Citește Descrierea Oficială

Mildred Elley educa cel mai mare district al capitalei în programe dedicate carierei de peste 100 de ani.

Declarația de misiune

Misiunea lui Mildred Elley este de a furniza o educație de carieră de calitate și de formare tehnică pentru a permite studenților de medii educaționale, culturale și personale diverse să devină de succes într-o economie globală în continuă schimbare. Mildred Elley se străduiește să ofere studenților oportunități de plasare de calitate și să insufle tuturor absolvenților noștri o dorință pentru educație și învățare pe tot parcursul vieții.

Obiectivele instituționale

Curricula: Oferirea unei experiențe academice bine rotunjite, care combină educația profesională și artele și științele liberale, pentru a pregăti mai bine studenții noștri pentru o carieră într-o varietate de domenii profesionale în domeniul sănătății și sănătății, afacerilor și tehnologiei și al serviciilor altora, învățământul superior suplimentar.

Facultatea: Pentru a dezvolta o facultate remarcabilă constând din persoane care sunt înalt calificate prin experiență și pregătire și dedicate dezvoltării individuale a studenților.

Elevii: să ofere o gamă largă de servicii academice și de studenți, inclusiv consiliere academică, ajutor financiar, îndrumare, consiliere în carieră, activități organizate și servicii de suport dedicate dezvoltării individuale a studenților și învățării pe tot parcursul vieții.

Resurse: Să susțină mediul academic de învățare cu facilități centrate pe studenți, să furnizeze resurse tehnologice puternice și să asigure o comunitate de învățare sigură, respectuoasă, diversă și colegioasă pentru studenți, cadre didactice și personal.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Mildred Elley

Asistenții medicali vor învăța eticheta telefonică adecvată, cum să salute pacienții, tehnicile adecvate de înregistrare și de înregistrare, procesarea asigurărilor, proc ... [+]

Programele de asistență medicală reprezintă unul dintre domeniile de carieră cu cea mai rapidă creștere din țară. Departamentul de Asistență Medicală oferă trei opțiuni de program, un grad și două programe de certificare.

Asistent medicalProgramul de certificare a asistenței medicale cliniceBiroul de Asistență Medicală Programul de Certificat

Aceste trei programe de asistență medicală pregătesc studenții pentru funcțiile de intrare în cabinetele medicilor și alte instituții medicale. Aceste cursuri ajută la dezvoltarea abilităților necesare pentru a excela în industria asistenței medicale.

Asistenții medicali vor învăța eticheta telefonică adecvată, cum să salute pacienții, tehnicile adecvate de înregistrare și de înregistrare, procesarea asigurărilor, procesarea de text, e-mail, planificarea programării și tratarea pacienților din procesul de înregistrare prin examen. Asistenții medicali vor fi pregătiți să lucreze în spitale, cabinete medicale, ambulatorii și clinici.... [-]

Statele Unite ale Americii Albany New York Pittsfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mildred Elley

Locurile de muncă în Managementul afacerilor sunt abundente, iar gama de afaceri este nelimitată. Absolvenții programului nostru de management de afaceri sunt bine pregăt ... [+]

Locurile de muncă în Managementul afacerilor sunt abundente, iar gama de afaceri este nelimitată. Absolvenții programului nostru de management de afaceri sunt bine pregătiți pentru posturi în domeniul bancar, financiar și de vânzări, servicii pentru clienți și multe alte locuri de muncă cu scop lucrativ, nonprofit și guvernamentale. Ei sunt instruiți în cele mai recente tehnologii informatice pentru a-și spori productivitatea, asigurându-le un avantaj competitiv față de ceilalți candidați la locul de muncă.

Responsabilitățile majore ale managerului de afaceri includ sarcini administrative pentru afaceri. Aceste sarcini implică marketing, contabilitate, analiza bugetară și alte responsabilități de gestionare a afacerilor. Studentul programului de management de afaceri va învăța cum să efectueze analiza bugetară pentru a găsi modalități de a face afaceri mai profitabile. Cu abilități puternice de analiză a bugetului, studentul programului de management de afaceri va învăța să prevadă cerințele companiei și să fie mai bine pregătit pentru viitor.... [-]

Statele Unite ale Americii Albany New York Pittsfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză