Northeast Wisconsin Technical College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1912, NWTC este un colegiu public de doi ani, în clasamentul național, unde studenții se pregătesc pentru cariere de înaltă tehnologie și își încep studiile de licență. Anul trecut, NWTC a deservit peste 32.000 de studenți; 7.800 de studenți au absolvit cursuri și diplome și au lucrat cu peste 1.100 de întreprinderi pentru formare contractuală. Colegiul a primit studenți din mai mult de 30 de țări din întreaga lume, printre care Malaezia , Pakistanul , Africa de Sud , Brazilia , Ghana , Spania , Polonia și China .

Toți studenții NWTC au la dispoziție resursele necesare pentru succes. Ca rezultat, 93% din gradele au o carieră în termen de șase luni de la absolvire; 80% din aceste grade sunt angajate în domeniile lor de carieră. Sute mai multe grade își continuă educația prin acordurile de transfer ale NWTC cu aproape 40 de alte colegii / universități .

Începe aici. Mergi oriunde!

Misiunea noastră

Suntem un colegiu tehnic de doi ani, care deservește Wisconsin de Nord-Est oferind educație, formare și oportunități de învățare de-a lungul vieții pentru persoane fizice și pentru întreprinderi, care conduc la dezvoltarea unei forțe de muncă calificate. Clienții noștri stimulează vitalitatea economică a districtului nostru ca urmare a aplicării abilităților și cunoștințelor dobândite prin încheierea de certificate, diplome, diplome și cursuri.

Viziunea noastra

NWTC este un colegiu de învățare pe tot parcursul vieții, care se transformă, întărește și inspiră.

Locații

Golf verde

Address
2740 West Mason St.
WI 54303 Golf verde, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Marinette

Address
1601 University Drive
WI 54143 Marinette, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Sturgeon Bay

Address
229 N. 14th Avenue
WI 54235 Sturgeon Bay, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră