Southern Union State Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Southern Union State Community College ( SUSCC ), un colegiu public de admitere deschisă de doi ani și membru al Alabama Community College System, oferă predare și învățare de calitate și relevante în programe academice, tehnice și de științe ale sănătății care sunt accesibile, accesibile, echitabil și receptiv la diversele nevoi ale studenților, comunității, afacerilor, industriei și guvernului nostru.

Indiferent de carieră sau de obiectivele personale, Southern Union vă poate ajuta să vă setați pe calea succesului. Colegiul nostru servește rezidenți dintr-o zonă cu opt județe din Alabama de Est și Central, precum și din județele vecine din Georgia. Accentul nostru educațional cu trei fațete este pus pe programe academice de transferabilitate, programe tehnice pentru competențe de carieră specializate și programe de științe ale sănătății pentru formare specializată în domeniul sănătății. Pentru a asigura o experiență de colegiu cuprinzătoare, studenții de la Southern Union pot alege dintre diverse activități, cluburi și onoruri academice la care să participe.

Studenții noștri provin din diferite medii, tradiții și circumstanțe de viață și aduc multe puncte de vedere în clasă și în viața campusului.

Locații

Opelika

Address
Lake Condy Road,301
36801 Opelika, Alabama, Statele Unite ale Americii

Wadley

Address
Roberts Street,750
36276 Wadley, Alabama, Statele Unite ale Americii

Opelika

Address
Lafayette Parkway,1701
36801 Opelika, Alabama, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: