Citește Descrierea Oficială

Pima Community College este un colegiu de doi ani, care deservesc mai mare Zona metropolitană Tucson la șase locații în întreaga Pima County. Fondată în 1966, cursurile de credit Pima a acorda certificate și grade asociat într-o varietate de domenii. PCC prevede, de asemenea, dezvoltarea forței de muncă, programe de formare de carieră, educația continuă și educația adulților.

Pima se angajează să ofere educație convenabil, la prețuri accesibile și accesibile de înaltă calitate, cu puterea de a transforma viețile studenților noștri, și de a îmbunătăți comunitatea noastră. Istoric & Misiune Misiunea Pima Community College este de a fi o institutie de admitere deschise care oferă oportunități accesibile, comprehensive educaționale care să sprijine succesul elevilor și a satisface nevoile diverse ale studenților și comunității sale. Această misiune, împreună cu viziunea și valorile noastre, oferă cadrul pentru activitățile Colegiului.

Istoria Pima arată un angajament ferm de a face o diferență în comunitatea noastră.

Acreditare Pima este pe deplin acreditat de către învățămînt superior Comisiei (HLC). Mai multe tipuri de programe specializate au fost acreditate sau certificate de către agenții de autoritate.

Studenții internaționali - călătorii de succes încep aici Bine ai venit International Students! Descoperiti numeroasele beneficii ale începutul carierei de învățământ la Pima Community College.

Aveți posibilitatea să salvați pe costurile de școlarizare prin începerea învățământului superior la dvs. de Pima Community College. universități de patru ani sunt mai scumpe decât colegii comunitate. 2 + 2 oportunități. Obține două grade în loc de una!

Finaliza primii doi ani de învățământ superior la Pima Community College și să obțină o diplomă de. Apoi finaliza gradul dumneavoastră de bacalaureat la o universitate. Acordurile de transfer de Pima a face ușor de a transfera către instituțiile noastre partenere, inclusiv la Universitatea din Arizona, pentru a finaliza gradul dumneavoastră.

Obține o educație de calitate, cu facultate de înaltă calificare și se bucură de o instruire personalizată într-un cadru clasă mică. Experimentați diferitele sisteme de învățământ din Statele Unite ale Americii. Lansați educația în Pima Community College și transfer la universitatea noastră locală sau o altă universitate din Statele Unite ale Americii. Obține un avantaj competitiv. Programul nostru se inscrie in onoruri.

Suntem aici pentru a vă sprijini! Condiții de viață și de învățare într-o altă țară este interesant, dar poate face sa te simti nesigur. Ne-am angajat pentru a face șederea cald și bun venit. De aceea, Biroul Internațional Student Services Pima Community College vă ajută prin cerințele de viză de student și vă ghidează printr-o experiență academică de succes. Face parte din angajamentul nostru de a ajuta fiecare student reuși.

Imigrare consiliere: drepturi și responsabilități înțelegere, care se aplică pentru instruirea practică opțională. Academice consiliere: selectarea cursurilor de program, revizuirea progresului spre transfer de universitate, alegerea engleză-as-a-doua-limbă cursuri. Ajustarea cultural: petrecerea timpului cu alți studenți internaționali, înțelegerea obiceiurile americane, învățând cum să trăiască în Tucson.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Asociat în Arte

Pima Community College

Sari incepe de conducere sau de merchandising de moda de vânzare cu amănuntul cariera completând acest grad și apoi transfer la o universitate de vânzare cu amănuntul / g ... [+]

Sari incepe de conducere sau de merchandising de moda de vânzare cu amănuntul cariera completând acest grad și apoi transfer la o universitate de vânzare cu amănuntul / grad de merchandising sau program legat subliniind diferite principii utilizate pentru gestionarea lanțului de aprovizionare cu amănuntul, în scopul de a satisface nevoile consumatorilor. Finalizeze acest program prin clase de a lua într-o combinație de timpul săptămânii și seri.

Ce pot face cu acest grad?

Opțiuni de carieră: personalul de conducere cu amănuntul examinează principiile de vânzare cu amănuntul, de marketing, modă, și de management care sunt aplicate pe un spectru larg de SUA și întreprinderi de vânzare cu amănuntul, inclusiv la nivel mondial magazin, catalog, internet, precum și firmele de servicii și alte afaceri care susțin aceste comercianții cu amănuntul diverse.... [-]

Statele Unite ale Americii Tucson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pima Community College

Finalizați primii doi ani de un grad de educație elementară și pentru a alege o concentrare in copilarie timpurie sau elementar Educația și se transferă într-un program d ... [+]

Finalizați primii doi ani de un grad de educație elementară și pentru a alege o concentrare in copilarie timpurie sau elementar Educația și se transferă într-un program de studii de patru ani.

Ce pot face cu acest grad?

opțiuni de carieră: școală elementară aide de instruire.

Opțiunile academice: Se transferă într-un program de patru ani de studii de învățământ elementar. Studenții interesați de învățământul secundar, reabilitare sau educație specială ar trebui să urmărească general asociat al Arts grad.

Cerințele de educație generale

Această secțiune listează cerințele de educație generale care nu sunt îndeplinite de cursuri de bază sau de sprijin. Un grad de C sau mai bine este necesar pentru absolvire.... [-]

Statele Unite ale Americii Tucson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pima Community College

Aflați mai multe principii de bază ale hotelului și restaurant de management în timp ce terminarea cursurilor mai mici diviziune necesare pentru o diplomă de licență în H ... [+]

Aflați mai multe principii de bază ale hotelului și restaurant de management în timp ce terminarea cursurilor mai mici diviziune necesare pentru o diplomă de licență în Hotel Management Restaurant.

Ce pot face cu acest grad? Opțiuni de carieră: caută locuri de muncă la nivel de intrare în management hotelier sau restaurant Opțiuni academice: Completați o diplomă de licență în Hotel and Restaurant Management în Tucson printr-un parteneriat cu NAU. Finalizarea cursurilor de program necesare, inclusiv cerințe privind AGEC-A, permite studenților să renunțe la cursuri de studii liberale 12 superior de divizare la transfer la NAU.

Cerinte program compozi... [-]
Statele Unite ale Americii Tucson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Asociat în Științe

Pima Community College

cerințele de educație inferior-diviziune generală completă pentru transferul la o universitate să urmeze o majoră în științele vieții, științe fizice, sau știință calcula ... [+]

cerințele de educație inferior-diviziune generală completă pentru transferul la o universitate să urmeze o majoră în științele vieții, științe fizice, sau știință calculator. Studenților interesați de pregătirea pentru grade profesionale în stomatologie, medicină sau știință veterinară ar trebui să completeze acest grad.

Un grad de specialitate este disponibil în Inginerie (AAC). studenții pre-farmaceutice ar trebui să completeze Associate of Arts.

Ce pot face cu acest grad?

Opțiuni academice: Se transferă într-o universitate într-o viață sau program de științe fizice sau program de informatică.

Cerinte program compoziţie engleză Umanistice și Arte Plastice Științe sociale și comportamentale Alte opțiuni de cerință: cursuri complete de MAT de mai sus MAT 220 și / sau cursuri de știință suplimentare de Biologice si Stiinte Fizice Lista Core Cursuri obligatorii ... [-]
Statele Unite ale Americii Tucson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Associate of Applied Science

Pima Community College

Pregătiți-vă pentru o carieră în televiziune, film, video sau alte medii. Cursuri acoperă filmare, editare, producție, design, iluminat, scris script-ul și fotografie. El ... [+]

Pregătiți-vă pentru o carieră în televiziune, film, video sau alte medii. Cursuri acoperă filmare, editare, producție, design, iluminat, scris script-ul și fotografie. Elevii au, de asemenea, oportunități de internship. Studenții care doresc să transfere într-un program / digital arte film la o universitate ar trebui să urmeze un asociat Arts grad.

Ce pot face cu acest grad?

opțiuni de carieră: Conduce la o carieră în televiziune, film și producție audio, inclusiv producator, editor, regizor, scenarist, operator aparat de fotografiat, sound designer, web designer și designer grafic.

Opțiunile academice: Transferul la Bachelor de program de gradul de Stiinte Aplicate la Arizona State University.... [-]

Statele Unite ale Americii Tucson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Pima Community College

Sunteți interesat în obținerea unui grad sau certificat de la Pima Community College? Studenții internaționali nu au nevoie de un scor TOEFL sau de competență avansat de ... [+]

Sunteți interesat în obținerea unui grad sau certificat de la Pima Community College? Studenții internaționali nu au nevoie de un scor TOEFL sau de competență avansat de limba engleză pentru a începe studiile lor!

Noi oferim cursuri ESL de credit de citire, scriere, comunicare orala, pronunție, și American Culture. Începe de la nivelul tău, de la mare început la avansat, și de a construi o fundație solidă pentru succes la Pima și pentru transferul de universitate.

Care este termenul limită de aplicare?

Semetrul din toamnă

Iunie semestrul 1 de primăvară - Octombrie 1 semestru de vară - 1 aprilie Toate documentele necesare și taxe sunt datorate de termenele menționate anterior. Pentru studenții care sunt în străinătate, vă rugăm să aplice o lună înainte de datele prezentate pentru a permite timp pentru numiri de viză la Ambasada SUA sau Consulatul SUA. Pima nu garantează procesarea cererilor primite după aceste termene. Cum pot plăti taxa de $ 65 de ani cerere internațională? ... [-]
Statele Unite ale Americii Tucson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Program Asociat

Pima Community College

Salt începe cariera dvs. de afaceri completând acest grad și apoi transferarea într-un grad de administrare a afacerilor universitare sau program conexe. ... [+]

Salt începe cariera dvs. de afaceri completând acest grad și apoi transferarea într-un grad de administrare a afacerilor universitare sau program conexe.

Ce pot face cu acest grad?

Opțiuni de carieră: Acest grad este proiectat pentru un transfer mai degrabă decât pentru ocuparea forței de muncă directe. După terminarea unui grad de patru ani, studenții sunt calificați pentru o varietate de cariere de afaceri, inclusiv contabilitate, finanțe, management și marketing.

Opțiuni academice: Se transferă într-o universitate de patru ani pentru a finaliza gradul de licență dumneavoastră.

Cerinte program

Toate cursurile trebuie să fie completate cu un grad de C sau mai bine.... [-]

Statele Unite ale Americii Tucson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pima Community College

Pregătiți-vă să transfere la o universitate pentru a finaliza o diplomă de licență în inginerie. ... [+]

Pregătiți-vă să transfere la o universitate pentru a finaliza o diplomă de licență în inginerie.

Ce pot face cu acest grad?

Opțiuni de carieră: căuta locuri de muncă în anumite poziții tehnice la nivel de intrare sau de avans în poziția dumneavoastră curentă Opțiuni Academic: Transfer de la un colegiu sau universitate pentru a finaliza o diplomă de licență în inginerie. Cursurile enumerate în concentrațiile reflectă cerințe din catalogul UA 2010-2011.

Cerinte program Cursuri de inginerie Core Chimie generală I Chimie generală I Rezolvare a problemelor și inginerie de proiectare Calculul I ... [-]
Statele Unite ale Americii Tucson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pima Community College

Acest grad permite studenților să proiecteze în mod unic un grad asociati in colaborare cu un membru al facultății, consilier sau consilier. Cursurile pot fi alese dintr ... [+]

Acest grad permite studenților să proiecteze în mod unic un grad asociati in colaborare cu un membru al facultății, consilier sau consilier. Cursurile pot fi alese dintr-o varietate de domenii. Studenții ar trebui să se întâlnească cu un consilier sau un consilier înainte de a începe acest grad.

Opțiunea on-line: Acest program poate fi completat în întregime online.

Ce pot face cu acest grad? Opțiuni de carieră: Cursuri de design pentru a se potrivi o carieră la alegere. Opțiuni academice: Continuați să luați cursuri spre un grad de transfer.

Cerinte program

60 de credite sunt necesare pentru acest grad.

Cerințele de educație generale ... [-]
Statele Unite ale Americii Tucson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză