Miami University - Regionals

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Regionalele Universității din Miami

Miami University Regionals include Miami Hamilton și Miami Middletown, două campusuri comunitare ale Universității Miami, o universitate publică foarte apreciată, cu reputație națională. Alte locații regionale includ Voice of America Learning Center (VOALC) din West Chester.

Locațiile regionale din Miami sunt toate situate ideal lângă I-75. Campusul Hamilton este ușor accesibil de la State Route 129, campusul Middletown este la câteva minute de I-75, iar Voice of America Learning Center este chiar lângă I-75 la West Chester.

Dimensiuni mici de clasă, învățare practică și programare flexibilă - există atât de multe avantaje în participarea la regiunile universitare din Miami. Explorează programele și oportunitățile disponibile în campusurile noastre situate convenabil, precum și online.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg

Declaratie de viziune

Împuternicirea minților, consolidarea comunităților

Declarația de misiune

Miami University Regionals oferă acces deschis pentru diversi cursanți la educație aplicată de înaltă calitate bazată pe artele liberale.

Valoarea declarației

Miami University este o comunitate științifică ai cărei membri cred că o educație liberală se bazează pe calități de caracter, precum și de intelect. Respectăm demnitatea altor persoane, drepturile și proprietatea altora și dreptul celorlalți de a deține și exprima credințe disparate. Credem în onestitate, integritate și importanța conduitei morale. Apărăm libertatea de anchetă care este inima învățării și combinăm acea libertate cu exercitarea judecății și acceptarea responsabilității personale.

Miami Regionals își fundamentează valorile de bază în declarația de valori de mai sus pentru universitatea mai mare, subliniind în același timp următoarele valori de bază:

  • Acces: Fiecare student care dorește să lucreze din greu pentru obținerea unei diplome de la Universitatea din Miami va putea să o urmeze prin politica noastră de admitere la acces deschis, prețuri accesibile, programare flexibilă și metode variate de livrare a cursurilor.
  • Comunitate: Suntem dedicați comunităților locale din care au fost înființate regionalele prin programele curriculare, co-curriculare și extracurriculare care demonstrează un angajament susținut cu oamenii și organizațiile care lucrează în și în apropierea acelor comunități.
  • Diversitate: prețuim calitățile pe care fiecare individ le aduce regiunilor din Miami și îmbrățișăm oportunitățile educaționale bogate care apar atunci când oamenii de diferite medii, experiențe și identități se reunesc pentru a învăța.
  • Succesul studenților: ne-am angajat să asigurăm succesul prin consiliere de calitate, sprijin academic și asistență pentru învățare, programare co-curriculară și extracurriculară, recrutarea și păstrarea personalului calificat care oferă servicii de înaltă calitate pentru studenți și un accent puternic pe dezvoltarea carierei , plasament și sprijin post-absolvire prin servicii de implicare a absolvenților.
  • Excelență în predare: ne angajăm să recrutăm și să păstrăm o facultate talentată. Facultatea care alege o carieră la Miami Regionals este profund angajată în crearea de experiențe inovatoare în clasă și online, completate de inițiative de cercetare relevante și provocatoare și servicii semnificative pentru campus și comunitate.

142878_pexels-photo-5716028.jpeg

Idei sumare

Miami Regionals sunt campusuri regionale, bazate pe comunitate, ale Universității Miami, o universitate publică foarte apreciată, cu reputație națională. Cu școlarizare accesibilă și un program flexibil de curs, Miami Regionals oferă o fundație de artă liberală de renume mondial, cu învățare aplicată de ultimă generație. Locațiile regionale includ Miami Hamilton, Miami Middletown și Voice of America Learning Center (VOALC) din West Chester.

Confortul contează

Aplicați la campusurile regionale de navetiști din Miami și bucurați-vă de:

  • O diplomă universitară din Miami
  • Pregătire accesibilă
  • Programuri flexibile de curs, inclusiv un număr tot mai mare de cursuri, predate integral online
  • În apropiere, parcare gratuită
  • Îngrijirea copiilor la fața locului

Începeți aici, terminați aici sau în Oxford

Mulți dintre studenții noștri își câștigă diplomele de licență luând cursuri în întregime în locațiile regionale. Alții încep în campusurile regionale și, după îndeplinirea criteriilor necesare pentru a se muta, își finalizează diploma în campusul Oxford.

Sprijin pentru succesul studenților

Locațiile regionale din Miami au fost proiectate ținând cont de TINE. Suportul academic în interiorul și în afara sălii de clasă include instruire de calitate a facultății, îndrumare și consiliere academică gratuită, dimensiuni mici ale claselor, servicii de carieră și programe de dezvoltare profesională și educație cooperativă.

PLUS o viață de student vibrantă, cu o varietate de cluburi, atletism competitiv, oportunități de învățare prin servicii și acces la programe culturale, vă asigură o experiență de student completă.

Deschideți Politica de înscriere

Campusurile regionale din Miami mențin o politică de admitere deschisă, ceea ce înseamnă că pentru prima dată studenții sunt acceptați automat cu o diplomă de liceu sau GED, la orice vârstă. Studenții care nu sunt studenți pentru prima dată vor fi evaluați pentru admitere pe baza GPA cumulativ la instituțiile lor anterioare.

Acreditare

Campusurile regionale din Miami sunt acreditate de Comisia de învățare superioară și sunt membri ai Asociației North Central.

Patru programe de tehnologie inginerească sunt acreditate de ABET, Comisia de acreditare inginerie .

Programele tradiționale BSN și RN-BSN sunt acreditate de Comisia pentru educație medicală colegiată (CCNE) . Curriculumul BSN tradițional are aprobarea de la Ohio Board of Nursing.

Autorizarea de stat a cursurilor online. Autorizația de stat se referă la reglementarea de stat a cursurilor și programelor de învățământ la distanță oferite rezidenților unui anumit stat de către o instituție de învățământ cu sediul într-un alt stat, precum și reglementarea de stat a diferitelor activități nedistanță într-un anumit stat de către instituțiile din afara acelui stat.

142386_pexels-photo-3184291.jpeg

Locații regionale

Locațiile regionale din Miami includ campusurile din Hamilton și Middletown și Centrul de învățare Voice of America situat în apropiere de autostrada din West Chester.

Miami a început să predea în Hamilton și Middletown în toamna anului 1946, extinzând cursurile către acele comunități pentru a servi veteranii care se întorceau din cel de-al doilea război mondial și își urmau diplomele prin intermediul Bill Bill of Rights. De-a lungul anilor, Miami a dezvoltat cinci centre academice în regiune - Hamilton, Middletown, Norwood, Piqua și Dayton.

Creșterea constantă a populației studențești, combinată cu un sprijin local puternic pentru învățământul superior și dorința comunităților de a avea campusuri cu servicii complete, a dus la deschiderea Middletown în 1966, urmată de Hamilton în 1968. Activitatea Miami în Dayton și Piqua domeniile au fost realizate împreună cu statul Ohio (care furniza programe postuniversitare) și a dus la crearea Universității de Stat Wright în 1967.

Centrul de învățare Voice of America, construit pe locul unei foste stații de releu VOA din West Chester, a fost deschis în ianuarie 2009, atât pentru învățământul de licență, cât și pentru cel de absolvent.

Împuternicirea minților. Consolidarea comunităților.

Miami University Regionals oferă diplome de licență, diplome asociate și cursuri de începere pentru majoritatea diplomelor de patru ani oferite la Oxford. Clasele mici, îngrijirea copiilor la fața locului și programarea flexibilă fac din Miami Regionals atractivă pentru studenți în toate etapele vieții și carierei.

Acoperirea noastră regională

Găsiți potrivirea perfectă care vă propulsează pe calea succesului. Explorați cele trei locații și programe online.

Hamilton Campus

Campusul Hamilton din Miami găzduiește programul de asistență medicală Regionals și numeroase alte diplome de licență, grade asociate și cursuri de începere pentru majoritatea diplomelor de patru ani.

Campus Middletown

Campusul Middletown din Miami oferă diplome de licență, diplome asociate și cursuri de începere pentru majoritatea diplomelor de patru ani. Găzduiește William & Patricia Schaefer Career Services Suite.

Centrul de învățare Voice of America

Situat în West Chester, VOALC găzduiește Commerce Innovation Hub. VOALC oferă programul MBA clasat la nivel național din Miami și cursuri postuniversitare în predare și leadership educațional.

E-Campus

Recunoscut pentru că oferă o rentabilitate semnificativă a investiției, Miami-Regionals-E-Campus oferă programe flexibile, online, concepute pentru a oferi studenților o educație de premieră.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Locații

Hamilton

Address
1601 University Blvd.
OH 45011 Hamilton, Ohio, Statele Unite ale Americii

Middletown

Address
4200 N. University Blvd.
OH 45042 Middletown, Ohio, Statele Unite ale Americii

West Chester

Address
7847 VOA Park Dr.,
Corner of VOA Park Dr. and Cox Rd.

OH 45069 West Chester, Ohio, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră