Polk State College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Polk State College

Polk State College, Înființat în 1964, este o institutie multi-campus care deservesc peste 20.000 de studenți cu Bachelor of Science Aplicate, Bachelor of Science, Associate în Arte și asociat în grade de știință, precum și o gamă largă de opțiuni de certificate și de formare a forței de muncă. Colegiul opereaza, de asemenea, trei licee charter.

Avantajele Polk ale statului includ mici dimensiuni de clasă; hands-on de învățare; facultate dedicat; cursuri de zi și de noapte; opțiuni on-line; școlarizare la prețuri accesibile; un ajutor financiar excelent; o comunitate diversă și viața de student vibrant, inclusiv oportunități de arte plastice, cluburi si atletism intre colegii.

Suntem locul perfect pentru a zbura. Suntem Polk.

Polk Misiune Colegiul de Stat Polk State College, o instituție condusă de calitate, transformă viața prin puterea educației prin asigurarea accesului la asociat la prețuri accesibile și de bacalaureat diplome, certificate de carieră și programele de ocupare a forței de muncă, livrate de facultate diversă, personal calificat și.

Polk State College Vision Promovarea excelenței și a studenților de succes prin inovație, valoare și angajament.

Polk State College valorile de bază

Serviciu Integritate Cunoaștere Diversitate conducere

Admitere & Ajutor Polk State College susține o politică de "Open-Door" și poate admite orice absolvent de liceu cu diplomă de calificare sau GED titularul certificatului. Studenții pot intra în Polk de stat pe orice termen, iar Colegiul oferă, de asemenea, o varietate de alternative inovatoare, flexibile cu privire la programarea tradițională, inclusiv on-line, week-end, accelerate, schimbare-friendly opțiuni și mini-semestru. Noi oferim studenților o varietate de opțiuni de finanțare și de plată pentru colegiu inclusiv burse, credite, și burse.

Locații

lakeland

Polk State College - Lakeland Campus

Address
3425 Winter Lake Rd, Lakeland, FL 33803
33803 lakeland, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 863-297-1000

Bartow

Address
Bartow, Florida, Statele Unite ale Americii

Lacul Galilor

Address
Lacul Galilor, Florida, Statele Unite ale Americii

Winter Haven

Address
Winter Haven, Florida, Statele Unite ale Americii

Programe

Asociat în Arte
Asociat în Științe
Certificat