Magoosh

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mai mult de 1,5 milioane de studenți au spus că sunt bineveniți să studieze fără stres

105976_Magoosh01.jpg

Schimbăm pregătirea pentru testare

... și distrează-te

Misiunea noastră este simplă: să creeze produse care să le ofere studenților accesul la preparate pregătitoare plăcute, accesibile și eficiente de pretutindeni.

Pe măsură ce cererea de scoruri ridicate ale testului a crescut, admiterea în școlile de vârf a devenit aproape imposibilă pentru cei care nu își pot permite clase de pregătire preșcolare și tutori. Vom schimba acest lucru ajutând milioane de studenți să studieze în propriul ritm și în timpul lor - indiferent de locație, statut social sau fundal.

Este timpul ca mai mulți studenți să profite de avantajele educației avansate. Scopul nostru este să îmbogățim societatea, făcând educația mai accesibilă și ajutând mai mulți dintre cei care doresc un grad avansat, o poziție mai bună și un stil de viață mai performant, să obțină ceea ce caută.


Accesibil: avem studenți în peste 185 de țări! Indiferent de mediul în care trăiți sau de calea spre învățământul superior, puteți studia cu Magoosh . Suntem mândri să oferim preparate de înaltă calitate fără un preț enorm de preț.

Eficace: Rezultatele contează, în special pentru pregătirea pentru testare. Cu Magoosh , veți studia întotdeauna cu cele mai recente materiale, de ultimă oră. Folosim tehnici bazate pe date bazate pe milioane de răspunsuri ale studenților pentru a ne îmbunătăți întrebările și lecțiile.

Bucuros: Credem că învățarea ar trebui să fie distractivă și plină de satisfacții. Echipa noastră de experți în pregătirea testelor și tutori sunt nu numai inteligenți, ci și dornici să facă învățarea distractivă și interesantă.

105977_Magoosh02.jpg

Da înapoi

Suntem mândri să colaborăm cu peste 20 de organizații nonprofit pentru a aduce pregătirea de testare de înaltă calitate pentru comunitățile deservite.

105975_Magooshgiveback.jpg

Gânduri de la liderii noștri

Locații

Berkeley

Address
2020 Milvia St. Suite 220
94704 Berkeley, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: