Mildred Elley

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mildred Elley educa cel mai mare district al capitalei în programe dedicate carierei de peste 100 de ani.

Declarația de misiune

Misiunea lui Mildred Elley este de a furniza o educație de carieră de calitate și de formare tehnică pentru a permite studenților de medii educaționale, culturale și personale diverse să devină de succes într-o economie globală în continuă schimbare. Mildred Elley se străduiește să ofere studenților oportunități de plasare de calitate și să insufle tuturor absolvenților noștri o dorință pentru educație și învățare pe tot parcursul vieții.

Obiectivele instituționale

Curricula: Oferirea unei experiențe academice bine rotunjite, care combină educația profesională și artele și științele liberale, pentru a pregăti mai bine studenții noștri pentru o carieră într-o varietate de domenii profesionale în domeniul sănătății și sănătății, afacerilor și tehnologiei și al serviciilor altora, învățământul superior suplimentar.

Facultatea: Pentru a dezvolta o facultate remarcabilă constând din persoane care sunt înalt calificate prin experiență și pregătire și dedicate dezvoltării individuale a studenților.

Elevii: să ofere o gamă largă de servicii academice și de studenți, inclusiv consiliere academică, ajutor financiar, îndrumare, consiliere în carieră, activități organizate și servicii de suport dedicate dezvoltării individuale a studenților și învățării pe tot parcursul vieții.

Resurse: Să susțină mediul academic de învățare cu facilități centrate pe studenți, să furnizeze resurse tehnologice puternice și să asigure o comunitate de învățare sigură, respectuoasă, diversă și colegioasă pentru studenți, cadre didactice și personal.

Locații

Albany

Address
855 Central Avenue
NY 12206 Albany, New York, Statele Unite ale Americii

New York

Address
25 Broadway, Floor 16
NY 10004 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Pittsfield

Address
100 West Street
MA 01201 Pittsfield, Massachusetts, Statele Unite ale Americii