Merced College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Merced College oferă experiențe educaționale transformatoare și împuternicitoare pentru a satisface nevoile studenților și ale comunității. Merced College asigură succesul studenților prin acces echitabil, îmbunătățirea continuă a calității, eficacitatea instituțională și realizarea elevilor.

Promovăm o atmosferă de încredere în care comunicarea și munca în echipă cultivă un mediu bogat pentru predare și învățare. Folosim agilitatea, inovația și asumarea responsabilă a riscurilor pentru a ne crea viitorul preferat. Ne angajăm activ cu comunitatea și partenerii comunitari pentru a răspunde nevoilor culturale, educaționale, economice și tehnologice. Îmbrățișăm diversitatea și echitatea ca puncte forte ale comunității și sărbătorim aceste calități în instituția noastră. Ne străduim pentru îmbunătățirea continuă bazată pe auto-reflecție bazată pe date, evaluare obiectivă și dialog.

Locații

Merced

Address
M Street,3600
95348 Merced, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: