The New England School of English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Filozofia noastră Filozofia de New England School of English este de a oferi cele mai bune în limba engleză și de formare cultură: pentru a oferi un program de provocator intelectual de cea mai înaltă calitate într-un mediu cald și de susținere. Pe scurt, scopul nostru este de a oferi o oportunitate extraordinară de a învăța limba engleză.

De ce NESE? Completă imersiune lingvistică și culturală La NESE, elevii învață mai mult decât limba; ei învață cultura americană, de asemenea. Studentii nostri reuși rapid, deoarece de training intensiv de limba engleză combinată cu imersiune culturală completă a dovedit, pentru a maximiza învățarea limbilor străine. La NESE, studenții participa la cursuri intensive în timpul zilei și au posibilitatea de a merge acasă la o putere de rezistentă familie de americani sau un dormitor în seara. Toată ziua, în fiecare zi, programul nostru intensiv expune pe elevi la limba și cultura americană, oferind o oportunitate pentru cel mai rapid limba de învățare posibil.

Profesorii excelente Datorită reputației sale deosebite, NESE atrage profesori care dețin atât de licență sau diplome de la unele dintre universitățile de top din SUA, inclusiv Harvard, Yale, Columbia și. Indiferent de locul în care profesorii noștri obținute de grade lor, profesorii NESE sunt profesioniști dinamici, cu o experiență de predare excepțională, care au fost selectate pentru a preda la NESE datorită nivelului lor ridicat de expertiză și dăruire.

Clase mici Dimensiunea medie a noastră clasă este de 12 de studenți. Clase mici asigura discuții aprinse, participarea frecvente studenților, și interacțiunea intensivă elev-profesor.

Programe intensive și semi-intensiv cinci zile pe săptămână Elevii au posibilitatea de a alege de a participa la programul intensiv NESE de la 9: 00-3: 15 in fiecare zi sau in semi-intensiv program NESE de la 9: 00-12: 00 în fiecare zi. Ambele programe oferă 10 nivele de limbă și cultură formare, acces complet la toate facilitățile NESE, și o gamă de fie dormitor sau cazare putere de rezistentă.

Cursuri opționale și după școală În plus față de clasele noastre intensive academice, studenții pot alege cursuri de electivă și după-școală pentru a le ajuta să atingă obiectivele lor mai repede. Opționale și după-școală Cursurile includ TOEFL® Prepararea, Engleza de afaceri, engleza juridica, pronunție, precum și pregătirea Universitatea. Elevii NESE avansate pot lua, de asemenea, cursuri de în domeniul lor de interes special la Harvard Extension School și alte colegii din zona. (Vă rugăm să rețineți că cinci elevi trebuie să se înregistreze pentru ca o NESE după școală de golf pentru a avea loc.)

Matricolele oficiale și certificate La sfârșitul fiecărei sesiuni, veți primi o transcriere NESE care oferă informații cu privire la competență de limba engleză și rezultatele academice în fiecare domeniu de calificare. Veți primi, de asemenea, un certificat de participare NESE pentru participarea la programul nostru și, la finalizarea cu succes a nivelului cel mai avansat NESE, veți fi acordat Diploma NESE. În plus, în cazul în care vă atinge excelența academică, va fi recunoscut ca fiind un "onoruri Student". O notație din acest va apărea pe foaia matricolă dvs. NESE oficial.

Un oras ideal, o setare Universitatea Ideal NESE este situat adiacent la Universitatea Harvard, în centrul de Harvard Square din Cambridge. Harvard Square este un punct focal de activitate elev și unul dintre cele mai interesante și dinamice centre studențești din Statele Unite. NESE se află la numai 100 de metri de stațiile de tren și autobuz și la 10 minute de centrul orasului Boston. Suntem, de asemenea mai puțin de două ore distanță de mare schi, ocean navigație, și frumos, istoric Cape Cod.

Program flexibil Oferim intensive sesiuni 4 săptămâni începând de la de 12 ori diferite pe tot parcursul anului. Acest lucru înseamnă că puteți începe antrenamentul limba engleză într-un moment care se potrivește cel mai bine programului dumneavoastră.

Advance Aranjamente de cazare Pe tot parcursul anului, elevii pot alege să trăiască într-o familie de americani putere de rezistentă sau într-un cămin. Deoarece NESE face toate aranjamentele de locuințe înainte de a părăsi elevii țara lor, dacă elevii aleg să trăiască într-o putere de rezistentă sau într-un cămin, ei pot merge direct de la aeroport la noua lor casă. NESE percepe nici o taxă pentru a face orice aranjamente de locuințe.

Un program pentru Profesioniști Datorită flexibilității curriculum-ului NESE, profesioniștii pot alege clasele care doresc să le ia. Acest lucru este ideal pentru profesioniștii căror muncă nu le permite să urmeze curriculum-ului nostru intensiv. În plus față de programul nostru obișnuit intensiv, instruire private și cursuri de electivă Nese sunt unele dintre opțiunile de la NESE pentru profesioniști.

Un program pentru Studenți Curriculum-ul nostru intensivă este special conceput pentru a ajuta elevii atingerea obiectivelor academice cât mai rapid posibil. În plus față de clasele noastre intensive, oferim un curs de TOEFL® Pregătirea, examenul Instituțional TOEFL® în fiecare lună, și un curs de pregatire la Universitatea. De asemenea, oferim consiliere educațională extinsă și un serviciu de plasare universitate, o bibliotecă de resurse universitare pentru a ajuta elevii planifice studiile viitoare în Statele Unite, și de admitere în universități din zona fara a lua TOEFL®.

Consiliere și servicii gratuite Gama noastră de servicii gratuite este vastă: plasarea înainte de sosire locuințe, consiliere universitare și plasare, utilizarea instalațiilor informatice Nese, utilizarea nelimitată a NESE e-mail și Internet, foi matricole Nese și certificate, precum și consiliere de la reprezentanții noștri experimentați din toată lumea .

Locații

Cambridge

New England School of English

Address
Harvard Square
36 John F. Kennedy Street

02138 Cambridge, Massachusetts, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 617-864-7170

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră