Citește Descrierea Oficială

Despre Connection Înregistrare

O divizie a înregistrării, Radio, Film și Conexiune culinare (RRFC), conexiunea de înregistrare este o școală de comerț recunoscut industrie orientată în jurul valorii de oferindu-vă cu practica, unu-la-unu de formare pentru o cariera ca inginer audio sau producător de muzică. obiectivul nostru primordial nu este pur și simplu pentru a vă dota cu abilitățile necesare, dar, de asemenea, pentru a vă ajuta să pătrundă în industria prin punerea tine într-o poziție de a câștiga experiență la locul de muncă, în timp ce face conexiuni importante din industrie.

Prin abordarea noastră de învățare revoluționar mentor-ucenic (extern), vom asocia fiecare dintre studenții noștri cu un producător muzical real sau inginer de sunet, care oferă cursuri de formare unu-la-unu într-un studio real de înregistrare. Programul nostru combină un curriculum structurat-încă-flexibil, cu o cantitate mare de hands-on de formare în studio, care permite studenților noștri nu numai să învețe rudimente de producere, de înregistrare și de amestecare, dar aspectele de afaceri de a rula un studio, ca precum și lucrările interioare ale industriei în sine. Încă de la începuturile noastre în 1989, Connection Recording și-a extins aria de acoperire în toate cele 50 de state, precum si in Canada, Australia și Marea Britanie, în cele din urmă plasând mai mult de 11.000 de studenți ca ucenici (externs) în studiouri de înregistrare reale de pe trei continente. Personalul nostru de mentorat este format din producători reale și ingineri în studiouri de clasă mondială, dintre care mulți lucrează în mod regulat cu Grammy-câștigătoare, artiști-vânzare Platinum. Noi ecran cu atenție și mentorii noștri pentru a se asigura că acestea sunt oferind studenților noștri cea mai bună educație, precum și cele mai bune oportunități de a se conecta cu industria în proces. la locul de muncă program de formare audio Conexiunea de înregistrare este o alegere excelenta pentru oricine, cu o pasiune pentru a lansa o cariera ca inginer audio, producator de muzica, live inginer de sunet, artist de muzică de înregistrare, live DJ, compozitor sau alte industrii profesionale. Abordarea noastră unică vă pune în locul potrivit, la momentul potrivit, cu oamenii potriviți pentru a vă ajuta să pătrundă în industrie.

Posibile Căi de carieră

In cadrul cursului nostru de bază de inginerie audio și muzică de producție, suntem capabili de a asocia elevi cu mentori care sunt specializate în genul lor ales sau domeniu de interes. Noi oferim în prezent personalizate de formare pentru următoarele căi de carieră:

producția de muzică electronică producția de muzică hip-hop / bate de luare Tehnica de sunet live audio post-productie Audio pentru jocuri de film, televiziune si video Touring DJ muzica de afaceri (management de artist, eticheta executiv, etc.)

Top zece motive să ia în considerare conexiunea de înregistrare:

  1. Aflați mai aproape de locul unde locuiți. (250 de orașe pentru a alege de la)

Cu peste 250 de locații din întreaga țară, putem să vă antrenați într-un studio real de înregistrare, la distanță de locul în care locuiți de conducere. Nu este nevoie să se mute, renunțe la locul de muncă sau spune la revedere de la conexiunile existente.

  1. școlarizare redusă

Cu costurile exorbitante de educație, nu este neobișnuit ca studenții să raft până zeci de mii de dolari în datorii înainte de a absolvi. Pentru aspiră profesioniștii din industrie, acest lucru se poate termina o cariera inainte de a incepe chiar. Păstrăm de școlarizare noastre la prețuri accesibile ($ 9400, toate livrările incluse, fără taxe) astfel încât să vă puteți concentra pe cariera ta, nu pe cum ai de gând să plătească facturile.

  1. Pregatiti-va pentru o varietate de cariere din industria muzicală

Fie că doriți să producă, compune, inginer, DJ sau de a efectua; dacă sunteți în hip-hop, muzica electronica, tara, pop, rock sau jazz; ne adapta curriculum-ul la nevoile dumneavoastră și vă asociați cu un mentor care vă poate ajuta să vă atinge obiectivele de carieră specifice.

asistență în vederea plasării 4. loc de muncă real

Grație abordării noastre unice, mulți dintre studenții noștri obține angajat de către mentori lor sau prin conexiuni realizate prin intermediul mentorilor lor. Cu toate acestea, la conexiunea de înregistrare, vom lăsa nimic la voia întâmplării. Pentru fiecare dintre studenții noștri, noi oferim asistenta suplimentara de plasare de sprijin, de formare și de locuri de muncă de până la un an după absolvire.

  1. Invata ca ucenic (extern), nu un student la clasă sau intern

Ca un student de conectare de înregistrare, nu sunteți un student printre zecile care concurează pentru atenția unui profesor într-o clasă. De asemenea, nu sunt pur și simplu un intern care ia gunoiul (desi treburile casnice sunt o parte naturala a vietii de studio). Sunteți un ucenic (extern), care a fost atribuit unui producător real, / inginer personalizate de formare la locul de muncă. Tu nu sunt doar de învățare concepte dintr-un manual: sunteți de învățare trucuri de comerț de la un adevărat profesionist.

  1. Lucrul pe cont propriu de cariera muzicală

Unul dintre lucrurile pe care elevii noștri le place cel mai mult despre Connection Recording este că cursul nostru le permite să aplice lucrurile pe care le învățăm să creeze propria lor muzică. În timp ce mulți dintre studenții noștri pur și simplu doresc să inginer și să producă pentru alții, mulți alții doresc să producă propria lor muzică. Cursul nostru vă permite să propriul joc. Vei învăța pentru a înregistra, se amestecă și să producă propria muzică, și chiar mai bine, pentru a primi auzit de către profesioniștii din industria muzicală actual, care vă pot ajuta să-l acolo.

  1. Aflați mai multe unelte de standard pentru industrie și software

Din moment ce sunteți de învățare într-un studio real de înregistrare, veți fi în mod natural de învățare pentru a utiliza uneltele și software-ul pe care profesioniștii folosesc, de la amperi de epocă la plugin-uri virtuale, de la analogic la digital. Vei învăța industria Pro Tools standard, precum și alte programe cum ar fi logica, ratiune si Ableton. Și veți ajunge să practice pe uneltele și software-ul fără a concura cu alți studenți pentru timp practică.

  1. O-la-unu mentorat

Într-o clasă de conectare de înregistrare, există doar un singur elev: tine. Nu există clase cu zeci de alți elevi. Toata formarea are loc unu-la-unu în studio, doar tu și mentorul tău. Nr disimula lucruri pe care nu le înțelegi. Aflați mai multe la propriul ritm. Cereți orice întrebări pe care le place. Această atenție personalizată este ceea ce îi ajută pe oameni ca voi deveni mari producători și ingineri. Și asta e ceea ce suntem după.

  1. mentori World-Class cu credite album reale

În alte școli, cadrele didactice au adesea titluri și diplomele lor agățat pe perete. In industria de muzica reala, succesul se măsoară în alte moduri. Noi partener cu producătorii și ingineri din întreaga țară de top pentru mentorul nostru elevii de oameni care lucreaza cu talent superstar, cum ar fi Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar și multe, multe altele. Tu, probabil, nu va găsi colegiu de grade agățat pe pereții de studio mentorul tau, dar ai putea vedea doar aur câteva și platină, și poate chiar un premiu Grammy sau doi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Recording Connection Audio School

O cunoaștere de lucru aprofundată a Ableton Live este esențială dacă sunteți de planificare pentru a fi un muzician electronic sau un club DJ. Cu combinația de instrument ... [+]

FORMARE IN ABLETON LIVE: este disponibil în toate cele 50 de state și Canada.

Din 1989, Connection Recording a plasat mai mult de 11.000 de studenți ca ucenici de lucru (externs), în studiouri de înregistrare reale în întreaga Statele Unite, precum și în Canada, Australia și Marea Britanie Studenții noștri sunt instruit de către ingineri audio profesionale și producătorii de muzică, inclusiv mulți dintre cei care au lucrat la Grammy-câștigătoare, platina-vanzarea de proiecte de unele dintre cele mai mari nume în afaceri. Fiecare înregistrare mentor de conectare este ecranat cu atenție pentru a vă asigura că au experiența dovedită și cunoștințele pentru a ajuta studenții noștri obține cariera lor de pe teren. ... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

Pregătește-te pentru o cariera ca inginer audio de învățare direct de la profesioniști, apprenticing (externing), sub un inginer de sunet maturate. Sparge în industria mu ... [+]

Inginerie audio

Încă de la începuturile noastre în 1989, Connection Recording a ajutat mii de studenți lanseze cariera lor, prin plasarea lor ca ucenici de lucru (externs) în studiouri de înregistrare reale din Statele Unite, Canada, Australia si Marea Britanie Noi facem acest lucru prin parteneriatul cu sute de atenție producători și ingineri ecranate pentru mentor studenții noștri la locul de muncă și unu-la-unu. Mulți dintre mentorii noștri sunt câștigătorii premiului Grammy, care au lucrat cu superstaruri și artiști-vânzare Platinum.

Conexiunea Înregistrarea programului de inginerie audio Visezi de a lucra in studioul de inregistrari cu unele dintre cei mai buni muzicieni din lume? Ai o ureche mare pentru ceea ce sună bine și doresc să pârghie că talentul pentru venit? Faceți propriile inregistrari de la domiciliu, dar doresc să ia abilitățile la nivelul următor? Nu vă place energia creatoare de înregistrare într-un studio? Nu lucrați bine sub presiune? Sunteți capabil de a lucra cu diferite tipuri de personalități? Esti creativ, de încredere și greu de lucru? Dacă ați răspuns afirmativ la oricare dintre întrebările de mai sus, vă rugăm să citiți mai departe: ... [-]
Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

Pro Tools a fost dezvoltat de către un grup de ingineri audio din nevoia tot mai mare pentru un program software care ar putea replica funcțiile echipamentelor de studio ... [+]

Īnregistrarea CONEXIUNE PRO TOOLS Cursul este disponibil în toate cele 50 de state și Canada.

Cu locatii din toate cele 50 de state și de pe trei continente, conexiunea de înregistrare a fost plasarea studenților săi ucenici de lucru (externs), în studiouri de înregistrare reale în SUA, Canada, Australia și Marea Britanie Suntem partener cu numai producătorii mai experimentați și ingineri pentru a mentor studenții noștri, mulți dintre care lucrează în mod regulat cu unele dintre cele mai mari nume din muzica. De lucru cu profesioniștii din acest calibru ajută la asigurarea elevii noștri au cea mai bună șansă de a lansa propriile lor cariere de succes din industria muzicală. ... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

Ia-luare muzică beat hip-hop de producție la nivel profesional de apprenticing (externing), într-un studio de inregistrari real, alaturi de un mare producător Hip-Hop ... [+]

Ia-luare muzică beat hip-hop de producție la nivel profesional de apprenticing (externing), într-un studio de inregistrari real, alaturi de un mare producător Hip-Hop.

Din 1989, Connection Recording a ajutat mai mult de 11.000 de studenți sparge în industrie prin plasarea lor ca ucenici de lucru (externs), în studiouri de înregistrare reale în întreaga Statele Unite, precum și în Canada, Australia și mentorii din Marea Britanie noastre sunt atent verificate , stabilit profesioniști cu reputație și abilități dovedite, și mulți dintre ei lucrează cu Grammy-câștigătoare și platina-vânzare artiști. Pur și simplu, nici o modalitate mai bună de a lansa producția de muzică de carieră și inginerie audio decât învățând alături de cineva ca acest lucru.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

Concepute cu grave care aspiră producător / inginer în minte, cursul nostru avansat se bazează pe temelia pusă de cursul de ucenicie de bază, oferindu-vă posibilitatea de ... [+]

Pentru grave producător: nostru Advanced Audio Engineering & Music Production curs este disponibil în toate cele 50 de state și Canada.

Din 1989, Connection Recording a ajutat mii de elevi sparge în industria muzicală, prin plasarea lor ca ucenici (externs), în studiouri de înregistrare real, pe tot parcursul SUA, Canada, Australia și Marea Britanie Studenții noștri sunt instruiți de către producători și ingineri de clasă mondială, dintre care multi au lucrat cu unele dintre cele mai mari nume în afaceri. Fiecare mentor este verificat cu atenție pentru a vă asigura că elevii noștri primesc o educație de calitate de la cineva cu experiență dovedită în industrie. ... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

Auzi muzica in cap, si mult timp pentru un mod prietenos pentru a aduce muzica prin difuzoare sau pe ringul de dans? Nu căutați mai departe de Logic Pro X, stația de lucr ... [+]

LEARN LOGIC PRO CU LEGĂTURA DE ÎNREGISTRARE: DISPONIBIL ÎN TOATE 50 STATE și Canada.

Încă de la începuturile noastre acum peste 25 de ani, conexiunea de înregistrare a plasat peste 11.000 de studenți ca ucenici de lucru (externs), în studiouri de înregistrare reale din Statele Unite, precum și în Canada, Australia și Marea Britanie Acest lucru implică un parteneriat cu sute de producători de top profesionale și ingineri pentru mentor studenții noștri. Din cauza standardelor noastre ridicate și relațiile de lucru le-am dezvoltat de-a lungul anilor, suntem capabili de a plasa studenții noștri cu unele dintre profesioniștii mai condimentate din industrie, dintre care multi lucreaza cu Grammy-castigator si platina-vânzare artiști de înregistrare. De lucru profesioniștii din acest calibru ajută la asigurarea studenților noștri primesc instruirea și conexiunile de care au nevoie, în scopul de a lansa propriile lor cariere. ... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

Muzica de producere este o parte esențială a procesului de înregistrare muzicală. In timp ce inginerul audio se concentrează în principal pe aspectele tehnice ale înregis ... [+]

Prin abordarea mentor-ucenic (extern), conexiunea de înregistrare a ajutat mii de studenți prin plasarea lor în studiouri de înregistrare pe întreg teritoriul Statelor Unite, precum și în Canada, Australia și Marea Britanie Pentru a realiza acest lucru, am partener cu sute de producători profesioniști și ingineri din întreaga lume pentru mentor studenții noștri unu-la-unu. Aceste mentori sunt analizate cu atenție pentru a se asigura că au palmares dovedit și aptitudinile necesare pentru a ajuta studenții noștri reușesc, și mulți dintre mentorii sunt Grammy-câștigătorii cu platina-vânzare albume la creditul lor.

muzică producătoare

Muzica de producere este o parte esențială a procesului de înregistrare muzicală. In timp ce inginerul audio se concentrează în principal pe aspectele tehnice ale înregistrării, producătorul muzical se concentrează mai mult pe procesul artistic. El / ea ajută la modelarea sunetului, care permite artistului pentru a obține nu numai sunet, dar, de asemenea, simt că au ca scop. Acest lucru necesită ca producătorul muzical să fie un tehnician, muzician, antrenor și artist într-o singură. Nu e un loc de muncă pentru toată lumea, dar pentru persoana potrivita, aceasta este o cariera extrem de satisfacatoare cu potential pentru unele venituri serioase.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
6 - 6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

Dacă aveți de gând să fie de succes ca un record executiv, proprietar eticheta sau managerul trupei, chiar trebuie să fie inteligent și deliberat în ceea ce privește aleg ... [+]

Īnregistrarea CONEXIUNE MUSIC PROGRAM DE AFACERI: DISPONIBILE in toate cele 50 de state si Canada.

Cu sute de locatii din SUA, Canada, Australia și theU.K., Connection Recording a ajutat mii de elevi să găsească drumul lor la o carieră plină de satisfacții din industria muzicală, prin plasarea lor ca ucenici de lucru (externs) în studiouri de înregistrare reale. Fiecare elev este asociat cu un mentor, un succes de lucru producător / inginer cu ani de experiență și credite de albume reale. Noi partener cu sute de profesioniști de muzică din întreaga lume, mulți dintre care lucrează cu platină-vânzare și artiști Grammy-câștigătoare, pentru a se asigura că studenții noștri primesc cele mai bune de orientare, educația și oportunitățile posibile. ... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

La Connection Înregistrare, veți primi exclusiv nostru de mentorat unu-la-unu pe măsură ce înveți hands-on, lucrând alături de profesioniști de top din domeniul de intere ... [+]

INVATA POST DE PRODUCȚIE AUDIO ON-the-job. Disponibil în toate cele 50 de state și Canada, NUMAI PRIN LEGĂTURĂ DE ÎNREGISTRARE

Cu locatii in toate cele 50 de state, precum și în Canada, Australia și Marea Britanie, Connection Recording a ajutat mii de studenți lansa cariera lor industria muzicala peste un sfert de secol trecut. colectivul nostru de mentori include sute de producători cu experiență și ingineri cu credite de albume reale, dintre care multi lucreaza cu Grammy-castigator si platina-vânzare artiști de înregistrare și muzicieni. Noi ecran cu atenție și mentorii noștri pentru a vă asigura că studenții noștri primesc cel mai înalt nivel de formare și de orientare disponibile, care să le permită să se conecteze la industria muzicală și du-te la o carieră de succes ale propriei lor. ... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

Probabil îți dai seama deja acest lucru, ci doar să fie clar: dacă doriți să devină un DJ de succes turnee, nu vei obține instrumentele, abilitățile sau conexiunile de ca ... [+]

Īnregistrarea CONEXIUNE TOURING DJ PROGRAM: DISPONIBILE in toate cele 50 de state si Canada.

Cu sute de locatii din Statele Unite, precum Canada, Australia și Marea Britanie, Connection Recording a plasat mai mult de 11.000 de studenți ca ucenici de lucru (externs), în studiouri de înregistrare reale în cazul în care acestea au o șansă reală de a lansa cariera lor. Facem acest lucru prin parteneriatul cu sute de producători profesioniști și ingineri din întreaga lume, dintre care mulți au lucrat cu platina-vânzare și artiști Grammy-câștigătoare. Acești profesioniști din industria muzicală mentor studenții noștri-one unul unul în studiourile lor de înregistrare respective, oferind studenților noștri conexiuni hands-on experiență și lumea reală care au nevoie pentru a reuși în afaceri de muzică. ... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

După ce a primit, pregătire practică unu-la-unu în inginerie audio și de producție de muzică cu un profesionist experimentat, pasul următor este de a deveni certificat în ... [+]

Certificată în TOOLS TE PRO ™! Demonstreze industriei pe care aveți abilități de a livra sub presiune

După ce a primit, pregătire practică unu-la-unu în inginerie audio și de producție de muzică cu un profesionist experimentat, pasul următor este de a deveni certificat în Pro Tools ™. Suntem mandri si incantati de a oferi această oportunitate prin intermediul Pro Tools Programe de certificare ™ Conexiunea de înregistrare a lui. Acest lucru spune industriei pe care nu mai sunt un student, dar un profesionist certificat, gata să abordeze orice proiect.

Sunteți eligibil pentru a lua programele noastre de certificare audio în cazul în care:

Au absolvit cursul de conexiune audio de înregistrare în Inginerie și muzică de producție; SAU Au absolvit cu un certificat, diplomă sau diplomă de la o altă școală audio. ... [-]
Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Recording Connection Audio School

Visezi asta pe timp de noapte. Te obseda peste ea în timpul zilei. Știi că ai talent natural, și considerați că aveți ceea ce este nevoie să-l facă în industrie ca un pro ... [+]

Īnregistrarea CONEXIUNE MUSIC ELECTRONIC DE PRODUCȚIE PROGRAM: DISPONIBILE in toate cele 50 de state si Canada.

Cu sute de locatii din Statele Unite ale Americii, Canada, Australia și Marea Britanie, Connection Recording plasează mii de studenți ca ucenici de lucru (externs) în studiouri de înregistrare reale de pe tot globul. Studenții noștri sunt producători și instruit de către inginerii de top-raft, dintre care multi lucreaza cu platina-vânzare și artiști Grammy-câștigătoare. Noi ecran cu atenție și mentorii noștri pentru a se asigura că au experiența dovedită și cunoștințele pentru a ajuta studenții noștri lanseze cariera lor.

Mai multe despre Muzică Electronic Program de formare Connection Înregistrare ... [-]
Statele Unite ale Americii Los Angeles Regatul Unit Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanda Plută Bournemouth Croydon Londra Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Portul Coffs Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză