Seward County Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Seward County Community College este o instituție de doi ani, care oferă 45 de programe de studiu, inclusiv Adult Educația de bază, Programe de certificat și asociat al artelor, asociat al științei, studii generale și științe aplicate grade.

Clasat în top 5% din mai mult de 1100 de colegii comunitare acreditate în SUA de către Institutul Aspen, SCCC servește un corp student de 2,500+ elevi cu vârste cuprinse 15-85, într-un județ cu cea mai mare populație procentul de origine străină în SUA, și o zonă de servicii rurale de aproximativ 50997 în șapte județe sud-vest Kansas și o regiune de cinci stat.

fotografie

MISIUNEA NOASTRĂ

Seward County Community College oferă oportunități de a îmbogăți și de a îmbunătăți viața fiecărei persoane printr-o serie de programe academice, inclusiv educația tehnică, programe de certificat și de gradul și programe de gradul transferabile, pentru dezvoltarea individului și a comunității.

FILOZOFIE

Seward County Community College este o instituție centrată pe învățare de calitate, care crede: Un cetățeni bine educat este un responsabil cetățeni. Cunoașterea este dinamic și evolutiv; Educație și învățare sunt activități pe tot parcursul vieții; Învățământul superior este o investiție în societățile viitoare, iar colegiul joacă un rol major în acest efort. Fiecare ființă umană este valoroasă, indiferent de sex, vârstă, rasă, credință, mediul cultural, statutul socio-economic, cunoștințe, sau ajustarea fizică și emoțională. Indivizii sunt unice și merită posibilitatea de a-și dezvolta potențialul optim de învățare și de viață. și Colegiul, ca o componentă integrantă comunitate, răspunde intereselor și nevoilor comunității.

VIZIUNEA STRATEGICĂ

Colegiul va aborda misiunea printr-un angajament de dezvoltare a angajaților și metode eficiente de creare de conștientizare, abordarea diversității, avansarea tehnologiei, evaluarea învățării studenților, și promovează dezvoltarea forței de muncă.

NOASTRE valorile de bază INSTITUțIONALE

Utilizarea de intrare de la mai mult de 250 de angajați, colectate prin sondaje și grupuri de discuții în 2015, Colegiul a identificat cinci valori de bază: încredere, integritate, Valorizarea Altele, student succes, și de calitate. Aceste valori fundamentale stau la baza toate eforturile Colegiului, și va servi ca forța motrice din spatele „cinci direcții“ inițiative selectate ca fiind prioritare de către echipa de executiv.

Faceți un tur virtual la Seward County Community College

Locații

Liberal

Seward County Community College

Address
1801 North Kansas Avenue
67901 Liberal, Kansas, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
(620) 624-1951