fără a rupe banca.

CNN Money a clasat Snow College nr. 6 pentru gradul ridicat de absolvire și / sau transfer la o universitate de patru ani. TheBestSchools.org a dat observații înalte la Snow College nu doar pentru faptul că are cea mai accesibilă școlarizare din stat, ci și capacitatea studenților de a demonstra abilitățile necesare pentru a intra în forța de muncă după finalizarea diplomei lor. Washington Monthly se situează pe Snow College deasupra restului pentru a oferi sprijin studenților și un mediu pentru studenții unde pot prospera și reuși. Ratemyprofessors.com își bazează clasamentele pe sondajele obținute de studenți cu privire la experiența lor în clasă, iar Colegiile accesibile, le creează clasamentele bazate pe accesibilitate și acordarea fondurilor de burse.

Locații

Efraim

Address
150 College Ave
84627 Efraim, Utah, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră