Laurel Business Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scopul Laurel Business Institute este de a vă oferi educație de calitate și de a vă ajuta să vă dezvoltați talentele, abilitățile și cunoștințele pentru o carieră durabilă într-o industrie puternică și viabilă. Proiectăm fiecare dintre programele noastre având în vedere acest lucru. Primim contribuții de la angajatorii care se întâlnesc cu facultățile, personalul și administrația noastră pentru a îmbunătăți programele existente și a ajuta la crearea de noi, în funcție de evoluția economiei și a nevoilor industriei. Aceasta înseamnă că abilitățile și cunoștințele pe care le obțineți provin direct de la oamenii care angajează și știu ce calități fac un angajat de încredere și valoros.

Laurel Business Institute și Laurel Technical Institute sunt dedicate furnizării de educație orientată spre carieră și certificate profesionale pentru persoanele care caută un loc de muncă în diverse cariere ca răspuns la nevoile comunității angajatorilor regionali.

Locații

Uniontown

Address
East Penn Street,11
15401 Uniontown, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Morgantown

Address
Commerce Drive,40
26501 Morgantown, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: