Saddleback College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Saddleback College

Saddleback College a fost prima alegere pentru învățământul superior și de formare în Sud Orange County din 1968. Noastre mai mult de 500.000 de absolventi pot atesta calitatea programelor noastre de formare academice și de carieră, care să permită studenților să atingă cu succes obiectivele lor educaționale, profesionale și personale. Noastre tradiții academice bogate și reputație puternică fac din Saddleback College, un loc ideal pentru studenții care doresc grade asociat și certificate, transferul de la colegii de patru ani și universități, pregătirea pentru forța de muncă, sau urmărind oportunități de învățare pe tot parcursul vieții.

Saddleback Colegiul este pe deplin acreditat, oferind peste 300 grade asociat, certificate și premii competențe profesionale în 190 de domenii de program predate de o facultate de renume pentru expertiza sa, experiența și angajamentul față de succesul elevilor. Studiu în străinătate, experiență de muncă prin cooperare, de învățare on-line, iar onorurile sunt doar câteva dintre programele suplimentare pe care le oferim pentru o experiență educațională bine rotunjite.

Succesul de transfer

Din California, colegiile comunitare 113, Colegiul Saddleback se afla pe locul 8 în transferuri la Universitatea din California si al 17-lea din transferuri la California State University. Dintre cele nouă colegii comunitate din Orange County, Saddleback Colegiul ocupa primul loc in transferuri la UC Santa Barbara, UC Santa Cruz, Universitatea de Stat din San Diego, Cal Poly San Luis Obispo, USC, si ASU si se afla pe locul al doilea la UC Berkeley, UCLA, si UC San Diego.

Servicii suport

Viitorii studenți, actualii studenți și absolvenți se bucură de servicii de suport excelent la Saddleback College. O gamă completă de consiliere, planificarea carierei și servicii de plasare de locuri de muncă, precum și asistență pentru elevii cu dizabilități de învățare și fizice sunt disponibile zilnic. Pe-campus pentru îngrijirea copilului, complet personal centru de sănătate, un ajutor financiar, precum și servicii pentru bărbați și femei, re-intrare sunt disponibile. Suntem deosebit de mandri de serviciile de sprijin oferite veteranilor. Veteranilor de Educație și de tranziție Services (VETERINARII) Centrul nostru dispune de resurse și consilieri pentru a sprijini elevii și familiile lor, tranzitia de la armata la colegiu și viața civilă.

Fundație și Alumni

Colegiul Fundația Saddleback este (c) (3), organizație 501, care îmbunătățește calitatea învățământului superior prin obținerea de sprijin financiar pentru programe academice, sportive și culturale ale Colegiului Saddleback. Ghidat de către un grup de lideri comunitari dedicate, fundația inițiază și coordonează colegiu și comunitatea de strângere de fonduri în sprijinul colegiului și studenților. Saddleback Colegiul valori, de asemenea, ei mai mult de 500.000 de absolventi care sunt resurse importante pentru colegiu și studenți. Prin aderarea la Colegiul Alumni Association Saddleback, studenții nu numai că formează legături cu mater pe tot parcursul vieții lor alma, ei sunt conectați cu mii de colegi absolvenți care pot contribui la asigurarea unor oportunități profesionale și de rețele sociale.

Așa că, dacă sunteți în căutarea grade asociat și certificate, transferul de la colegii de patru ani și universități, pregătirea pentru forța de muncă, sau urmărind oportunități de învățare pe tot parcursul vieții, ne bucurăm că am făcut Saddleback Colegiul prima ta alegere în învățământul superior și așteptăm cu nerăbdare să vedem te în campus!

Locații

Misiunea Viejo

Saddleback College

Address
28000 Marguerite Parkway
Mission Viejo, CA 92692

92692 Misiunea Viejo, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 949-582-4500