Parkland College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Parkland College are plăcerea de a întâmpina studenți internaționali în campusul nostru din Champaign, Illinois, SUA.

Parkland College este certificat SEVP pentru a furniza documente Formularul I-20 pentru studenții F-1 și M-1 care doresc să studieze în SUA.

111124_20181015ParklandMisc.023.JPG

Parkland College se mândrește cu oportunitățile de educație la distanță disponibile atât pentru studenții din afara SUA, cât și pentru studenții care participă la alte colegii și universități din SUA.

Parkland College este un colegiu de doi ani situat în Champaign, Illinois, una dintre cele mai importante destinații pentru studenții internaționali din Statele Unite. Oferind mai mult de 100 de programe de diplomă și certificate de asociați, Parkland College este bine cunoscut pentru dimensiunile sale de clasă mică, facilități de ultimă generație, mediul de învățare incluziv și facultatea personală. Parkland se mândrește cu cel mai mare corp internațional de studenți al colegiilor de 2 ani din statul Illinois, cu peste 300 de studenți reprezentând peste 40 de țări.

111128_20180709-Parkland-Scenes-056.jpg

Gradul asociat oferă o ușă ideală și ieftină pentru studenții internaționali care doresc să intre în sistemul de învățământ american. După ce au lucrat pentru a-și perfecționa abilitățile de limbă engleză prin programul de limbă engleză ca limbă a doua (ESL) sau au câștigat credite transferabile în doi ani, mulți dintre studenții internaționali ai lui Parkland se transferă apoi la universități de 4 ani (transfer 2 + 2) în jurul Statele Unite, unde își continuă educația, obținând bacalaureat și diplome de absolvire. Universitatea din Illinois, situată, de asemenea, în Champaign și una dintre universitățile de cercetare de top din țară, este cel mai mare destinatar al transferurilor din Parkland. Studenții internaționali se pot transfera la Universitatea din Illinois, deja stabilită în Champaign și cu o experiență de doi ani în sistemul de învățământ american. Situat la marginea orașului Champaign, campusul Parkland College este atât modern, cât și pitoresc, înconjurat de copaci și parcuri din apropiere și este ușor accesibil în sistemul de autobuze publice. Există o mulțime de locuri de parcare pentru studenții cu mașini. În campus, există un teatru, o cafenea, o sală de gimnastică și Planetarul Staerkel, al doilea cel mai mare planetariu din Illinois, care găzduiește prelegeri, spectacole și exponate publice.

111127_20180709-Parkland-Scenes-001.jpg

Parkland College operează de asemenea posturi de radio și televiziune conduse de studenți. Parkland College atletism este reprezentat de 8 echipe de sport pentru bărbați și femei care concurează în NJCAA. Cu o populație atât de importantă de studenți internaționali, facultățile Parkland College sunt foarte obișnuiți cu provocările cu care se confruntă studenții internaționali și au experiență în abordarea lor. Parkland se străduiește să sporească conștientizarea globală și multiculturalismul prin educație și facultăți acceptă perspectivele unice aduse de studenții internaționali în clasele lor.
TOEFL nu este necesar pentru admiterea la Parkland College , însă potențialii studenți care au preluat-o și au notat 61 (internet) sau 500 (print) sau mai mare trebuie doar să prezinte un eșantion de scris. Elevii potențiali care nu au luat TOEFL vor face o evaluare a limbii engleze la sosirea în Parkland. Dacă nu a luat TOEFL NU va afecta admiterea la Parkland College .

111126_20181015-Parkland-Misc.-078.jpg

„Pe lângă cunoștințele teoretice, Parkland mi-a predat câteva lecții foarte importante despre toleranță și stilul de viață american. Tratat cu altceva decât cu respect, am fost introdus într-o altă parte a lumii și a mea. Asta împreună cu uimitorii mei prieteni internaționali este motivul pentru care consider timpul meu acolo experiența unei vieți. ” - Fábio Goulart Andrade, Brazilia. Studenta Parkland College 2011-12.

Locația Parkland College din Champaign, Illinois, oferă facilitățile și emoția unui oraș mai mare, cu facilități în orașe mici. Suntem orașul cu cea mai rapidă creștere din Illinois , cu o lungă listă de oportunități pentru rezidenții noștri și perioade scurte de naveta. În Champaign, nu sunteți doar unul dintre mulțimi, ci faceți parte dintr-o comunitate înfloritoare și în plină dezvoltare.

Parkland este nr. 1 în transferurile studenților la Universitatea din Illinois , o universitate de cercetare de top situată în curtea noastră. Un beneficiu major pentru a trăi în apropierea Universității din Illinois este accesul la evenimente sportive Big 10 și divertisment de clasă mondială în locuri precum Memorial Stadium , State Farm Center și Centrul Krannert pentru spectacole .

111129_20180327-Parkland-011.jpg

Orașele noastre gemene au districte de afaceri distincte și înfloritoare din centrul orașului, care oferă mâncăruri delicioase, viață de noapte, cafenele (locuri de studiu!) Și cumpărături. Champaign-Urbana a fost chiar desemnat cel mai mare oraș alimentar din Midwest, de revista Midwest Living și dintr-un motiv întemeiat. Restaurantele locale, precum și preferatele regionale precum Portillo's, sunt toate pe meniu.

111123_Parkland_Nursing_Program_08232018-314.jpg

Locații

ținut șes

Parkland College

Address
2400 West Bradley Ave
61821 ținut șes, Illinois, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 217-351-2200

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră