Monroe Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Inovația a fost întotdeauna în centrul Monroe Community College ( MCC ). De mai bine de 50 de ani, am evoluat pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale studenților noștri și comunitatea noastră. Am dezvoltat programe de studii noi și interesante, am creat inițiative unice de educație și forță de muncă și am construit facilități contemporane de campus urban și suburban.

Monroe Community College oferă educație de calitate la un preț accesibil. Astăzi, oferim peste 100 de programe academice remarcabile predate de membrii facultății premiate.

Prin accesul la programe academice la prețuri accesibile, Monroe Community College conduce excelența și inovația în învățământul superior, inspiră studenți diversificați să-și transforme viețile și comunitățile, conduce dezvoltarea economică regională și construiește implicare și înțelegere la nivel mondial.

Locații

Rochester

Address
East Henrietta Road,1000
14623 Rochester, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: