Mississippi Delta Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Campusul istoric al Mississippi Delta Community College ( MDCC ) găzduiește o comoară de oportunități educaționale pentru dvs. Indiferent dacă este vorba de o educație tradițională care duce la un colegiu sau universitate de patru ani sau o pregătire tehnică rapidă în carieră, care devine studenți complet calificați și certificați în forța de muncă și care face diferența - Mississippi Delta Community College este locul în care începe totul.

Cu o gamă completă de servicii pentru studenți, care includ ajutor financiar, consiliere, plasament în carieră și locuințe în campus, personalul și administrația Mississippi Delta Community College susțin pe deplin fiecare student. Instructorii noștri sunt profesioniști de ultimă generație, foarte pregătiți, cu experiență din lumea reală, care să se potrivească cu instrucțiunile din clasă. Fiecare este cu adevărat dedicat succesului fiecărui elev atât în clasă, cât și în viitoarea sa carieră. Mississippi Delta Community College oferă cursuri de calitate, de nivel colegial, în clase mici, cu instruire individualizată.

Locații

Moorhead

Address
38761 Moorhead, Mississippi, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: