Kepler College - Astrological Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kepler a început ca un vis de a îmbunătăți oportunitățile educaționale pentru astrologi. Inițial, aceasta a luat forma unui colegiu de 4 ani care a inclus studii astrologice încorporate într-un program de arte liberale. Colegiul a inclus cursuri de studiu specializate pentru a prezenta un sondaj al tehnicilor din diferite culturi și perioade de timp.

Promisiunea noastră adresată studenților și susținătorilor noștri este că Kepler își va menține obiectivul principal: de a oferi o oportunitate educațională de înaltă calitate pentru oricine este interesat de domeniul larg al astrologiei și de modul în care a fost practicat în diferite perioade de timp și culturi diferite, de-a lungul ziua de azi.

Kepler atrage o gamă largă de persoane din toate Statele Unite și din întreaga lume, atât ca studenți, cât și ca profesori. Studenții noștri vin pentru că sunt în căutarea unei educații astrologice de talie mondială. Profesorii noștri vin la Kepler pentru că sunt experți în domeniul lor și adoră șansa de a-și transmite expertiza. Consiliul nostru de administrație vine pentru că vrea să participe activ la continuarea și construirea unei instituții pentru educație astrologică de talie mondială.

Locații

Lynnwood

Address
4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036
WA 98036 Lynnwood, Washington, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: