Reading Area Community College - RACC

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul comunitar din zona de lectură (RACC) este o instituție de învățământ acreditată, cuprinzătoare, cu înscriere deschisă, care oferă următoarele: Diplomă asociată, certificate și programe de diplomă; pregătire orientată spre carieră; studii de tranziție; instruirea competențelor pentru afaceri și industrie; programe de îmbogățire personală și activități de serviciu public. Sponsorizat de județul Berks, Colegiul oferă acces la prețuri accesibile pentru a satisface nevoile educaționale identificate ale comunității.

Studenții de la fiecare vârstă, rasă, religie și multe țări diferite din întreaga lume aleg să studieze aici. Cei care caută diplome la colegiu sunt atrași de programe precum asistență medicală, asistență respiratorie, justiție penală și afaceri. Alte persoane urmăresc cursuri individuale pentru a-și perfecționa abilitățile sau interesul sau urmează certificarea într-o varietate de subiecte. Divizia de Educație Comunitară / Dezvoltare a Forței de Muncă oferă programe precum asistență dentară, asistent medical pentru sănătate la domiciliu, asistență veterinară și pregătire GED.

Colegiul joacă un rol important și în comunitatea de afaceri. Centrul de instruire și tehnologie Schmidt oferă instruire în conducere de vârf, tehnologie de fabricație, tehnologie informațională, pregătire la locul de muncă și educație la locul de muncă. RACC, de asemenea, este partener cu alte organizații comunitare pentru a spori vitalitatea economică a orașului și a județului.

Locații

Citind

Address
South 2nd Street,10
19602 Citind, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe