New River Community And Technical College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

New River Community And Technical College servește nouă județe din sud-estul și sud-centralul Virginiei de Vest: Fayette, Greenbrier, Mercer, Monroe, Nicholas, Pocahontas, Raleigh, Summers și Webster. Colegiul are patru campusuri: Greenbrier Valley Campus, Mercer County Campus, Nicholas County Campus și Raleigh County Campus și oferă cursuri pe site-uri educaționale din regiunea de servicii și online.

New River Community And Technical College oferă educație accesibilă, accesibilă, de calitate și programe pentru forța de muncă pentru a satisface nevoile regiunii pe care o deservește.

Valorile partajate ghidează New River Community And Technical College în îndeplinirea misiunii sale. Aceste valori influențează gândurile, orientează deciziile, formează politicile și determină cursurile de acțiune. Angajații noștri sunt așteptați să sprijine și să adopte aceste valori în activitatea noastră de zi cu zi. New River Community And Technical College îmbunătățește viața studenților și îmbogățește comunitățile.

Locații

Summersville

Address
West Webster Road,6101
26651 Summersville, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii

Lewisburg

Address
Church Street,653
24901 Lewisburg, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii

Princeton

Address
Mercer Street,1001
24740 Princeton, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii

Beaver

Address
University Drive,280
25813 Beaver, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: