Mohawk Valley Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mohawk Valley Community College oferă oportunități educaționale accesibile, de înaltă calitate, pentru a satisface nevoile diverse ale elevilor noștri. Suntem colegiu comunității, angajat la succesul elevilor prin cai parteneriate, de transfer și de carieră, și de îmbogățire personală. Colegiul, care se întinde pe două campusuri - una în Utica și un altul din Roma - oferă 90 de opțiuni de grade și un certificat pentru înscrierea sa de 6.000 de full-si part-time studenți.

Suntem parte din Universitatea de Stat din New York, sistem (SUNY), care este cel mai mare sistem global de învățământ superior din Statele Unite ale Americii. Acest sistem, format din 64 de instituții, oferă oportunități nelimitate pentru studenți și absolvenți noștri.

școlarizare MVCC lui, al șaselea cel mai mic din sistemul SUNY, împreună cu un program și servicii, inclusiv un transfer de ajutor directe campus-la-campus bursă robuste face Colegiul accesibil pentru toată lumea. Există 22 de programe sportive si mai mult intre colegii 50 de cluburi și organizații studențești, oferindu-le studenților cu o varietate de activități pentru a se exprima și de a explora opțiunile lor.

Studenții internaționali de la Mohawk Valley Community College sunt furnizate cu resurse prin intermediul Admitere Biroul Internațional și Biroul Internațional al Student Services, pentru a asigura o tranziție lină în comunitate și sistemul educațional al SUA. Elevii participa la o săptămână de orientare lungă înainte de începerea claselor în cazul în care acestea pot deveni confortabil cu campusul, alți studenți, precum și facultatea și personalul. sprijinirea în continuare include activități lunare, Clubul International, un program de Mentor, iar orele de zi cu zi de birou pentru a vorbi direct cu un consultant internațional.

Locații

Utica

Address
Mohawk Valley Community College
1101 Sherman Drive

13501 Utica, New York, Statele Unite ale Americii

Roma

Address
Mohawk Valley Community College
Second campus
1101 Floyd Ave.

13440 Roma, New York, Statele Unite ale Americii