San Diego Flight Training International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre San Diego Flight Training International

Bine ati venit la San Diego, Flight Training International situat in frumoasa California de Sud. SDFTI este un certificat și aprobat 141 de școală cu autoritatea de examinare de încercare de zbor și a absolvit piloții profesioniști din 1989.

SDFTI a ajutat sute de piloți ambițioși să îndeplinească obiectivele profesionale de formare de zbor, cu un record de siguranță imaculat. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să facă același lucru.

Noi oferim o atmosferă de excepție pentru a finaliza antrenamentul de aviație și Montgomery Field (San Diego), se bucură de mai mult de 350 de zile de formare de zbor pe an, în medie, din cauza vremii sale excelente. San Diego are, de asemenea, un climat cald si uscat, plaje frumoase, și atracții turistice într-un mediu sigur si casual. Sistemul de trafic aerian controlat și un amestec de plaje albe lungi ocean, deserturi colorate si munti accidentat acoperite de zăpadă din zona fac din San Diego locul cel mai ideal și frumos de formare a aviației în țară.

Decizia ta de a alege o școală de zbor este un pas important și studii recente demonstrează că o diferență critică pentru studenții cu experiență este stilul și calitatea instruirii disponibile. Aceasta este zona în care SDFTI cel mai mare punctaj într-un studiu recent de marketing independent.

Fiecare curs are o programă analitică, care a fost dezvoltat pentru a vă deplasa prin cât mai eficient posibil, cu accent pe structură, de siguranță și de calitate.

Absolvenții noștri sunt extrem de succes în realizarea scopurilor lor. Aproape 100% trec testele scrise cu privire la prima încercare și mai mult de 80% trec testul lor de zbor practic, cu doar o singură încercare.

De ce să alegeți SDFTI?

Pentru că SDFTI oferă formare de clasă mondială și este dovedit a avea succes ... Ne-am antrenat piloți aici, în zona San Diego, pentru mai bine de 20 de ani.

STRUCTURA

Noi vă oferim tipul de formare structurat pe care fiecare dorințele unei companii aeriene atunci când alege cei mai buni oameni pentru pozitiile cele mai ravnite de pe un flightdeck de aeronave. Oferim training atât în ​​partea 61 și partea 141 cu autoritate de examinare în condițiile prevăzute de regulamentele Federal Aviation (FAR).

INTERVIURILE PREPARAREA

Fiecare student este dat un interviu de locuri de muncă și aptitudinile de pregătire pentru teren un loc de muncă cu număr cât mai mare de linii aeriene disponibile în industrie. Este mai mult decât un interviu; este o cariera pe care doriți ... noi ajungem acolo repede, în mod eficient și în condiții de siguranță.

MEDIU DE FORMARE

Este mai mult de un an de zile, puteți zbura, acesta este numărul total de ore și confortul în care le puteți experimenta în condiții de siguranță. AT SDFTI ai beneficia de experiența California de Sud zbor care vă oferă cea mai mare oportunitate de a log ore zi după zi.

DIVERSITATEA TERRAIN

Într-un singur zbor puteți merge cu ușurință de la 70 de mile de plaje de ocean față la văi interioare la vârfuri de munte-mile de mare la parcurile de deșert ale Anza-Borrego la Imperial Valley și Marea bogată în agricultură Salton. Aveți posibilitatea de a experimenta mai mult aici decât oriunde altundeva.

VARIETATE DE AEROPORTURI ȘI SPAȚIULUI AERIAN

Există o mai mare varietate 20 mile SDFTI decat oricare alta scoala de pe planeta. Din mai multe operațiuni comerciale și militare din clasa Bravo clasa 8 controlate de piste de aviație civilă la benzi necontrolate mici. Aici aveți posibilitatea de a fi expus la aproape orice, veți găsi în cariera ta. De asemenea, avem una dintre cele două "turn în timpul zborului" coridoare disponibile în Statele Unite ale Americii.

NEWEST AERONAVĂ

SDFTI deține, operează și menține o flotă de 15 de aeronave. Aceasta include twin și motor de aeronave complexe unice, iar cea mai nouă colecție de Cessna 172s din regiune, inclusiv flightdeck de sticlă echipată Garmin® G1000®.

International Students

SDFTI este autorizat de guvernul Statelor Unite pentru a înscrie Alien studenții non-Imigranți (International) și Rezident străinilor în cursuri de formare de zbor. Acest lucru necesită inițierea procesului rapid și ușor de urmat M1 Visa.

Mulți dintre studenții noștri internaționali sunt în căutarea pentru un program rapid și economic start-la-finisaj comercial, care include FAA privat, Instrumentul, comercial și programe la motoare.

Studenții internaționali pot alege, de asemenea sa se antreneze in parcul auto noi și moderne și selectați oricare dintre certificatele și evaluările individuale ale FAA pentru a finaliza un curs personalizat de studiu.

I-20 autorizat

San Diego Flight Training International are autoritatea de a emite I 20-a, care permit studenților să obțină un student (M-1) Visa, prin ambasada lor respective să intre în Statele Unite ale Americii pentru formare de zbor. Acest lucru va permite cetățenilor străini pentru a obține un M1 VISA și apoi începe pregătirea lor de zbor din SUA. Vă rugăm să rețineți că străinii se pot antrena doar nerezidenti în școli, care sunt I-20 autorizate. Nerespectarea acestei politici poate duce la deportare. Acceptam, de asemenea, transferuri de străini, care sunt de formare nerezidenti la alte I-20 de școli de zbor aprobate și autorizate. Acesta este un proces foarte ușor și atunci când este realizat corect va avea un impact foarte redus asupra antrenamentului.

Locații

San Diego

San Diego Flight Training International

Address
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 San Diego, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 858-569-1822

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră