Lake Tahoe Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Munți, apă adâncă albastră și frumusețe pură - Lacul Tahoe.

La 6229 de metri deasupra nivelului mării, Lake Tahoe Community College , situat în inima lacului South Lake Tahoe, este situat la cea mai înaltă altitudine a oricărui colegiu din California de Nord.

Deschis în 1975, aproximativ 3.000 de elevi veneau prin ușă în fiecare trimestru. Dincolo de sălile de clasă și de laboratoare, campusul împădurit de 164 de acri are, de asemenea, un teatru cu negru de 192 locuri, un teren de fotbal de clasă mondială, un laborator de artă extins, un centru de dezvoltare a copiilor și multe altele. O sală de gimnaziu de 26.000 de metri pătrați, cu un studio de dans și un centru de educație fitness, plus un centru de studenți, care include o cafenea și o bucătărie comercială pentru programul artelor culinare, au fost deschise în 2002. În 2006, pătrat-picioare bibliotecă și galerie de artă adiacente.

Universitatea din California, universitățile de stat din California și alte colegii și universități acreditate oferă un credit complet pentru cursuri echivalente și transferabile, realizate în mod satisfăcător la Lake Tahoe Community College . Colegiul este, de asemenea, aprobat pentru beneficiile veteranilor.

Calendarul colegiilor se bazează pe sistemul trimestrial, cu fiecare trimestru de 12 săptămâni. După cele trei trimestre, există o sesiune de vară de șase săptămâni. Pentru date și termene, consultați Calendarul academic.

Cu 31 de opțiuni de gradul asociat plus 28 de carieră și certificate tehnice de a alege de la, studenții pot urmări o gamă largă de interese, cum ar fi Lake Tahoe Bazinul nostru Incendiu Academy program și oferte în sănătate aliate, administrarea afacerilor, muzică comercială, justiție penală, și educația pentru sălbăticie. Titlurile de transfer pregătesc studenții pentru admiterea în campusurile Universității de Stat din California.

Recreerea în aer liber se găsește pe tot parcursul anului în South Lake Tahoe, un oraș de aproximativ 21.000 de locuitori. Studenții se află în câteva minute de trei stațiuni de schi. Există un total de 14 stațiuni situate în jurul lacului Tahoe. Vara aduce sporturi de apă, pescuit, drumeții, camping și o rețea vastă de trasee de ciclism montan. Soarele strălucește în medie 75% sau 274 de zile în fiecare an, oferind studenților oportunități de a ieși și de a explora munții Sierra Nevada.

Locații

South Lake Tahoe

Address
1 College Drive
96150 South Lake Tahoe, California, Statele Unite ale Americii