Saint Michael's College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Saint Michael? Convingătoare, World-Class Educație

Colegiul Saint Michael, infiintata in 1904, ofera o convingatoare, de clasă mondială de arte liberale educația într-un cadru frumos Vermont. Comunitatea noastră conectat permite elevilor de a forma relații strânse între ele și realizat membri ai facultatilor, oferind un mediu de învățare ideal unde au spațiu și de sprijin pentru a se și colegii lor provocare. Ca un colegiu situat la câteva minute de la Burlington, unul dintre orașele colegiu de top-evaluat țării, Saint Michael oferă o combinație de neegalat de experiențe academice, spiritual, cultural, de servicii și pustie. Pentru a afla mai multe, vizitati smcvt.edu.

Colegiul Sfântul Mihail oferă programe de studii de masterat excelente in psihologie clinica, Educație, și predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL). Aceste programe de ultimă oră sunt adaptate pentru a satisface nevoile individuale ale unui organism de student divers, inclusiv profesioniștii care lucrează.

Planuri de învățare personalizate, programarea flexibila clasa, profesori calificați, și rețele puternice de colegi și mentori se asigura că elevii obține educația teoretică, experiența practică, și înțelegere pentru a deveni lideri în domeniile lor. De fapt, colegiul este bine-cunoscut în rândul angajatorilor pentru cultivarea profesioniști cu înaltă calificare. Acesta este un motiv că are o rată de plasare de locuri de muncă la nivel de absolvent de aproape 100 la suta.

Aceste avantaje fac o diplomă de master de la Colegiul Saint Michael o investitie inteleapta.

Master Of Arts în Predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (MATESOL) program de grad

Programul MATESOL internațional recunoscute și respectate Sfântul Mihail College de trenuri de studenți pentru a preda limba engleză la vorbitori de alte limbi în SUA și în străinătate. Acesta are opt optiuni, inclusiv MATESOL (36 credite); MATESOL: OnLine + OnCampus (36 credite); si Programul International Peace Corps Master (36 credite).

Programe suplimentare sunt MATESOL + PK-12 Licensure (46 credite), MATESOL + PK-12 Certificat de profesori licențiate (36 credite), și ELL Avizarea pentru profesori Autorizati (18 credite). Certificat Licențiat în TESOL (24 credite) și TESOL Diploma de Programul asemenea, sunt oferite.

Alumni sunt situate pe tot globul folosind abilitățile de care au cultivate cu programul de TESOL la Colegiul Saint Michael.

O locație interesantă în Vermont

Colegiul Saint Michael este situat la 440 de acri frumoase în Colchester, Vermont din regiunea de nord-est a Statelor Unite. Acesta este la doar trei mile de la Burlington, cel mai mare oras Vermont și o Mecca de artă și divertisment.

Burlington este situat între munții maiestuoși verzi și minunat Lacul Champlain. Acesta oferă magazine la modă, restaurante fantastice, viața de noapte interesantă, mare muzica live, îmbogățind instituții culturale, revigorant recreere în aer liber, și cu o mare evenimente speciale.

Elevii pot aventura în afara zonei de a se bucura mai mult de atractii ale statului, inclusiv festivaluri distracție de vară, frumos frunze toamna, și palpitant sport pe tot parcursul anului, inclusiv schi, snowboarding, snowshoeing, drumeții, stâncă / alpinism pe gheață, ciclism montan și caiac, doar a numi câteva.

Ajutor financiar de la Colegiul Saint Michael

La Saint Michael, valoarea educației depășește cu mult costul. Nostru intimitate mici școală va provocare, permite, și hrăni studenți la un preț care este de obicei mai puțin de instituții comparabile. Sf. Mike nu se impune numeroase taxele suplimentare constatate la alte școli, cum ar fi taxele de curs de credit, comisioane de sănătate, taxele de școlarizare, taxele de tehnologie, sau taxele de parcare. Ce e mai mult, Student Servicii Financiare biroul lor așteaptă să vă ajuta să gestionați de școlarizare ta, prin Federal Direct nesubvenționat și Federal Direct Absolvent PLUS împrumuturi. De asemenea, oferim un plan de plată de școlarizare prin scolarizare Pay.

Studenti absolventi de la Colegiul Saint Michael se pot califica pentru credite sponsorizate-federal și alocațiilor de absolvent care oferă remisie predare parțială și burse.

Locații

Burlington

Saint Michael's College

Address
One Winooski Park, Box 286 Colchester,
05439 Burlington, Vermont, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 802-654-2000