Citește Descrierea Oficială

Pitt-Bradford este pentru studenții care doresc să câștige un grad de renume mondial într-un personalizat, de susținere și prietenos.

Puteți alege, de la mai mult de 40 de specializări și 50 de minori, concentrațiile și programele de pre-profesională. Vei studia în campusul nostru 317 acri, care este amplasat la poalele Munților Allegheny. Fiind atât de aproape de natură înseamnă că veți avea oportunități unice de a studia în clasă și în afara ei.

profesorii noștri sunt dedicate predării. Nu veți găsi asistenți absolvent de predare cursuri. Si, din moment ce clasele noastre sunt mici, profesorii noștri vor lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă oferi o atenție personală.

Suntem un campus de patru ani regional al sistemului de la Universitatea din Pittsburgh. Aceasta înseamnă că vei fi capabil să atingeți în puterea lui Pitt, și când vei absolvi, vei avea Universitatea de prestigiu din Pittsburgh grad, Care este recunoscut în întreaga lume. Si noi muncim din greu pentru a face acest grad valoros accesibile pentru tine. Mai mult de 94 la sută din studenții noștri primesc un ajutor financiar. De fapt, pe parcursul anului universitar 2016-17, acordarea de ajutor financiar mediu a fost $ 17.900 pentru studenții din state și $ 25.800 pentru studenții out-of-stat.

Pentru toate aceste motive și mai mult:

  • Princeton Review ne - numit unul dintre cele mai bune colegii Value 150 în Statele Unite.
  • TheBestColleges.org ne listat ca fiind unul dintre cele mai bune 10 campusuri regionale din Statele Unite ale Americii.
  • USNews & World Report ne clasat ca fiind unul dintre cele mai bune colegii regionale din Nord.
  • Princeton Review ne -a recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune colegii din nord - est pentru anul al 13 - lea într - un rând.
  • Am fost numit un colegiu de Distincție de către ghidul de colegiu același nume pentru al doilea an consecutiv.
  • STEM revista Locuri de munca ne-a numit un 2015 Locuri de munca STEM aprobate College.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Asociat în Științe

University of Pittsburgh at Bradford

Lucrezi în industria petrolieră și a dori să avanseze educatia ta? Sau, te interesează obținerea unui loc de muncă în acest domeniu de mare cerere? În programul nostru, v ... [+]

Asociat of Science în Tehnologia Petrolului Descriere

Program de contact: Kropf, Matt Lucrezi în industria petrolieră și a dori să avanseze educatia ta? Sau, te interesează obținerea unui loc de muncă în acest domeniu de mare cerere? În programul nostru, veți obține ai nevoie de formare pentru a deveni un tehnolog petrolier calificat. Fie că lucrați în industrie sau sperăm să fie.

Programul nostru recent modificate în conformitate cu standardele naționale și la nevoile de personal ale industriei petroliere locale, regionale și la nivel național.

Odată ce ați câștiga gradul tău de doi ani, veți avea mai multe oportunități de locuri de muncă, atât în ​​vestul statului Pennsylvania și rangul de Sud din New York. Veți fi, de asemenea, pregătită să lucreze explorarea de petrol si gaze interioare la nivel național.... [-]

Statele Unite ale Americii Bradford
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză