Pinnacle Career Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De mai bine de 60 de ani, Pinnacle Career Institute a oferit educație de calitate pentru cariere la cerere. Cu programele de energie alternativă, sănătate și fitness, medicale și meserii și tehnice disponibile, diverse studii vă așteaptă să explorați.

Cele trei locații ale noastre, programe de educație flexibilă și programe de învățare online, oferă studenților personal dedicat, curriculum relevant pentru industrie și instructori cu experiență reală. De asemenea, oferim educație online. Cu divizia noastră online, studenții pot ține pasul cu momentele aglomerate de astăzi și cu viața lor aglomerată. Oferim programe numai în industriile competitive de astăzi. Studenții noștri se pot simți încrezători că se îndreaptă spre o carieră relevantă plină de oportunități. Deoarece scopul studenților este de a începe o carieră extraordinară după facultate, Pinnacle Career Institute oferă asistență pentru plasarea carierei.

Locații

orasul Kansas

Address
Hickman Mills Drive,10301
64137 orasul Kansas, Missouri, Statele Unite ale Americii

810

Address
66044 810, 2290, Statele Unite ale Americii

orasul Kansas

Address
North Ambassador Drive,11500
64153 orasul Kansas, Missouri, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: