Citește Descrierea Oficială

De ce Saint Michael? Convingătoare, World-Class Educație

Colegiul Saint Michael, infiintata in 1904, ofera o convingatoare, de clasă mondială de arte liberale educația într-un cadru frumos Vermont. Comunitatea noastră conectat permite elevilor de a forma relații strânse între ele și realizat membri ai facultatilor, oferind un mediu de învățare ideal unde au spațiu și de sprijin pentru a se și colegii lor provocare. Ca un colegiu situat la câteva minute de la Burlington, unul dintre orașele colegiu de top-evaluat țării, Saint Michael oferă o combinație de neegalat de experiențe academice, spiritual, cultural, de servicii și pustie. Pentru a afla mai multe, vizitati smcvt.edu.

Colegiul Sfântul Mihail oferă programe de studii de masterat excelente in psihologie clinica, Educație, și predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL). Aceste programe de ultimă oră sunt adaptate pentru a satisface nevoile individuale ale unui organism de student divers, inclusiv profesioniștii care lucrează.

Planuri de învățare personalizate, programarea flexibila clasa, profesori calificați, și rețele puternice de colegi și mentori se asigura că elevii obține educația teoretică, experiența practică, și înțelegere pentru a deveni lideri în domeniile lor. De fapt, colegiul este bine-cunoscut în rândul angajatorilor pentru cultivarea profesioniști cu înaltă calificare. Acesta este un motiv că are o rată de plasare de locuri de muncă la nivel de absolvent de aproape 100 la suta.

Aceste avantaje fac o diplomă de master de la Colegiul Saint Michael o investitie inteleapta.

Master Of Arts în Predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (MATESOL) program de grad

Programul MATESOL internațional recunoscute și respectate Sfântul Mihail College de trenuri de studenți pentru a preda limba engleză la vorbitori de alte limbi în SUA și în străinătate. Acesta are opt optiuni, inclusiv MATESOL (36 credite); MATESOL: OnLine + OnCampus (36 credite); si Programul International Peace Corps Master (36 credite).

Programe suplimentare sunt MATESOL + PK-12 Licensure (46 credite), MATESOL + PK-12 Certificat de profesori licențiate (36 credite), și ELL Avizarea pentru profesori Autorizati (18 credite). Certificat Licențiat în TESOL (24 credite) și TESOL Diploma de Programul asemenea, sunt oferite.

Alumni sunt situate pe tot globul folosind abilitățile de care au cultivate cu programul de TESOL la Colegiul Saint Michael.

O locație interesantă în Vermont

Colegiul Saint Michael este situat la 440 de acri frumoase în Colchester, Vermont din regiunea de nord-est a Statelor Unite. Acesta este la doar trei mile de la Burlington, cel mai mare oras Vermont și o Mecca de artă și divertisment.

Burlington este situat între munții maiestuoși verzi și minunat Lacul Champlain. Acesta oferă magazine la modă, restaurante fantastice, viața de noapte interesantă, mare muzica live, îmbogățind instituții culturale, revigorant recreere în aer liber, și cu o mare evenimente speciale.

Elevii pot aventura în afara zonei de a se bucura mai mult de atractii ale statului, inclusiv festivaluri distracție de vară, frumos frunze toamna, și palpitant sport pe tot parcursul anului, inclusiv schi, snowboarding, snowshoeing, drumeții, stâncă / alpinism pe gheață, ciclism montan și caiac, doar a numi câteva.

Ajutor financiar de la Colegiul Saint Michael

La Saint Michael, valoarea educației depășește cu mult costul. Nostru intimitate mici școală va provocare, permite, și hrăni studenți la un preț care este de obicei mai puțin de instituții comparabile. Sf. Mike nu se impune numeroase taxele suplimentare constatate la alte școli, cum ar fi taxele de curs de credit, comisioane de sănătate, taxele de școlarizare, taxele de tehnologie, sau taxele de parcare. Ce e mai mult, Student Servicii Financiare biroul lor așteaptă să vă ajuta să gestionați de școlarizare ta, prin Federal Direct nesubvenționat și Federal Direct Absolvent PLUS împrumuturi. De asemenea, oferim un plan de plată de școlarizare prin scolarizare Pay.

Studenti absolventi de la Colegiul Saint Michael se pot califica pentru credite sponsorizate-federal și alocațiilor de absolvent care oferă remisie predare parțială și burse.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An pregătitor

Saint Michael's College

Studenții internaționali sunt bineveniți să studieze la Saint Michael pentru perioade de doar un semestru sau un an. ... [+]

Studii pe termen scurt Programe + non-grade

Studenții internaționali sunt bineveniți să studieze la Saint Michael pentru perioade de doar un semestru sau un an.

Opțiuni program: Programul complet Academic: Studiu de până la patru cursuri la alegere , în orice subiect. Academică engleză: Pentru studenții care intenționează să participe la o universitate din SUA și trebuie să le îmbunătățească limba engleză. Cursuri avansate de limba engleză oferite împreună cu cursuri de conținut academic. Programele complete de credit sunt disponibile. Intensiv limba engleză: Pentru studenții care doresc să -și îmbunătățească limba engleză la nivelul lor. Cinci niveluri de oferit. Beneficiile includ: studenții non-grade se bucură de același statut în campus ca gradul de studenți Programe ultimul un semestru sau un an mai credit universitar este oferit pentru toate cursurile în cadrul programelor academice si Academic englezesc complet. Programele sunt disponibile pe tot parcursul anului, inclusiv vara Toate abilitățile de limbă engleză sunt binevenite test de limba engleză (TOEFL, IELTS, etc) nu este necesară ... [-]
Statele Unite ale Americii Burlington
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Saint Michael's College

Programul intensiv in limba engleza (IEP) este pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească abilitățile limba engleză într-un cadru universitar. Mulți studenți IEP i ... [+]

Limba engleză + Prepararea Academic

Oricare ar fi scopul, Saint Michael are un program pentru fiecare nivel de competență în limba engleză.

Programul intensiv engleză

Una dintre cele mai vechi programe in limba engleza din SUA Situat în frumoasa Vermont Statele Unite ale Americii

Programul intensiv in limba engleza (IEP) este pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească abilitățile limba engleză într-un cadru universitar. Mulți studenți IEP intenționează să studieze la nivel de licență sau absolvent atunci când limba engleză lor se îmbunătățește. Alții vin pentru formare lingvistică pe termen scurt ca indivizi sau în grupuri. Sfântul Mihail evaluează fiecare elev nivel, punctele forte și punctele slabe și oferă instrucțiuni corespunzătoare.... [-]

Statele Unite ale Americii Burlington
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
8 - 16 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

Saint Michael's College

Pentru a înregistra un curs de sesiune de vară, complete și să prezinte formularul de înregistrare de licență, găsite pe Biroul grefierului Formulare pagina. Înregistrare ... [+]

Cursuri de studiu internațional 2017

Pentru a înregistra un curs de sesiune de vară, complete și să prezinte formularul de înregistrare de licență, găsite pe Biroul grefierului Formulare pagina. Înregistrare începe 01 martie.

Curs Descrieri internațional de studiu

Franța: Cultură și Societate în Burgundia medievală

HI / RS / AH / HU 280 (4 credite) Condiție: Nici unul Data: 13 - 31, 2017

Acest program oferă experiență studenților de primă mână de viață la locul de origine ale SMC în Burgundia - o Mănăstire din secolul 12 - in timp ce studia istoria și cultura medievală în contextul inițial. Clasele a avut loc în fiecare zi alte în Pontigny pregăti studenții pentru vizite la fața locului a doua zi la castele, biserici, catedrale, câmpuri de luptă, stareți, săpături arheologice, orașe și orașe, muzee și biblioteci. În acest fel de lectură, studiind și explorarea rămășițele materiale ale acestei culturi sunt integrate.... [-]

Statele Unite ale Americii Burlington
Septembrie 2020
Engleză
La zi
11 - 18 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pathway Universitar

Saint Michael's College

Elevii cu abilități mai mici de limba engleză care doresc să intre la o universitate din SUA poate solicita admiterea condiționată și a intra în programul Pathway. Mulți ... [+]

Pentru ca elevii să îmbunătățească limba engleză și tranziție într-un program de studii universitare

Elevii cu abilități mai mici de limba engleză care doresc să intre la o universitate din SUA poate solicita admiterea condiționată și a intra în programul Pathway. Mulți se vor finaliza gradul lor în aceeași cantitate de timp este nevoie pentru vorbitori nativi de limba engleza pentru a finaliza gradul lor.

În funcție de nivelul de limbă, elevii vor începe în program intensiv sau Academic limba engleză și se transferă în programul de gradul lor într-una sau mai multe semestre.

studenții Pathway de licență finalizeze pregătirea engleză în timp ce lua cursuri de conținut academic și câștigând credite universitare. Multi studenti Pathway vor intra în programul de licență în calitate de studenți al doilea an. Este posibil ca un student Pathway pentru a finaliza gradul lor de licență în patru ani.... [-]

Statele Unite ale Americii Burlington
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză