Polk State College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Polk State College

Polk State College, Înființat în 1964, este o institutie multi-campus care deservesc peste 20.000 de studenți cu Bachelor of Science Aplicate, Bachelor of Science, Associate în Arte și asociat în grade de știință, precum și o gamă largă de opțiuni de certificate și de formare a forței de muncă. Colegiul opereaza, de asemenea, trei licee charter.

Avantajele Polk ale statului includ mici dimensiuni de clasă; hands-on de învățare; facultate dedicat; cursuri de zi și de noapte; opțiuni on-line; școlarizare la prețuri accesibile; un ajutor financiar excelent; o comunitate diversă și viața de student vibrant, inclusiv oportunități de arte plastice, cluburi si atletism intre colegii.

Suntem locul perfect pentru a zbura. Suntem Polk.

Polk Misiune Colegiul de Stat Polk State College, o instituție condusă de calitate, transformă viața prin puterea educației prin asigurarea accesului la asociat la prețuri accesibile și de bacalaureat diplome, certificate de carieră și programele de ocupare a forței de muncă, livrate de facultate diversă, personal calificat și.

Polk State College Vision Promovarea excelenței și a studenților de succes prin inovație, valoare și angajament.

Polk State College valorile de bază

Serviciu Integritate Cunoaștere Diversitate conducere

Admitere & Ajutor Polk State College susține o politică de "Open-Door" și poate admite orice absolvent de liceu cu diplomă de calificare sau GED titularul certificatului. Studenții pot intra în Polk de stat pe orice termen, iar Colegiul oferă, de asemenea, o varietate de alternative inovatoare, flexibile cu privire la programarea tradițională, inclusiv on-line, week-end, accelerate, schimbare-friendly opțiuni și mini-semestru. Noi oferim studenților o varietate de opțiuni de finanțare și de plată pentru colegiu inclusiv burse, credite, și burse.

Locații

lakeland

Polk State College - Lakeland Campus

Address
3425 Winter Lake Rd, Lakeland, FL 33803
33803 lakeland, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 863-297-1000

Programe

Asociat în Arte
Asociat în Științe
Certificat