Riverside City College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Riverside City College servește o comunitate diversă de cursanți oferind certificate, diplome și programe de transfer care îi ajută pe studenți să își atingă obiectivele educaționale și de carieră. Colegiul se străduiește să-și îmbunătățească mobilitatea socială și economică a studenților și a comunităților, fiind gata să întâlnească studenții acolo unde se află, evaluând și susținând fiecare student în realizarea cu succes a obiectivelor sale și promovând un mediu incluziv, axat pe echitate.

Riverside City College se străduiește să ofere oportunități educaționale excelente care să răspundă diverselor nevoi ale studenților și comunităților și împuternicește ambii să fie participanți activi la modelarea viitorului.

Lucrăm în colaborare pentru a dezvolta soluții flexibile și creative pentru a satisface nevoile în continuă dezvoltare ale comunității noastre și a îmbrățișa schimbarea, respectând în același timp tradiția și moștenirea parteneriatelor puternice.

Locații

Riverside

Address
Magnolia Avenue,4800
92506 Riverside, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: