Citește Descrierea Oficială

Despre San Diego Flight Training International

Bine ati venit la San Diego, Flight Training International situat in frumoasa California de Sud. SDFTI este un certificat și aprobat 141 de școală cu autoritatea de examinare de încercare de zbor și a absolvit piloții profesioniști din 1989.

SDFTI a ajutat sute de piloți ambițioși să îndeplinească obiectivele profesionale de formare de zbor, cu un record de siguranță imaculat. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să facă același lucru.

Noi oferim o atmosferă de excepție pentru a finaliza antrenamentul de aviație și Montgomery Field (San Diego), se bucură de mai mult de 350 de zile de formare de zbor pe an, în medie, din cauza vremii sale excelente. San Diego are, de asemenea, un climat cald si uscat, plaje frumoase, și atracții turistice într-un mediu sigur si casual. Sistemul de trafic aerian controlat și un amestec de plaje albe lungi ocean, deserturi colorate si munti accidentat acoperite de zăpadă din zona fac din San Diego locul cel mai ideal și frumos de formare a aviației în țară.

Decizia ta de a alege o școală de zbor este un pas important și studii recente demonstrează că o diferență critică pentru studenții cu experiență este stilul și calitatea instruirii disponibile. Aceasta este zona în care SDFTI cel mai mare punctaj într-un studiu recent de marketing independent.

Fiecare curs are o programă analitică, care a fost dezvoltat pentru a vă deplasa prin cât mai eficient posibil, cu accent pe structură, de siguranță și de calitate.

Absolvenții noștri sunt extrem de succes în realizarea scopurilor lor. Aproape 100% trec testele scrise cu privire la prima încercare și mai mult de 80% trec testul lor de zbor practic, cu doar o singură încercare.

De ce să alegeți SDFTI?

Pentru că SDFTI oferă formare de clasă mondială și este dovedit a avea succes ... Ne-am antrenat piloți aici, în zona San Diego, pentru mai bine de 20 de ani.

STRUCTURA

Noi vă oferim tipul de formare structurat pe care fiecare dorințele unei companii aeriene atunci când alege cei mai buni oameni pentru pozitiile cele mai ravnite de pe un flightdeck de aeronave. Oferim training atât în ​​partea 61 și partea 141 cu autoritate de examinare în condițiile prevăzute de regulamentele Federal Aviation (FAR).

INTERVIURILE PREPARAREA

Fiecare student este dat un interviu de locuri de muncă și aptitudinile de pregătire pentru teren un loc de muncă cu număr cât mai mare de linii aeriene disponibile în industrie. Este mai mult decât un interviu; este o cariera pe care doriți ... noi ajungem acolo repede, în mod eficient și în condiții de siguranță.

MEDIU DE FORMARE

Este mai mult de un an de zile, puteți zbura, acesta este numărul total de ore și confortul în care le puteți experimenta în condiții de siguranță. AT SDFTI ai beneficia de experiența California de Sud zbor care vă oferă cea mai mare oportunitate de a log ore zi după zi.

DIVERSITATEA TERRAIN

Într-un singur zbor puteți merge cu ușurință de la 70 de mile de plaje de ocean față la văi interioare la vârfuri de munte-mile de mare la parcurile de deșert ale Anza-Borrego la Imperial Valley și Marea bogată în agricultură Salton. Aveți posibilitatea de a experimenta mai mult aici decât oriunde altundeva.

VARIETATE DE AEROPORTURI ȘI SPAȚIULUI AERIAN

Există o mai mare varietate 20 mile SDFTI decat oricare alta scoala de pe planeta. Din mai multe operațiuni comerciale și militare din clasa Bravo clasa 8 controlate de piste de aviație civilă la benzi necontrolate mici. Aici aveți posibilitatea de a fi expus la aproape orice, veți găsi în cariera ta. De asemenea, avem una dintre cele două "turn în timpul zborului" coridoare disponibile în Statele Unite ale Americii.

NEWEST AERONAVĂ

SDFTI deține, operează și menține o flotă de 15 de aeronave. Aceasta include twin și motor de aeronave complexe unice, iar cea mai nouă colecție de Cessna 172s din regiune, inclusiv flightdeck de sticlă echipată Garmin® G1000®.

International Students

SDFTI este autorizat de guvernul Statelor Unite pentru a înscrie Alien studenții non-Imigranți (International) și Rezident străinilor în cursuri de formare de zbor. Acest lucru necesită inițierea procesului rapid și ușor de urmat M1 Visa.

Mulți dintre studenții noștri internaționali sunt în căutarea pentru un program rapid și economic start-la-finisaj comercial, care include FAA privat, Instrumentul, comercial și programe la motoare.

Studenții internaționali pot alege, de asemenea sa se antreneze in parcul auto noi și moderne și selectați oricare dintre certificatele și evaluările individuale ale FAA pentru a finaliza un curs personalizat de studiu.

I-20 autorizat

San Diego Flight Training International are autoritatea de a emite I 20-a, care permit studenților să obțină un student (M-1) Visa, prin ambasada lor respective să intre în Statele Unite ale Americii pentru formare de zbor. Acest lucru va permite cetățenilor străini pentru a obține un M1 VISA și apoi începe pregătirea lor de zbor din SUA. Vă rugăm să rețineți că străinii se pot antrena doar nerezidenti în școli, care sunt I-20 autorizate. Nerespectarea acestei politici poate duce la deportare. Acceptam, de asemenea, transferuri de străini, care sunt de formare nerezidenti la alte I-20 de școli de zbor aprobate și autorizate. Acesta este un proces foarte ușor și atunci când este realizat corect va avea un impact foarte redus asupra antrenamentului.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

San Diego Flight Training International

Solicitantul va primi 120 de ore de zbor de antrenament, după cum urmează; (Dual 26 ore. non-complexe, duble 10 ore. complexe, duble 19 ore. multi-motor, Solo 65 de ore. ... [+]

Solicitantul va primi 120 de ore de zbor de antrenament, după cum urmează; (Dual 26 ore. non-complexe, duble 10 ore. complexe, duble 19 ore. multi-motor, Solo 65 de ore. non-complexe și 65 de ore de instruire clasă (Directed Studiu de 35 - 30 la sol).

instruire școlară la sol include pregătirea și procedurile de verificare; proceduri complexe de aeronave; sisteme complexe de aeronave; aerodinamica motor cu mai mulți avansate; limitări de performanță al avionului; Reglementări Federal Aviation; stand de sensibilizare; diagrame și publicații aeronautice; ajutoare de radio pentru navigație; VFR pe timp Servicii de meteorologie si date despre vreme; Sistemul național de spațiu aerian; comunicațiile radio; controlul traficului aerian; factori de medicină aeronautică; operațiuni comerciale; de încărcare de pasageri și de mărfuri; manevre nocturne; și operațiunile la sol.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
San Diego Flight Training International

Cursul de certificare Comercial - un singur motor este pentru acei studenți care au nevoie de privilegii pilot comerciale în aeronavă cu un singur motor numai. ... [+]

Cursul de certificare Comercial - un singur motor este pentru acei studenți care au nevoie de privilegii pilot comerciale în aeronavă cu un singur motor numai.

Solicitantul va primi 120 de ore de zbor de antrenament, după cum urmează; (Dual 40 de ore. non-complexe, duble 10 ore. complexe, Solo 5 ore. complex. Solo 65 ore. non-complexe și 65 de ore de instruire clasă (Directed Studiu de 35 - 30 la sol).

instruire școlară la sol include pregătirea și procedurile de verificare; proceduri complexe de aeronave; sisteme complexe de aeronave; aerodinamică avansată mai multe motoare; limitări de performanță al avionului; Reglementări Federal Aviation; stand de sensibilizare; diagrame și publicații aeronautice; ajutoare de radio pentru navigație; VFR pe timp Servicii de meteorologie si date despre vreme; Sistemul național de spațiu aerian; comunicațiile radio; controlul traficului aerian; factori de medicină aeronautică; operațiuni comerciale; de încărcare de pasageri și de mărfuri; manevre nocturne; și operațiunile la sol.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
San Diego Flight Training International

Private curs pilot de certificare va fi prima introducere a elevului aviației moderne. Solicitantul va primi un minim de 35 de ore de zbor de antrenament și 70 de ore de ... [+]

Private curs pilot de certificare va fi prima introducere a elevului aviației moderne.

Solicitantul va primi un minim de 35 de ore de zbor de antrenament și 70 de ore de la sol și / sau clasă de instruire.

școală de formare la sol include aerodinamica si principiile de zbor; Sisteme de aeronave; Servicii de meteorologie si date despre vreme; spațiul aerian; controlul traficului aerian; comunicațiile radio; Reglementări Federal Aviation; factori de medicină aeronautică; hărți aeronautice și publicații aferente; performanța și limitările aeronavei; navigație de bază și de radio; Proceduri de noapte de zbor; planificarea zborurilor; manevre de zbor; și operațiunile la sol.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
8 - 12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
San Diego Flight Training International

În timp ce puteți antrena mereu unu-la-unu cu piscina noastră de instructori de personal, s-ar putea bucura de avantajele aeriene directe Academia de cariera Programul SD ... [+]

În timp ce puteți antrena mereu unu-la-unu cu piscina noastră de instructori de personal, s-ar putea bucura de avantajele aeriene directe Academia de cariera Programul SDFTI Direct, care oferă o educație completă a aviației primare în aproximativ doar 29 de săptămâni.

Clasele sunt acum formează. clasa de dimensiuni sunt limitate la 10 elevi.

Cu Programul Career Direct puteți câștiga un pilot de certificat privat (Licență), instrument de evaluare, Certificat de pilot comercial și în aproximativ Rating-ul la motoare 29 de săptămâni. Acest curs include următoarele ore de predare:

Directed la sol de studiu [112 ore] Pre / post de zbor - la sol [90 ore] Testul de cunoștințe Prepararea la sol [48 de ore] Dublă Cessna 172 timp de zbor [77,5 ore] Dublu Piper Arrow timp de zbor [10 ore] Motor cu dublă Twin timp de zbor [15 ore] Solo Cessna 172 timp de zbor [80 ore] Solo Piper Arrow timp de zbor [5 ore] Duală avansată de zbor Dispozitiv de formare (Simulator) [22.5 Ore] Privat, Instrument, G1000, și pilot comercial de formare Kituri Privat, Instrumentul de cunoștințe și comerciale Examene de testare Privat, Instrument, probe practice comerciale și la motoare ... [-]
Statele Unite ale Americii San Diego
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
29 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

San Diego Flight Training International Pilot Airline School

San Diego Flight Training International 2

San Diego Flight Training International
Address
8745 Aero Dr., Ste. 103
92123 San Diego, California, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 858-569-1822