Northwest State Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Northwest State Community College ( NSCC ) este un colegiu public de doi ani acreditat de Asociația Centrală Nord a Colegiilor și Școlilor. Northwest State Community College servește Northwest Ohio cu o gamă completă de experiențe, inclusiv formare a forței de muncă adaptată nevoilor companiei dvs., certificate recunoscute în industrie variind de la șase săptămâni la un an pentru locuri de muncă cu cerere ridicată și diplome de doi ani care conduc la cele patru parteneri pe an sau locuri de muncă locale.

La Northwest State Community College , credem că toată lumea are șanse egale de a reuși, indiferent de experiență sau experiență. Ca atare, ne-am angajat să vă sprijinim în clasă și să depășim numeroasele bariere de viață cu care vă puteți confrunta pentru a completa o acreditare.

Suntem cunoscuți în regiune și în stat pentru că oferim o educație de înaltă calitate care duce la locuri de muncă excelente la nivel local în industria prelucrătoare, cariere în sănătate, arte industriale și afaceri. Studenții noștri licențiați ne găsesc din ce în ce mai mult opțiunea preferată pentru a începe călătoria lor de patru ani, mulți începând în anii de liceu.

Locații

Archbold

Address
Ohio 34,22600
43502 Archbold, Ohio, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: