NHTI Concord Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

NHTI Concord Community College este o instituție publică dinamică de învățământ superior care oferă educație accesibilă și riguroasă pentru studenți, companii și comunitate. Creăm Pathways învățare pe tot parcursul vieții, avansare în carieră și implicare civică, oferind anual peste 90 de programe academice pentru peste 4.600 de studenți.

NHTI Concord Community College este situat în sud-centrul New Hampshire, în capitala Concord. Campusul este situat pe 240 de acri de câmpuri și păduri cu fațadă pe râul Merrimack. Este o călătorie ușoară către Munții Albi, regiunea lacurilor New Hampshire, coasta de coastă din New England și Bostonul metropolitan.

NHTI Concord Community College este membru al Community College System din New Hampshire și, din 1969, este acreditat de Comisia de învățământ superior din New England, o agenție de acreditare neguvernamentală, recunoscută la nivel național.

Locații

concordie

Address
College Drive,31
03301 concordie, New Hampshire, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: